O nama - FLOOR HOUSE


FLOORHOUSE je specijalizovana prodavnica laminata, višeslojnih i klasičnih parketa, kao i drugih podnih obloga na bazi drveta. U ponudi naše prodavnice koja se nalazi na Novom Beogradu očekuje Vas veliki izbor laminata raznih proizvođača i brendova iz Evrope, izbor višeslojnog parketa Tarkett, kao i brodski pod, deking i ograničen izbor hrastovog klasičnog parketa.

Laminatni podovi stekli su veliku popularnost zbog modernog izgleda, brzog i jeftinog postavljanja, lakog održavanja. Napredne tehnologije proizvodnje su doprinele da površina laminata verno reprodukuje boju, izgled i stukturu drveta. Povećanjem debljine laminata koja sad ide do 14mm smanjuje se i najčešće pominjan nedostatak- zvučna karakteristika.

U salonu podova FLOORHOUSE, Tošin bunar 167a, na raspolaganju Vam je laminat različitih debljina od 6 do 14 mm koji je dostupan u velikom izboru atraktivnih boja i dezena. Pored standardnih kolekcija, kod nas često možete naći i laminat vrhunskog kvaliteta po akcijskim cenama.

U ponudi se nalaze i višeslojni parketi proizvođača TARKETT, brodski pod, lamperija i deking proizvođača PABST Holz- Austija su na raspolaganju po narudžbini sa rokom isporuke od svega nekoliko dana. Takođe, u našoj ponudi nalazi se i ograničen izbor klasičnog parketa iz uvoza.

Veliki izbor pratećeg materijala kao što su MDF ili PVC zidne i ALU prelazne lajsne, PE podloge od 2 i 3mm ili XPS podloga od 5mm, SOUDAL silikon i akril, TITEBOND lepkovi D3 i D4 omogućava Vam da kupite sve na jednom mestu za kompletnu izradu poda. Osim toga možemo Vam preporučiti proverene i iskusne podopolagače sa kojima sarađujemo već godinama.

Naše profesionalno i ljubazno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom izbora odgovarajuće podne obloge za Vaš životni ili radni prostor. Zahvaljujući magacinu koji se nalazi odmah uz prodavnicu, jedan deo robe je odmah dostupan, za laminat po porudžbini rok za isporuku je od 2 do 3 radna dana. Moguć je i prevoz kupljene robe na teritoriji Beograda.

Ukoliko želite kvalitetan i atraktivan pod za Vaš stan, kuću ili kancelariju, posetite salon podova FLOORHOUSE.

Osim vrhunskih podnih obloga, u ponudi prodavnice Floor House možete pronaći i sobna vrata čuvenog brenda Classen iz Poljske. Vrata su izrađena u dimenzijama koje odgovaraju JUS građevinskim standardima, rok isporuke do 7 dana.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-18h
subota od 09-14h
nedelja neradni dan

Floor House, Tošin bunar 167a, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Parket i laminat
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Salon podova Floor House
  • Floor House,
  • Floor House Salon laminata,
  • lajsni,
  • podova,
  • Floor House Novi Beograd,
  • Salon podova na Novom Beogradu,
  • Floor House radno vreme