O nama - FEMIĆ CO – PROIZVODNJA PAPIRNE KONFEKCIJE


Pretežna delatnost kompanije Femić Co koja uspešno posluje od 2006. godine je proizvodnja, distribucija i veleprodaja papirne konfekcije vrhunskog kvaliteta, kao i trgovina robom široke potrošnje na veliko. Od samog osnivanja do danas naša kompanija beleži konstantan rast, a posebno smo postali prepoznatljivi po našim brendovima toalet papira PERFETTO i WIPEX.


Sedište firme Femić Co je u Surčinu, gde se nalaze poslovne prostorije, proizvodnja i magacin. U cilju kontinuiranog poboljšanja kvaliteta naših proizvoda, u 2015. godini otvorili smo novu moderno opremljenu proizvodnu halu čime je utrostručen kapacitet proizvodnje. Naši proizvodi su zastupljeni u svim krajevima Srbije, a izvozimo i u zemlje regiona – Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kosovo.


Osnovna delatnost kompanije Femić Co je:

 • - proizvodnja toalet papira
 • - proizvodnja salveta-proizvodnja ubrusa-proizvodnja alu folije
 • - proizvodnja kesa tregerica, kesa za smeće i kesa za zamrzivač
 • - uvoz i distribucija kućne hemije iz Poljske
 • - veleprodaja svih vrsta kesa i papira
 • - uvoz i distribucija suhomesnatih proizvoda Franca iz Crne Gore

Moderno opremljen proizvodni pogon omogućava zaokružen proizvodno-prodajni proces koji za rezultat ima kvalitetne proizvode na koje smo ponosni. Brend PERFETTO predstavlja najstariji program naše kompanije koji se proizvodi od visoko kvalitetnog papira, od 100% celuloze, što mu daje savršenu strukturu, sastav i mekoću.


U našoj ponudi nalazi se troslojni toalet papir u različitim vrstama pakovanja: 1 komad, 4 komada, 6 komada, 8 komada, 10 komada, 24 komada, kao i džambo rolne i džambo ubrusi idealni za ugostiteljstvo i hotele. Takođe, kod nas možete pronaći i samosložive ubruse i samosložive listiće za dispanzere.


Zahvaljujući razvijenom logističkom centru naše kompanije pružamo brzu i efikasnu distribuciju robe krajnjim korisnicima, kao što su veleprodaje, marketi, restorani, hoteli i sl. Na našem lageru uvek se nalazi potrebna količina proizvoda, što nam omogućava uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata, čija smo srdačna preporuka.


Proizvodnja toalet papira vrhunskog kvaliteta - PERFETTO i WIPEX.

Unapređena proizvodnja salveta i ubrusa za domaćinstva i ugostiteljstvo.


Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 07-16h


Femić Co – proizvodnja papirne konfekcije, Vojvođanska 379a, Surčin, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

18.04.2018 12:04
Sandra Stokic
Brend Perffeto vam nudi veliki izbor kvalitetnog papira.Bilo da vam je potreban toalet papir,salvete, ubrusi... necete pogresiti ako ih kupite jer su napravljeni od vrhunskog kvaliteta bez stetnih materija. Sve pohvale!
07.04.2017 05:04
Lazar Ristic
Moderno opremljen proizvodni pogon omogucava zaokruzen proizvodno prodajni proces koji za rezultat ima kvalitetne proizvode na koje su ponosni.Brend Perffeto predstavlja najstariji program ove kompanije koji se proizvodi od visoko kvalitetnog papira.
12.01.2017 07:40
Maja Matic
Veoma kvalitetna proizvodnja papirne konfekcije od domacih sirovina.Veliki broj zadovoljnih potrosaca.Zasto ne postanete jedni od njih.Veliki izbor toalet papira,ubrusa i salveta najlepseg dizajna.
16.05.2016 03:45
Andrija Atanaskovic
Najbolji i najpovoljniji izbor papirne konfekcije kada su domaci prizvodjaci u pitanju.Proizvodi su super kvaliteta,od vrhunskih sirovina bez stetnih sastojaka.Sve preporuke za kvalitet,dizajn i poslovnost.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Papir
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Femić Co proizvodnja papirne konfekcije
 • Femić Co proizvodnja papirne konfekcije,
 • Femić Co proizvodnja papirne konfekcije radno vreme,
 • Femić Co,
 • Femić Co Beograd,
 • Femić Co papirna konfekcija