Pinoles laminat

  • 1
4.00 | 2 ocena

O nama - PINOLES LAMINAT

Pinoles Beograd počeo je sa radom sada već davne 1998. godine, a osnovna delatnost preduzeća jeste veleprodaja i maloprodaja pločastih materijala za industriju nameštaja i završnih materijala u građevinarstvu. Zahvaljujući više od dve decenije dugoj tradiciji uspešnog poslovanja, posvećenosti i konstantnom usavršavanju naših zaposlenih, postali smo jedan od lidera na domaćem tržištu.

Asortiman proizvoda preduzeća Pinoles čine pločasti materijali za izradu nameštaja, laminat i kompletna oprema za postavljenje laminatnih podova, krovni prozori, iverica (oplemenjena, sirova, ekstrudirana), ploče (radne ploče, medijapan, hdf, furnirane, saćaste, šper ploče, vlagootporne i vatrootporne ploče), diht lajsne, abs trake, kameni furnir, okov... Pored toga, nudimo i usluge sečenja (ravno i krivolinijski) i kantovanja na najmodernijim CNC mašinama, u skladu sa željama kupaca.

Sa ciljem da klijentima ponudimo samo vrhunski kvalitet proizvoda, u našoj ponudi nalazi se roba vodećih svetskih brendova: Kronospan, Egger, Falco, Skin, Hettich, Hranipex, Kleiberit, Rehau, IBL, Knauf, Kaltsidis, Saurland Spanplatte, Velux... Nastojeći da spremno odgovorimo na rastuće zahteve tržišta, redovno dopunjujemo naš asortiman najnovijim materijalima, u skladu sa aktuelnim trendovima u svetu.

Iz naše ponude posebno izdvajamo laminat prve klase vodećih proizvođača: Eger i Krono floring. Pinoles laminat nemačkog kvaliteta izrađuje se od najkvalitetnijeg HDF-a, debljine: 6, 7, 8, 10, 11 i 12 mm. Osim laminantnih podova, naša ponuda obuhvata i kompletan prateći program za montažu laminata, kao i veliki izbor laminat lajsni.

Kompletnu ponudu laminata možete pogledati u našoj on-line prodavnici koja Vam omogućava da brzo i lako odaberete, i naručite podove za opremanje Vašeg životnog ili radnog prostora:
www.pinoles.com/prodavnica-podova.html

Pinoles laminat Beograd – pravi izbor za Vaše podove!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-20h
Subota od 08-15h
Nedelja ne radimo

Pinoles laminat dostupan je na dve lokacije u Beogradu:

Iskustva i preporuke posetilaca

30.05.2018 11:44
Ivana Mladenovic

Asortiman proizvoda koji cine PIONELES preduzece jeste izrada plocastog materijala za izradu namestaja,laminat i kompletna oprema za postavljanje laminatnih podova, krovni prozori,iverica,ploce,dih.lajsne,abs trake,kameni turnir,okov..Pored ovoga nudi se i usluga secenja na najsavremenijoj CNC masini,sve u skladu sa zeljama kupaca.Odlicna usluga uz vrhunski kvalitet.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Parket i laminat
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pinoles laminat
  • Pinoles,
  • Pinoles laminat,
  • Pinoles laminat Vračar,
  • Pinoles Beograd,
  • Pinoles laminat Beograd,
  • Pinoles laminat radno vreme