Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju PAPIRNU GALANTERIJU

Ed Mark HoReCa

Padejska 30

Ed Mark je jedan od glavnih distributera koji uspešno snabdeva sektor hotelijerstva i ugostiteljstva, kroz HoReCa program neophodne papirne galanterije i dezinfekcionih sredstava.
Pročitaj više

Femić Co proizvodnja papirne konfekcije

Vojvođanska 388ž

Kompanija Femić Co iz Surčina bavi se proizvodnjom, veleprodajom i distribucijom papirne konfekcije vrhunskog kvaliteta. U našem asortimanu nalaze se proizvodi od papira, sa 100% celuloze, koji su zastupljeni u svim krajevima Srbije, ali i regiona
Pročitaj više

Papirna galanterija se drugačije naziva papirna konfekcija. Nalazi se svuda oko nas, u našim domaćinstvima, na radim mestima, kao i u javnim objektima, ali je često ne zovemo tim imenom, već jednostavno – papirne maramice, toalet papir, ubrusi i slično.

U našem tekstu saznajte zanimljive podatke o papirnoj galanteriji.

Prodaja papirne galanterije

Papirna galanterija se nalazi dostupna i preko interneta, tj. putem web sajtova proizvođača ove vrste robe. Na takvim prezentacijama, papirna konfekcija je predstavljena kroz fotografije i kratke tekstualne opise, koji su veoma važni, jer kupcu pružaju osnovne informacije o proizvodu, tj. njegovom kvalitetu i ceni. Cene su vidno istaknute i moguće ih je uporediti sa drugim srodnim artiklima.

Proizvodnja papirne galanterije – proizvođači

Papirna galanterija je deo svakog prostora i jednostavno, ona nema alternativu. Izuzetno je važna i kao takva je podrazumevana, a isto tako je bitno i da bude vrhunskog kvaliteta.

Šta sve spada u papirnu galanteriju?

U papirnu galanteriju spadaju proizvodi od papira koji su namenjeni higijeni ili dekoraciji, kao što su to salvete, na primer. Najčešće se koriste ubrusi za brisanje ruku, kao i toalet papir i papirne maramice.

Papirna galanterija za hotele

Jedan hotel je sasvim nezamisliv bez papirne galanterije koja će biti deo svakog toaleta ili drugih prostorija. Kada biramo robu za objekat, pre svega vodimo računa o visokom kvalitetu, ali takođe akcenat stavljamo i na praktičnost, kada je upotreba u pitanju.

Praksa nas uči, da kupci često obraćaju pažnju na sitnice, koje su na prvi pogled nevidljive, ali ih to na kraju opredeljuje da kupe određeni proizvod. Zbog toga se kod proizvodnje papirne konfekcije vodi računa o svim detaljima koji mogu da utiču na kvalitet i lakoću i jednostavnost korišćenja.

Papirna galanterija za ugostiteljstvo (restorane, kafiće)

Svaki restoran ili kafić, kao i drugi ugostiteljski objekat, mora biti siguran u svakom trenutku da na raspolaganju ima dovoljno papirne galanterije, zbog toga što ona predstavlja potrebu i bez nje se jednostavno, ne može i ne sme ostati.

Papirna galanterija distribucija

U tom smislu je bitna distribucija papirne galanterije. Odaberite željene ubruse, papirne maramice, toalet papir, salvete i druge artikle koji spadaju u papirnu konfekciju, i naručite određenu količinu koja će podmiriti potrebe vašeg poslovanja u određem vremenskom periodu.

Celokupan proces oko poručivanja moguće je završiti online putem, a nakon plaćanja, možete da očekujete isporuku na naznačenu adresu u roku od obično 3-5 dana, ako se poručena roba nalazi u tom trenutku na lageru. Naravno, o ovim detaljima bi trebalo da se detaljno dogovorite prilikom poručivanja papirne galanterije.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju čitate.

Idi na vrh strane