Parket lajsne Uradimo sami

  • 5
5.00 | 3 ocena

O nama - PARKET LAJSNE URADIMO SAMI


Firma "Uradimo sami" smeštena je u ulici Kneza Višeslava broj 31, na teritoriji Beograda. Postojimo i radimo od 2003. godine, kao firma koja se svojim kvalitetom proizvoda istakla visoko iznad konkurencije. Iskustvo i rad od jedne decenije, uslovili su činjenicom da smo ostvarili uspešnu saradnju sa velikom brojem naših zadovoljnih klijenata.

Domen naših usluga podrazumeva distribuciju parket lajsni, okova za nameštaj, kao i ručnog i električnog alata, za profesionalan i amaterski rad. Široka paleta naših proizvoda omogućava nam da Vam izađemo u susret pri obavljanju različitih poslova.

Među našim proizvodima možete pronaći:


Prilikom uređenja novog stana ili renoviranja starog objekta, naše parket lajsne od različitih vrsta materijala, omogućiće Vam da unesete dozu elegancije i stila u Vaš dom. Različita rešenja koja Vam možemo ponuditi, dozvoljavaju Vam da uz malo mašte, kreirate dom iz Vaših snova.

Pored hrastovih, bukovih i lajsni od jasena, kod nas možete pronaći i dodatnu opremu za parket, poput lepkova i lakova, najvišeg kvaliteta. Prioritet našeg posla je da Vam ponudimo proizivode zavidnih performansi, renomiranih svetskih proizvođača.

Bilo da ste amater ili profesionalni majstor, verujemo da ćete kod nas pronaći adekvatan alat za najrazličitije poslove. Ručni i električni alat marke Bosch, Skil ili Unior olakšaće Vam obavljanje svih vrsta poslova.

Ukoliko proizvodi koje ste kod nas kupili prelaze određenu sumu, omogućujemo Vam besplatnu isporuku istih na kućnu adresu, širom Beograda. Na ovaj način želimo da Vam se zahvalimo na ukazenom poverenju tokom godina minulog rada.

Vaš najbolji izbor.
Firma "Uradimo sami", Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

30.05.2018 10:56
Tihomir Senic
Firma URADIMO TO SAMI nalazi se u ulici Kneza Viseslava31 .Medju njihovim proizvodima mozete pronaci ogroman izbor Hrastove lajsne za parket,bukove,jesenove,lajsne za laminat.Sve sto vam je potrebno za postavku parketa mozete ovde pronaci.
21.04.2017 05:39
Jovica Vitakic
Domen njihovih usluga podrazumeva distribuciju parket lajsni,okova za namestaj,kao i rucnog i elektricnog alata,za profesionalan i amaterski rad.Siroka paleta njihovih proizvoda omogucava im da vam izadju u susret pri obavljanju razlicitih poslova.
14.06.2013 07:27
SASA
Zamolio bih vas za jedan savet.Kako da pripremim i ofarbam drvene parket lajsne?
22.05.2013 06:26
mirko
Potrebne su mi lajsne za parket,pa imam jednu malu dilemu.Prijatelj mi kaze da je bolje da uzmem sokla lajsne za parket,a meni se vise dopadaju klasicne lajsne. Recite mi, postoji li razlika u kvalitetu lajsni, ili su sokla lajsne jednostavno popularnije jer su trenutno u trendu?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
KUĆA Parket i laminat
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Parket lajsne Uradimo sami
  • parket lajsne uradimo sami,
  • parket lajsne uradimo sami radno vreme,
  • parket lajsne uradimo sami kontakt telefon,
  • lepak za parket rakovica,
  • masa za fugovanje parketa,
  • aluminijimske lajsne,
  • pragovi