Kontakt podaci za vašu firmu

Butik Dida Fashion

  • 1
5.0 | 2 ocena
Butik Dida Fashion nudi veliki izbor odeće za muškarce, žene i decu vrhunskog kvaliteta. Garderoba koju imamo u ponudi je pretežno uvežena iz Turske, ali i iz zemalja EU. Dostavu na Vašu adresu vršimo u najkraćem roku. Pronađite pravi komad ...
Pročitaj više
Dositejeva 6
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Miroslav Jagnjic
Po meni su pamucne carape namenjene skoro za svaki dan. To su na prvom mestu one carape koje su namenjene za nosenje po kuci ali ne i neke velike fizicke aktivnosti.
Mihajlo Nastasovic
kako god da okrenete, pamucne carape bi trebalo da se posebno plate. Druge stvari koliko mi se samo cini ne bi trebalo ili smelo da budu jedno prosto gubljenje vremena ili nesto vise od toga.
Stojance Ristovski
Svaka pamucna carapa bi trebala u tom trenutku da se lepo plati, sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Sto se cena tice, nije da one i nisu vise toliko nedostupne kao sto bi mozda moglo da bude.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, sve pamucne carape su nesto sto bi posebno trebalo da se plati. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.
Filip Milutinovic
Ukoliko pricamo o ovim carapama, pre ili kasnije sigurno cete moci da se odlucite za kvalitet.
Marina Zivkovic
Koliko mi se samo cini, ovo su carape koje su i vise nego odlicnog kvaliteta.
Mihajlo Nastasovic
Po mnogo cemu su ovo i vise nego idealne carape u ciji kvalitet je potrebno da se sami pre ili kasnije uverite.
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, ovo su ubedljivo najbolje carape u ciji kvalitet ne treba da sumnjate kako pre tako ni kasnije. Sve ostalo po meni samo moze da bude gubljenje vremena i nista vise od toga.
Todor Markovic
Po pravilu od ovih carapa tesko da mozete pronaci nesto bolje.
Lea Stankovic
Ako pricamo realno, po meni su ovo carape i vise nego dobrog kvaliteta. Sve drugo je daleko losije resenje.
Janko Zivanovic
Ubedljivo najbolje resenje po pitanju pamucnih carapa je to da ih kupite na pijaci. Pri tome, u svakom slucaju su one nesto sto dosta kosta.
Simona Vucinic
Kolik se samo meni cini, najvaznije od svega je da pamucne carape budu bas onako dobre. Ako se vec za njih odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
Ukoliko se vec odlucite za pamucne carape, samo treba da znate da je veoma vazno da budu kvalitetne i da vam potraju sto je moguce duze.
Marta Dencevic
Po pitnanju pamucnih carapa, generalno ne treba da oceujete sada neki kvalitet. Sve je to nesto sto se uvozi iz Kine.
Ivan Stojanovic
Po pitanju pamucnih carapa, ako mene pitate, samo treba da se odlucite da se posvetite kvalitetu i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete. Ako to budete uradili nista vise po tom pitanju nema da vas brine.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko su vam vec potrebne kvalitetne pamucne carape, najbolje je da posetite butik Gerbi u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
Nikolina Pantelic
Naravno da je to bitno. Medjutim, sad sa druge strane ipak je potrebno da trazite i neki kvalitet a ne samo jeftinocu.
Jana Stankovic
Nije po meni bitno da to samo budu tanke carape vec je istovremeno bitno I da te carape budu po pitanju boje uklopljene sa cipelama I odelom.
Marko Petrovic
Tanke pamucne carape treba da nosi skoro svaki muskarac koji planira da nosi svecane cipele kako bi sve bilo kako treba.
Biljana Brankovic
Mislim da je to carapa koja bukalno ne trpi nikakvu vecu fizicku aktivnost. Zbog toga je najbolje da se nose na cipele i da se ukope u razlicitu odevnu kombinaciju.
Dusan Markovic
Po meni su pamucne carape namenjene skoro za svaki dan. To su na prvom mestu one carape koje su namenjene za nosenje po kuci ali ne i neke velike fizicke aktivnosti.