O nama - PRIRODNA KOZMETIKA MASLINA


Ako ste pobornik zdravog života i birate samo prirodne i kvalitetne proizvode za sebe i svoju porodicu onda kada je u pitanju izbor najboljeg proizvoda za negu lica i tela postavljate sebi još više kriterijume. Niste preterali, jer na važnost kože ukazuje činjenica koju mnogo puta zaboravljamo da je upravo koža naš najveći organ ,koji predstavlja polupropusnu membranu u naš organizam.

Zato je ono što stavljamo na kožu veoma važno, a često proizvodi za ličnu higijenu sadrže razne hemijske supstance koje jeftino zamenjuju one koje možemo dobiti iz prirode, i čije se delovanje povezuje sa raznim zdravstvenim problemima i hroničnim bolestima.

Stoga nećete pogrešiti ukoliko se opredelite za proizvode prirodne kozmetike koji su proizvedeni od prirodnih organski uzgajanih sirovina ili samoniklog bilja iz ekološki čistih područja.

Takvi proizvodi ne smeju da sadrže sintetičke boje, mirise, konzervanse, mineralna ulja, silikone, parafine ni druge petrolate kojih je na, žalost, prepuna konvencionalna kozmetika. Prirodna kozmetika se ne testira na životinjama i na svakom proizvodu ima naveden kompletan INCI sastav.

Ambalaža je biorazgradiva i bez štetnog uticaja na zdravlje čoveka i životnu sredinu.Proizvodi koje imamo u ponudi većinom poseduju sertifikate BDIH I ECOCERT.

Iskusite zadovoljstvo prirodno lepe zdrave kože.

Prodavnica biljne i sertifikovane prirodne kozmetike Maslina u svom asortimanu nudi proizvode za negu lica, tela, kose, dentalnu negu, dekorativnu kozmetiku, liniju proizvoda za zaštitu od sunca i to za sve uzraste: bebe, decu, problematičnu mladalačku kožu, osetljivu kožu, zrelu kožu a za kožu sklonu alergijama postoje posebno formulisani prirodni preparati.

Brojne prezentacije od pomoći su u odabiru odgovarajućeg preparata bilo da je to krema za lice ili omiljeno etarsko ulje uz koje ćete uživati uz plamen sveće ili kreirati svoj parfem .

Robna marka : Dr.Hauschka Logona, Sante, Aqua bio, L 'erbolario, Weleda, Bio kap, Lavera, , , Bergland, Oshadi, Pure Altitude, Ecover, Natracare, Aromatika, Marigold, Suncokret, Dar kozmetika, Herba.

Posetite nas u Katanićevoj 2 radnim danom: 8:00 - 21:00, subotom 8:00 - 17:00.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.08.2018 01:19
Svetlana Andric

Ako zelite da zastite sebe i sebi drage ljude,onda kupujte prirodnu kozmetiku. Ono sto je veoma vazno jeste da ova kozmetika MASLINA vam nudi zaista najbolje iz prirode,bez parabena ,alkohola,aluminiuma,i ostalih stetnih supstanci. Samim tim mozete je bezbrizno koristiti,a i odlican je poklon nekome do koga vam je stalo.!

26.04.2017 10:45
Zarko Manic

Brojne prezentacije od pomoci su u odabiru odgovarajuceg preparata bilo da je to krema za lice ili omiljeno etarsko ulje uz koje cete uzivati uz plamen svece ili kreirati svoj parfem.Robna marka Dr.Hauschka Logona,Sante,Aqua bio,Lerbolario,Weleda,Bio kap, Lavera.

08.07.2016 11:06
Sandra Marinkovic

Prodavnica biljne i sertifikovane prirodne kozmetike Maslina u svom asortimanu nudi proizvode za negu lica,tela,kose,dentalnu negu,dekorativnu kozmetiku,liniju proizvoda za zastitu od sunca i to za sve uzraste bebe,decu,problematicnu mladalacku kozu.

01.03.2014 02:20
Dragana

U Maslini mozete naci vrhunsku prirodnu kozmetiku po povoljnim cenama.

30.07.2011 12:56
Natasa Mijalkovic

Ako ste pobornik zdravog zivota ova prodavnica je prava stvar za vas! I to ya sve uzraste! Moja beba koristi njihovu kozmetiku i nikada nisam imala problema sa nuspojavama, kao sto mi se desaavlo sa drugim kremama! Prirodna kozmetika!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Parfimerije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Prirodna kozmetika Maslina
  • Prirodna kozmetika,
  • dr. Hauschka,
  • parfimerije Vracar,
  • etericna ulja,
  • aromoterapija,
  • prirodni sapuni,
  • Maslina prirodna kozmetika radno vreme