O nama - PARKETAR ANDRIJA


Potrebna Vam je pomoć prilikom uređenja Vašeg životnog ili poslovnog prostora? Želeli biste da uradite nove podove? Parketar Andrija pomaže Vam u nameri da domu udahnete novu dimenziju i osvežite prostor. Posedujemo više od 20 godina iskustva i možete nas naći na adresi 22 Oktobra 3 u Beogradu.

Nudimo Vam sledeće usluge:

Postavljanje parketa je uvek dobra odluka. Parket je praktičan, lak za održavanje i daje prostoru potrebnu toplinu. Ukoliko ste već ranije odlučili da enterijer ukrasite parketom, ali je vremenom došlo do njegovog oštećenja, ne brinite. Tu smo da Vam pomognemo da rešite sve probleme.

Na raspolaganju su Vam naše usluge hoblovanja, poliranja i lakiranja parketa koje će učiniti da Vaš parket zasija u punom sjaju. Nakon što se njime pozabavi parketar Andrija Vaši podovi će izgledati kao novi!

Pomažemo Vam i pri postavljanju laminata i brodskog poda, a na raspolaganju Vam je jedna od izuzetno popularnih usluga među našim klijentima, a to je beljenje hrasta.

Nastojimo da u radu koristimo drvo koje nabavaljamo isključivo od najboljih distributera, a sve to kako bismo Vam omogućili da u dom ili kancelariju unesete samo najkvalitetnije. Kvalitetna usluga i materijali renomiranih proizvođača koje koristimo u radu su naš zaštitni znak.

Pozovite nas i dopustite da Vam pomognemo da Vaš prostor uredite onako kako ste oduvek želeli!

Radno vreme:

Radni dani: 7 - 20h
Subota: 7- 20h
Nedelja: 7 - 20h

Parketar Andrija, 22 Oktobra 3, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

22.01.2021 14:04
Neregistrovan korisnik

Andrija je neverovatan profesionalac I Brendan covek!

27.05.2012 08:02
Kostoski

Postovani, zanima nas cena hoblovanja parketa 30m2, beograd stari grad, bez/sa smirlom,ruke,bez/sa materijalom? Pozdrav i hvala unapred na odgovoru.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Parketari
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Parketar Andrija
  • Parketar Andrija,
  • Parketar Andrija Zemun,
  • Parketar u Zemunu,
  • Parketar Andrija radno vreme,
  • Parketar Andrija Beograd