Aero Park - privatni aero parking u blizini aerodroma Nikola Tesla

Matice Srpske 31
Surčin, Beograd

Privatni parking u blizini aerodroma Nikola Tesla - uslovi odlični, a cene povoljne - Aero Park....
Pročitaj više

Pre 5 h poslednji put pozvana firma

Aerodrom parking - Aero Park 011

Put za aeredrom bb
Surčin, Beograd

Aero Park 011 je najsigurnije i najpovoljnije mesto za parking Vašeg automobila. Nalazi se na samo 2 minuta od Aerodroma Nikola Tesla. Klijentima je obezbeđen transfer od parkinga do Aerodroma.Za svako parkiranje duže od 5 dana - besplatno pr...
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Parking servis
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
30.03.2020 09:18

Jeftin parking kod aerodroma Nikola Tesla, prvoklasna usluga, oduševljen

Aero Park - privatni aero parking u blizini aerodroma Nikola Tesla
Neregistrovan korisnik
30.03.2020 09:14

AeroPark dobrodošli!

Aero Park - privatni aero parking u blizini aerodroma Nikola Tesla
Goran Tomić
27.05.2019 05:43

Mogu pedliti jako lepo iskustvo sa ovim privatnim parkingom, koji se nalazi u neposrednoj blzini aerodroma Nikola Tesla.
Vise puta sam slusao za privatne parkinge ali iskreno nikada se nisam do sada odlucio da im "poverim" auto , sobziromd a su u pitanju neki privatni i da ne kazem sumnjivi za moj pojam parkinzi. Tako je bilo sve do ove godine, kada iskreno nisam imao koga da me doveze u 4h ujutru i onda sam bio prinudjen da nadjem neki parking tog tipa. Prvo sam trazio naravno parking na beogradskom aerodromu,, a kada sam shvatio da tamo ni u 4h ujutru se ne moze naci slobodno parking mesto i to da bude zasigurno, jer operater koji mi se javio 8bio je inace moram ih pohvaliti jako ljubazan) objasnio da aerodrom ima oko 400 parking mesta od kojih je oko 360 u stalnom najmu (mozda cu malo pogresiti sto se tice cifri i brojki, ali priblizno su zaiste te neke brojke bile u pitanju) . što znači da ostaje nama svima ostalima 40 parking mesta sto jeste zaista malo i nesigurno da lic e bit ili nece biti mesta. Tako da sam se odlucio da pozovem privatni Aero Park - parking servis koji se nalazi nekoliko kilometara udaljen od aerodroma Nikola Tesla, sto mi je i bilo čudno kako ćemo kada ostavimo stvari na aerodromu i auto kod njih da se vratimo na aerodrom :)
I tako sam se odlucio da ih pozovem i da se raspitam, a nakon tog poziva sve mi je bilo kristalno jasno. Auto ostavljam kod njih i oni me dovezu do aerodroma u roku od par minuta, a kada se budem vraca, dogovor je bio da ih po sletanju okrenem i da ce oni doci u roku od 10ak minuta. Stvarno moram da pohvalim sve momke koji rade u Aero Parkingu jer su bili neverovatno ljubazni i poslovni i kada smo bii u odlasku i kada smo se vracali. Takodje je za svaku povalu sto kada god da sam ih pozvao oni su se uvek javljali, a vremena tj satnica poziva kada sam ih zvao je bilo od22h do 3 ujutru i uvek sam ih dobijao iz prve tako da za njih imam samo jedno VELIKO SVAKA ČAST !
I moram navesti i joj jedan bitan detalj a to je cena. Za 3 dana koliko sam bio na putu auto je bio na sigurnom kod njih a cena za celu tu uslugu parkiranja sa čuvanjem , kao i nasim dovoženjem i odvoženjem sve ukupno je izaslo 1.500 dinara. Ispalo je da je cena 500 dinara po danu, sto je stvarno neverovatno povoljno . Mozda cak i najpovoljnija cena koju smo mogli dobiti.
Ko god negde leti i zeli da proba slobodno neka ode na njiov sajt gde sve lepo moze da se pronadje i rezervise ili neka ih pozove telefonom i dobice sve informacije koje bude zeleo.
Ja ih definitivno necu menjati, ubuduce gde god budem isao auto obavezno ostavljam u pravtnom parking servisu i to bas kod njih u AeroPark.

Aero Park - privatni aero parking u blizini aerodroma Nikola Tesla