Dodaj firmu

Parket Tivoli

Firma Parket Tivoli nalazi se u Pančevu i nudi Vam sve za parket na jednom mestu. Pored najkvalitetnijeg parketa od hrasta, jasena i bukve, u našoj ponudi nalazi se i kompletan pomoćni materijal za parket. Takođe, nudimo sve vrste parketarskih usluga.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 49
Pančevo

Ambijent Podovi - laminat i parket

Ambijent podovi laminat i parket nalaze se u Pančevu. Prodajni objekat u ponudi ima sve podne obloge tepihe, itisone, parket, laminat
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 36
Pančevo

Tea floor proizvodnja podova

Tea floor proizvodnja podova Vam prateći najnovije svetske trendove nudi veliki izbor podova savremenig dizajna i visokog kvaliteta. Dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u snabdevanju tržišta podnim oblogama naša firma garantuje maksimalan kvalitet proizvoda i vrhunsku uslugu.
Pročitaj više

Isidore Sekulić 14/26
Pančevo

Greenel postavljanje podnih i zidnih obloga

Greenel iz Pančeva je kompanija koja se bavi postavljanjem podnih i zidnih obloga. Sve usluge vršimo brzo i kvalitetno, u najkraćem mogućem roku, bilo da je u pitanju postavljanje laminata, parketa ili pločica. Radi eventualnog angažmana, kontaktirajte nas putem navedenog broja telefona.
Pročitaj više

Stevana Šupljikca 133
Pančevo

M & S postavljanje podnih i zidnih obloga

M & S iz Pančeva je kompanija čija je primarna delanost postavljanje podnih i zidnih obloga. U svom radu koristimo najmodernije tehnologije kao i materijale svetski poznatih proizvođača i vrhunskog kvaliteta. Posao obavljamo pedantno, strogo poštujući dogovorene rokove i po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Raška 37
Pančevo

Peca Parketi

Zadovoljni kupci – naš su konačni cilj!To je naš moto od samog osnivanja 2001. godine.Zato mi svoje poslovanje želimo što je moguće više prilagoditi Vašim potrebama. To znači da osim postavljanja podnih obloga (PARKETI, LAMINATI, EGZOTIČNI PARKETI) mi aktivno ucestvujemo u Vašem izboru, nudeći Vam čitav niz saveta, i iskustava koja smo stekli u dosadašnjem radu.
Pročitaj više

Vojvođanski bulevar 44
Pančevo

Stefi pod podne obloge

Stefi pod iz Pančeva je kompanija koja se bavi postavljanjem podnih i zidnih obloga. Naša osnovna delatnost je postavljanje svih vrsta podnih i zidnih obloga te priprema podloge za postavljanje. Nudimo kompletan asortiman riešenja i usluga za uređenje Vašeg enterijera trudimo se da pružimo kvalitetnu uslugu, te Vam ispuniti svaku želju kako bi bili zadovoljni i srećni.
Pročitaj više

7.jula 31
Pančevo

Flash Color podne i zidne obloge

Flash Color iz Pančeva se bavi prodajom i postavljanjem podnih i zidnih obloga. Nudimo Vam isključivo proizvode visokog kvaliteta, po pristojnim cenama. Pored toga, sa ponosom ističemo da naši mojstori pedantno i brzo obavljaju postavljanje, te da će sve Vaše zamisli sprovesti u realnost u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Jovana Gavrilovića 5
Pančevo

B and G postavljanje zidnih i podnih obloga

B and G iz Pančeva je kompanije koja se bavi postavljanjem zidnih i podnih obloga. Nudimo Vam širok izbor podnih i zidnih obloga kao i PVC hidroizolacionih folija. Poslove obavljamo brzo, efikasno, pedantno i po povoljnim cenama. Posetite nas u Pančevu na adresi Isidore Sekulić 11 i zajedno ćemo pronaći način da Vašem enterijeru podarimo bolji izgled.
Pročitaj više

Isidore Sekulić 11
Pančevo

Exkluziv tim postavljanje podnih obloga

Exkluziv tim iz Pančeva je kompanija čija je primarna delatnost postavljanje podnih izidnih obloga svih vrsta. Nudimo Vam brzo, kvalitetno i kompletno uređenje interijera odlučili smo se polako prilagođavati potražnji te tako do danas imamo nekoliko stručnih timova za obavljanje svih potrebnih poslova u Vašem domu.
Pročitaj više

Stevana Šupljikca 147/12
Pančevo

Parket de Lux

Sedište firme „Parket de Lux“ je u ulici Ive Lole Ribara broj 90a, Debeljača, kraj Pančeva. Iza nas je višegodišnje radno iskustvo i veliki broj uspešno obavljenih poslova, koji govore u prilog našim uslugama.
Pročitaj više

Ive Lole Ribara 90/a, Debeljača
Pančevo
Iskustva i preporuke posetilaca
Ljiljana Velimirovic
08.05.2017 07:32

lose da losije ne moze biti

Nikola Ivanović
08.09.2015 01:31

Interesuje me hoblovanje parketa cena po kvadratu?

Milan
02.08.2014 12:38

Koja je cena za hoblovanje i lakiranje parketa?

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane