Na šta bi trebalo obratiti pažnju prilikom odabira aerodromskog parking servisa?

Ako imate sopstveni automobil i potrebno je da se prevezete do beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, sasvim je logično i da potražite najbolju moguću opciju, gda parkirate automobil na određeno vreme.

Šta vam je potrebno da biste se bavili izdavanjem parking servisa kod aerodroma?

Zna se da osim zvaničnog parkinga, koji se nalazi u sklopu beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“, a koji je u nadležnosti „Parking servisa“, u blizini postoje i parkinzi koji se nalaze u privatnom vlasništvu.

Da li ima dovoljno aerodromskih parking servisa u Beogradu?

Za sve vlasnike vozila, koji žele da se prevezu do aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu postoji odlična opcija, koja podrazumeva da će u okviru aerodromskih parkinga ostaviti svoje vozilo da ih sačeka kada se vrate.

Bezbednost Vašeg vozila je najvažnija usluga koju ćete dobiti od aerodromskog parking servisa

Kada putujemo avionom, često nam problem pravi upravo sam dolazak na aerodrom. Ukoliko nemamo ko da nas doveze u usprati, sopstveno vozilo je jedina opcija, jer je taxi previše skup a ponekad ga je teško dobiti.

Kako da uradite rezervaciju za privatni aerodromski parking servis?

Ako se spremate za put van zemlje na više dana ali imate problem kako da stignete do aerodroma i kome da ostavite vozilo, ne brinite, na raspolaganju Vam je pored zvaničnog parkinga aerodroma „Nikola Tesla“ i sve više privatnih parking servisa koje možete rezervisati veoma jednostavno-popunjavanjem online rezervacije.

Kako se vrši naplata na aerodromskom parking servisu?

Postoji mnogo pitnika koji još nisu upoznati sa sistemom parkiranja vozila i rezervacijom mesta za parking u privatnim parking servisima. Postoji mnogo nedoumica oko same rezervacije i nesigurnosti oko pitanja bezbednosti vozila pa i samog plaćanja za parking i načinima plaćanja.

Da li znate da aerodromski parking servis može da vam sačuva automobil za vreme zimskih meseci?

Ukoliko ste te sreće da imate više od jednog automobila koji spadaju u luksuzna vozila koja zahtevaju posebno održavanje, onda je privatni aerodromski servis pravo mesto za vas.

Kako da pripremite svoj automobil ako planirate da ga osravite u aerodromskom parking servisu preko zime?

Ukoliko planirate duži put ili višenedeljno zimovanje pre ostavljanja svog automobila na aerodromskom parkingu trebalo bi pripremiti vozilo za duže stajanje na jednom mestu.

Koliko možete uštedeti korišćenjem usluga privatnih parking servisa u odnosu na usluge parkiranja zvaničnog aerodromskog parkinga?

Ako uporedimo cene zvaničnog parkinga aerodroma sa privatnim aerodromskim parking servisima, dolazimo do važnog podatka a to je da popularnost privatnih aerodromskih parkinga raste i to ne bez razloga.

Sta je park’n Fly usluga koju nude aerodromski parking servisi?

Park’n Fly usluga je najpovoljniji i najjednostavniji način da se parkirate kod Aerodroma a da sebe poštedite dodatnog stresa i žurbe koje mogu da Vam pokvare putovanje.

Zašto bi trebalo da koristite usluge privatnog parking servisa?

Privatni parking servisi imaju mnogo prednosti koje vam mogu rešiti najčešće probleme oko samog poslaska na put, odlaska na aerodrom i povratka kući.

Da li postoje još neke pogodnosti koje dobijate korišćenjem aerodromskog parking servisa?

Ukoliko krećete na put, svakako je prevoz do aerodroma i nakon toga u povratku sa aerodroma jedan od problema sa kojim se susrećete.