Kontakt podaci za vašu firmu

Studio Trifoni Masaža

  • 1
  • %
5.0 | 3 ocena
Osetite samo ono najbolje što masaža može da pruži u prijatnom ambijentu Studija TRIFONI na Voždovcu. Sa željom da klijentima omogućimo potpunu relaksaciju organizma, naši profesionalni i stručni maseri kombinuju više masažnih tehnika....
Pročitaj više
Vojvode Stepe 195, ( sprat 2, stan 2 )
Beograd

Kozmetički salon Style up

  • 1
0.0 | 0 ocena
Budite uvek zadovoljni svojim izgledom i puni samopouzdanja, posetite kozmetički salon Style up. U elegantno uređenom enterijeru, nežnih, damskih tonova očekuju Vas visokoprofesionalne masaže i drugi kozmetički tretmani za ulepšavanje....
Pročitaj više
Djordja Kratovca 29
Beograd

Masaža Zvončica

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
Ukoliko Vam je potrebna relaksacija čitavog organizma, u prijatnom ambijentu našeg salona možete se opustiti uz relax masažu, aroma terapiju, maderoterapiju ili jedinstveni tretman toplom čokoladom....
Pročitaj više
Vitanovačka 1
Beograd

LIX Masažni centar

  • 1
  • %
4.5 | 8 ocena
Posvetite sebi nekoliko trenutaka odmora u opuštajućem ambijentu LIX masažnog centra na Voždovcu. Pored masaže, u našem centru možete uživati i u raznovrsnim biološkim tretmanima lica, depilaciji, tretmanima tela, sauni, kao i vrhunskom tr...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 278
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Nikola Majstorovic
Parcijalna masaža deluje na pojedine delove tela kao što su leđa i ruke ili noge i ruke i/ili stomak, kao i na opuštanje glave. Klijent u dogovoru sa terapeutom bira koji deo tela želi da mu bude tretiran. Ova masaža se koristi kako bi se osoba oslobodila tenzije u bilo kom delu tela u veoma kratkom vremenskom periodu.
Filip Milutinovic
kako god da okrenete, ova masaza nije ni malo naivna. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, ovo su mozda i najbolje masaze. Sve drugo je samo pitanje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Po meni je u svakom slucaju marcijalan masaza nesto sto bi trebalo pre ili kasnije da se lepo plati. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Simona Vucinic
Po pravilu ona treba da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Nisu za ovu masazu cene bas toliko jake kao sto mnozda pojedini ljudi misle.
Marta Dencevic
nema sta, u svakom slucaju je ovo jedna od boljih masaza posto se prilagodjava individualnim potrebama svakog coveka.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, ovo je zaisat i vise nego posebna vrsta masaze.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta masaze. To je u svakom slucaju i vise nego dobro.
Petar Jankovic
Sve je to super ali za parcijalnu masazu je zaista potrebno da stvarno imate dosta novca. To je pre svega osnovni problem.
Nikolina Pantelic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetna parcijalna masaza, samo treba da znate kod koga idete. Tu u svakom slucaju treba da posetite neko provereno mesto.
Ivan Stojanovic
Ukoliko mene pitate, po pitanju ovr vrste masaze, samo treba da se odlucite za neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet nemate razloga da nesto puno sumnjate.
Jana Stankovic
Po pitanju parcijalne masaze nemate sta da brinete. Samo treba da posetite salon za masazu Estetic Studio i onda licno mozete da se uverite u kvalitet.
Marko Petrovic
Parcijalna masaza je zaisat nesto posebno i u sta mozete da imate puno poverenje. Zbog toga zaista treba da saradjujete iskljucivo sa nekim profesionalnim centrima kao sto je primera radi Bali Detox.
Dusan Markovic
Ovo je koliko je meni poznato masaza koja se odnosi iskljucivo na odredjeni deo tela. Ukoliko se odlucite za ovu vrstu masaze, sigurno ne biste trebali da se pokajete.
Biljana Brankovic
Ne slazem se sa prethodnim komentarom. Generalno mislim da za neki dobar kvalitet ne mora i nuzno da se plati. Bolje je da potrazite neki centar za masazu, da odete na nekoliko terapija i testirate ih. Ukoliko ste zadovoljni sa tim centrom, onda je svakako najbolje da se duze vreme zadzite u njemu.
Jovana Milinkovic
Koliko je meni poznato parcijalna masaza se odnosi na odrednjeni deo tela. Cene su sigurno razlicite od salona do salona. Ukoliko vec trazite pravi efekat i imate prefinjene standarde i kriterijume onda svakako budite spremni i da dobro platite.