Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Miroslav Jagnjic
Parketarski radovi su generalno poprilicno zahtevni radovi iz bogt toga ne moze neko na tek tako neki nacin da ih uradi. Najbolje je da sve sto se tice nekih parketarskih radova prepustite nekom profesionalcu koji ce to moci na jedan kvalitetan nacin da uradi.
Jovana Milinkovic
Parketarski radovi su veoma zahtevni tako da kako god da okrenete, zahtevaju jednu posebnu paznju. Pre svega, veoma je bitno da pronadjete majstora za prket koji ce zaista gledati da ispostuje svaki posao ili dogovor.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, parketarski radovi moraju da se debelo plate. Nije tu po meni nista sto je neobicno.
Lea Stankovic
Sto se parketarskih radova tice, sigurno je kvalitet nesto sto je manje vise svima potrebno kako pre tako i kasnije.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju su po meni ovi radovi nesto posebno. Sve ostalo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Po meni nisu ni ovi radovi toliko skupi koliko pojedini ljudi preteruju sa cenama.
Todor Markovic
U svakom slucaju su po meni oni i vise nego dobro resenje.
Marta Dencevic
naravno da su ovo radovi koji treba da budu bas onako kvalitetni.
Janko Zivanovic
Sto se tice ovih radova, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je sto se mene tice, cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, ovo su odlicni radovi. Mada, jedina je stvar u tome sto su oduvek bili tesko dostupni postu su skupi.
Petar Jankovic
Koliko se samo meni cini, ovi radovi bas onako mogu da budu veoma strucni i profesionalni.
Nikolina Pantelic
Ipak su ovo radovi koji iako mene pitate nisu za svakoga. Ipak bi tako nesto trebalo da vam uradi bas neko provereno lice.
Ivan Stojanovic
Parketarski radovi su mozda nesto sto vise u danasnje vreme nije toliko zastupljeno ali je u svakom slucaju ipak nesto sto i dalje mnogo kosta.
Jana Stankovic
Po pitanju kvalitetnih parketarskih radova, samo treba da posetite agenciju Magic Price i mozete d abudete sigurni da se sigurno po tom pitanju u tom slucaju necete pokajati.
Biljana Brankovic
Magic price je definitivno mesto u koje mozete da imate puno poverenje po pitanju parketarskih radova.
Marko Petrovic
parketarski radovi su nesto u sta mozete da imate puno poverenje ukoliko se odlucite da se opredelite iskljucivo za profesionalca.
Dusan Markovic
Parketarski radovi su generalno poprilicno zahtevni radovi iz bogt toga ne moze neko na tek tako neki nacin da ih uradi. Najbolje je da sve sto se tice nekih parketarskih radova prepustite nekom profesionalcu koji ce to moci na jedan kvalitetan nacin da uradi.