Femić Co proizvodnja papirne konfekcije

5.0 | 7 ocena
Ulica: Vojvođanska 388ž
Grad: Beograd
Opština: Surčin
Femić Co proizvodnja papirne konfekcije
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.femicco.com/sr

O nama

FEMIĆ CO – PROIZVODNJA PAPIRNE KONFEKCIJE

Pretežna delatnost kompanije Femić Co koja uspešno posluje od 2006. godine je proizvodnja, distribucija i veleprodaja papirne konfekcije vrhunskog kvaliteta, kao i trgovina robom široke potrošnje na veliko. Od samog osnivanja do danas naša kompanija beleži konstantan rast, a posebno smo postali prepoznatljivi po našim brendovima toalet papira PERFETTO.

Sedište firme Femić Co je u Surčinu, gde se nalaze poslovne prostorije, proizvodnja i magacin. U cilju kontinuiranog poboljšanja kvaliteta naših proizvoda, u 2015. godini otvorili smo novu moderno opremljenu proizvodnu halu čime je utrostručen kapacitet proizvodnje. Naši proizvodi su zastupljeni u svim krajevima Srbije, a izvozimo i u zemlje regiona – Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo.

Osnovna delatnost kompanije Femić Co je:

 •  proizvodnja toalet papira
 •  proizvodnja salveta
 • proizvodnja ubrusa
 •  uvoz i distribucija kućne hemije iz Poljske
 •  veleprodaja svih vrsta kesa i papira
 •  uvoz i distribucija suhomesnatih proizvoda Franca iz Crne Gore

Moderno opremljen proizvodni pogon omogućava zaokružen proizvodno-prodajni proces koji za rezultat ima kvalitetne proizvode na koje smo ponosni. Brend PERFETTO predstavlja najstariji program naše kompanije koji se proizvodi od visoko kvalitetnog papira, od 100% celuloze, što mu daje savršenu strukturu, sastav i mekoću.

U našoj ponudi nalazi se troslojni toalet papir u različitim vrstama pakovanja: 1 komad, 4 komada, 6 komada, 8 komada, 10 komada, 24 komada, kao i džambo rolne i džambo ubrusi idealni za ugostiteljstvo i hotele. Takođe, kod nas možete pronaći i samosložive ubruse i samosložive listiće za dispanzere.

Zahvaljujući razvijenom logističkom centru naše kompanije pružamo brzu i efikasnu distribuciju robe krajnjim korisnicima, kao što su veleprodaje, marketi, restorani, hoteli i sl. Na našem lageru uvek se nalazi potrebna količina proizvoda, što nam omogućava uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata, čija smo srdačna preporuka.

Proizvodnja toalet papira vrhunskog kvaliteta - PERFETTO i WIPEX.

Unapređena proizvodnja salveta i ubrusa za domaćinstva i ugostiteljstvo.

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 07-16h

Femić Co – proizvodnja papirne konfekcije, Vojvođanska 379a, Surčin, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sandra Stokic
  18.04.2018 12:04

  Brend Perffeto vam nudi veliki izbor kvalitetnog papira.Bilo da vam je potreban toalet papir,salvete, ubrusi... necete pogresiti ako ih kupite jer su napravljeni od vrhunskog kvaliteta bez stetnih materija. Sve pohvale!

  Lazar Ristic
  07.04.2017 05:04

  Moderno opremljen proizvodni pogon omogucava zaokruzen proizvodno prodajni proces koji za rezultat ima kvalitetne proizvode na koje su ponosni.Brend Perffeto predstavlja najstariji program ove kompanije koji se proizvodi od visoko kvalitetnog papira.

  Maja Matic
  12.01.2017 07:40

  Veoma kvalitetna proizvodnja papirne konfekcije od domacih sirovina.Veliki broj zadovoljnih potrosaca.Zasto ne postanete jedni od njih.Veliki izbor toalet papira,ubrusa i salveta najlepseg dizajna.

  Andrija Atanaskovic
  16.05.2016 03:45

  Najbolji i najpovoljniji izbor papirne konfekcije kada su domaci prizvodjaci u pitanju.Proizvodi su super kvaliteta,od vrhunskih sirovina bez stetnih sastojaka.Sve preporuke za kvalitet,dizajn i poslovnost.

  Firme u blizini

  Otkup starog papira Arabesa, Toše Jovanovića 11, Čukarica, Beograd
  Hamburger recycling Serbia doo, Auto put za Novi Sad 74, Zemun, Beograd