Dodaj firmu

Panelne ograde Pančevo

Panelne ograde MSV Nikolić

Najkvalitetnije panelne ograde izrađene od pocinkovano plastificiranih panela 4 i 4,5mm, različitih boja i odličnog kvaliteta. Zahvaljujući velikom lageru proizvoda garantujemo brzu isporuku. Proverite zašto smo najbolji, MSV Nikolić ograde...
Pročitaj više

Kozaračka stara bb
Pančevo

Panelne ograde imaju niz prednosti. To je pre svega dug vek trajanja, otpornost na koroziju, laka i brza montaža. Koriste se za ograđvanje dvorišta, bašte, objekata, a ovaj tip ograde nije toliko usmeren na esetiku, koliko na funkcinalnost.

Od čega se prave panelne ograde?

Suština panelnih ograda jeste njihova čvrstina i funkcionalnost. Prave se od segmentnih delova i panela koji se po potrebi spajaju u potrebnu dužinu ograde. Panelne ograde su u osnovi čelične, zatim se vrši pocinkovanje i na kraju plastificiranje. Njihova uloga je da imaju visok stepen čvrstoće i zaštite, a mogu biti 2D ili 3D panelne ograde. 2D panelne ograde nemaju pojačanje u vidu talasa, dok 3D imaju.

Panelne ograde – montaža:

Njihova najvažnija prednost jeste čvrstina i brza montaža. Obično se proizvode u visini od 1m, do 2.5 m.
Montaža je poprilično jednostavna i brza, a možete je i sami montirati uz malo veštine i alata. Sve što vam je potrebno je akumulatorska bušiica, nastavak za bušilicu, alat za kopanje zemlje.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane