O nama - PR PARKETAR ĐUKIĆ


Iako je postavljanje ili renoviranje podova pripadaju završnim građevinskim radovima, njihov kvalitet ipak je od suštinske važnosti, jer značajno utiče i na sam kvalitet svakodnevnog života. Zato je veoma važno da se takav posao poveri profesionalcima, koji će ovu bazu enterijera svakog objekta postaviti baš onako kako treba - kvalitetno, pedantno i dugotrajno.

Parket je s razlogom najpopularniji i najčešći vid oblaganja poda. On daje toplinu, zvučnu i termo izolaciju, a uz pomoć zanimljivih estetskih rešenja, može da bude i savršen dekor u svakoj prostoriji. Po njemu se hoda, puzi, trči, skače, pleše, igra košarka, rukomet.. i veoma je važno da bude kvalitetan i trajan.

Prva zamena ovom savršenom prirodnom materijalu za oblaganje podova svakako je laminat, koji je sve zastupljeniji pre svega zbog lakoće postavljanje, velikog izbora boja i jednostavnog održavanja. Laminat se može postaviti i preko starog parketa, čime će imati nesmanjenu funkciju.

Bez obzira da li je Vaš izbor parket ili laminat, važno je da znate da imate na koga da računate da će u oba slučaja Vaš dom, kancelarija, sportska sala ili bilo šta drugo, biti povereno majstorima od poverenja sa dugogodišnjim iskustvom i najsavremenijim alatima.

Parketar Đukić na raspolaganju Vam je za:

Prilikom renoviranja stanova i objekata veliku brigu našim mušterijama obično predstavlja pitanje da li će taze okrečeni zidovi moći da ostanu čisti dok mi izvodimo radove. Kako bismo Vas oslobodili te brige, obezbedili smo najsavremeniju mašinu za hoblovanje koja automatski i u realnom vremenu sakuplja svu prašinu i čestice, kako bi ostatak prostorije ostao besprekorno čist.

Nema potrebe da previše razmišljate, poverite stvar profesionalcima sa iskustvom i budite sigurni da ćete dobiti samo najbolje. Izbor podnih obloga danas je veći nego ikad, a načini postavljanja pretvorili su se u pravu umetnost. Odaberite svoj stil, a mi ćemo učiniti sve ostalo.

Najbolja preporuka uvek su zadovoljni klijenti, te se mi držimo toga da radimo i gradimo kako treba, sigurni da ćete Vi to umeti da cenite. Javite nam se za sve vrste parketarskih poslova i uživajte u svom životnom ili poslovnom prostoru punim plućima.

PR Parketar Đukić, Novi Sad

Radno vreme:
ponedeljak - petak 8 - 18h
subota 8 - 18h

Iskustva i preporuke posetilaca

17.07.2019 08:25
Marko Jandric

Ovi ljudi rade najbolje u gradu! MOja preporuka za izradu i profesionalnost, konacno majstor koji ispostuje ono sto je dogovoreno

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Parketari
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PR Parketar Đukić
  • Parketar Đukić,
  • Parketar Đukić Novi Sad,
  • Parketari u Novom Sadu,
  • postavljenje parketa Novi Sad,
  • postavljanje parketa,
  • postavljanje laminata,
  • hoblovanje parketa,
  • lakiranje parketa,
  • Parketar Đukić radno vreme