Panelne ograde su mozda najbolje ograde dostupne po pristupacnoj ceni. Kako će biti ograđeno dvorište jedne privatne kuće, uopšte nije svejedno, pošto upravo ograda mnogo toga govori o ljudima koji tu žive, o njihovom stilu, materijalnom stanju i slično. Uostalom, kada neko po prvi put dolazi kod vas u goste, prvo što će primetiti, to su kapija i ograda.

Panelne ograde za dvorišta

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete naći ponudu za izradu i ugradnju PANELNE OGRADE

Beograd

Des Design - Kapije i ograde
Des Design - Kapije i ograde

Palilula Pozovi

Firma „Des Design“ bavi se proizvodnjom unikatnih kapija i ograda od kovanog gvožđa i dizajnu po želji klijenta....
Pročitaj više

Ogradni sistemi Ploting
Ogradni sistemi Ploting
Put za Ovču 75
Borča Pozovi

Ogradni sistemi Ploting predstavljaju kvalitetno, funkcionalno i estetski prihvatljivo rešenje za Vaš dom ili poslovni objekat. U našem proizvodnom programu nalaze se različite vrste panelnih i ograda po meri, kao i kapije (krilne, klizne, sa...
Pročitaj više

Palisada ograde
Palisada ograde
Zrenjaninski put 139e
Borča

Palisada Ograde: Proizvodnja, prodaja i montaža: žičane, panelne, plastificirane, cinkovane, industrijske ograde. Ograđivanje, ograde za bašte...

Pančevo

MSV Nikolić ograde
MSV Nikolić ograde
Kozaračka stara bb Pozovi

Najkvalitetnije panelne ograde izrađene od pocinkovano plastificiranih panela 4 i 4,5mm, različitih boja i odličnog kvaliteta. Zahvaljujući velikom lageru proizvoda garantujemo brzu isporuku. Proverite zašto smo najbolji, MSV Nikolić ograde P...
Pročitaj više

Kragujevac

Građevinska Bravarija Radivojević
Građevinska Bravarija Radivojević
Krajiških brigada 17 Pozovi

Bravarija Radivojević postoji od 2015. godine i stoji Vam na raspolaganju za izradu najrazličitijih proizvoda u oblasti građevinske bravarije....
Pročitaj više

Panelne ograde su mozda najbolje ograde dostupne po pristupacnoj ceni. Kako će biti ograđeno dvorište jedne privatne kuće, uopšte nije svejedno, pošto upravo ograda mnogo toga govori o ljudima koji tu žive, o njihovom stilu, materijalnom stanju i slično. Uostalom, kada neko po prvi put dolazi kod vas u goste, prvo što će primetiti, to su kapija i ograda.

Panelne ograde za dvorišta

Ukoliko želite da na najbolji mogući način zaštitite svoje dvorište, tada bi vaš izbor trebalo da budu panelne ograde. Svoju primenu nalaze i kod ograđivanja velikih placeva i raznih objekata. U poslednje vreme, panelne ograde su veoma popularne, i sve veći broj kupaca se odlučuje za njih, jer imaju mnogo prednosti.

Neke od njih su:

trajno su rešenje;estetski su dopadljive i elegantne;ne zaklanjaju pogled kao kapije i klasične ograde;ne uskraćuju osećaj prostranosti i slobode;osiguravaju dobar pogled;dugotrajne su i postojane...

Panelne ograde akcija

Osim svega što smo naveli, panelne ograde su korisne i poželjne jer su izdržljive, tako da su otporne na sve vremenske uslove. Sneg, kiša, niske ili visoke temperature, jako sunce... – ne mogu im ništa, i uvek izgledaju kao nove. Tome doprinosi i zaštitni sloj cinka, kao i plastifikacija.

Ukoliko je uporedimo sa pletenom žicom, panelna ograda će biti bolji izbor iz razloga što joj nije potrebna zamena nakon izvesnog vremena.

Panelne ograde je moguće pronaći i po akcijskim cenama, a trebalo bi sve vreme da imate na umu, da je kupovina ove vrste ograde, zapravo investicija u budućnost.

Panelne ograde predstavljaju idealno rešenje za ograđivanje dvorišta, ali i objekata i placeva.

Panelna ograda

One su ujedno, i veoma efikasan način ograđivanja, pri čemu pružaju i izuzetan estetski efekat. Sastavljene su od panela, koji su širine 2500 milimetara, ali to takođe zavisi od stubova i od toga koji model panelne ograde je u pitanju.

Panelne ograde prodaja

Na sajtovima firmi koje se bave proizvodnjom i prodajom panelnih ograda, možete da pogledate svojevrsne kataloge, a to su zapravo panelne ograde koje su već izrađene. Među tim modelima, moguće je da se odlučite za neki od njih koji najviše odgovara vašim potrebama, željama i zahtevima. Jasno su istaknute cene, mada konačna cifra zavisi od više faktora, pa ju je najbolje dobiti na upit.

Pocinkovane panelne ograde

Ograda je stalno izložena svim atmosferskim uticajima, kao što je kiša, sneg, sunce, jak vetar i slično. Zbog toga se posebno vodi računa da se ona izradi tako da bude otporna, jaka, postojana i dugotrajna. Postoji više varijanti panelnih ograda, kao što su toplocinkovane, toplocinkovane i plastificirane, galvanizovane, kao i galvanizovane i plastificirane.

Plastificirane panelne ograde

Spomenimo da postoje 2D i 3D panelne ograde. U čemu je razlika i koje su karakteristike?

Naime, 2D ograde ne poseduju izbočine na sebi u obliku latiničnog slova V, i kod njih su udvojene horizontalne žice. Ovaj model ograda se upotrebljava tamo gde se traži veća čvrstina ograde.

Kada je reč o 3D panelnim ogradama, možemo kazati da su one povoljnije od 2D modela. One poseduju spomenutu izbočinu, što daje lep estetski doživljaj, a osim toga, to koristi i snažnijem ukrućenju. Obe varijante panelnih ograda, zaštićene su dvostruko – plastificirane su i pocinkovane.

Ugradnja i montaža

Kada se odlučite da svoj prostor ogradite uz pomoć panelnih ograda, tada ćete imati i dalje nesmetan pogled, kao i osećaj slobode, jer za razliku od zidova, ne čine prostor izolovanim. Metode zaštite im omogućavaju dugotrajnost uprkos vremenskim prilikama, a kada se ova vrsta ograde uporedi sa pletenom žicom, dobijamo ogradu koja je postojanija i što je najvažnije, ona predstavlja trajno rešenje.

Panelne ograde akcija

Ukoliko vas je naš tekst zainteresovao i želite da kupite panelnu ogradu, tada je najbolje da se informišete da li postoje određene akcije kada je u pitanju ovaj proizvod.

Panelne ograde cene

Cena zavisi od više faktora kao što je vrsta panela (2D ili 3D), debljina žice, visina panela, itd.

U tom smislu, cene se kreću u rasponu od 20 evra po komadu, pa sve do 45 evra za panel, gde je debljina žice 5 mm, a visina panela 1930 mm.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst