Paletari se drugačije nazivaju paletni viljuškari, i oni će svoje „radno mesto“ najčešće pronaći u magacinima ili proizvodnim halama. Služe za laku i brzu manipulaciju teretom, koja bi bila gotovo nemoguća bez ovih radnih mašina. Električni paletni viljuškari za nisko podizanje nude odgovarajuće rešenje za sve vaše zahteve, i pojavljuju se u mnogo različitih modela.

Prodaja paletara

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete kupiti ili raditi servis PALETARA

Beograd

Apex Tehniks - viljuškari servis i prodaja
Apex Tehniks - viljuškari servis i prodaja
Zire Adamovića 16, Altina
Zemun Pozovi

Preduzeće Apex Tehniks nalazi se u beogradu i vrši prodaju, servis i iznajmljivanje viljuškara svih vrsta: dizel, elektro i gasni viljuškari.....
Pročitaj više

DVC viljuškari
DVC viljuškari
Savska 33
Čukarica Pozovi

Bilo da Vam je potreban servis, kompletan remont ili kupovina viljuškara, firma DVC doo je prava adresa za Vas. U našem prodajnom asortimanu nalaze se novi i polovni viljuškari, originalni rezervni delovi, gume i baterije za sve tipove vilj...
Pročitaj više

Aranđelovac

Wiking Gross
Wiking Gross
Rudnička 7 Pozovi

Nabavite najkvalitetnije električne mašine za različite namene, posetite firmu Wiking Gross. U maloprodajnim objektima širom Srbije očekuju Vas proizvodi vodećih svetskih kompanija koji se uvoze direktno iz Švedske. Odobrena garancija i ser...
Pročitaj više

Bačka Palanka

Deal Service viljuškari
Deal Service viljuškari
Novosadski put bb Pozovi

Firma Deal Service viljuškari nalazi se u Bačkoj Palanci. Firma je specijalizovana za prodaju, servis i rentiranje viljuškara kao i prodaju opreme i rezervnih delova za viljuškare...
Pročitaj više

Paletari se drugačije nazivaju paletni viljuškari, i oni će svoje „radno mesto“ najčešće pronaći u magacinima ili proizvodnim halama. Služe za laku i brzu manipulaciju teretom, koja bi bila gotovo nemoguća bez ovih radnih mašina. Električni paletni viljuškari za nisko podizanje nude odgovarajuće rešenje za sve vaše zahteve, i pojavljuju se u mnogo različitih modela.

Prodaja paletara

Izbor paletara je veoma širok, naravno, sve zavisi šta je vama potrebno. Na primer, mogu imati platformu za stajanje ili sedište. Nosivost električnih paletnih viljuškara ide od 1600 do 3000 kilograma, i nude ekonomično prilagođavanje svakoj transportnoj primeni.Paletari su posebno ekonomični pomoćnici pri utovaru i istovaru teretnih vozila, kao i kod prevoza paleta na kratkim rastojanjima. Određeni modeli imaju prednosti u tom smislu što imaju izuzetno kratku prednju dimenziju pa se ovakvi paletari mogu pomerati i u najužem prostoru.Postoje takvi modeli paletara koji su toliko snažni da se koriste svuda gde je potrebna visoka produktivnost i propusna moć, kao na primer kod utovara i istovara teretnih vozila na rampi, ili se koriste u trajnoj primeni sa teretima velike težine.U ponudi ćete pronaći modele koji imaju šasiju od nerđajućeg čelika, sa odličnom tehnologijom pogona i upravljanja.

Servis paletara

Niko ne želi da dođe u situaciju da na primer, mora da se prenese određena roba, koja je tek stigla, ali se paletar pokvario i ne radi. Tada ćete početi da se „čupate za kosu“, i da se kajete zašto niste redovno servisirali svoje paletare. Poenta servisiranja je upravo u tome: da se preduprede mogući kvarovi, da se otkriju problemi koji postoje i pre nego što su se oni pokazali u radu. I ovde važi stara narodna „bolje spečiti nego lečiti“, pa je smisao servisa paletara u preventivi, ali i u dužem trajanju ovih radnih mašina.

Popravka paletara

Da bi se paletari popravili, ne morate ih dovoziti u servis. Serviseri će specijalno opremljenim vozilima doći u sedište vaše firme, i izvršiti pregled, dijagnostiku i otklanjanje kvara. U vrlo kratkom roku, paletari će biti spremni za nove radne poduhvate, i proces proizvodnje može da se nastavi. Popravka paletara je svakako jeftinija od nabavke nove radne mašine, ali je najbolja opcija da do kvara uopšte i ne dođe jer ćete redovno servisirati mašine mesečno, na tri meseca, pola godine ili godinu dana.

Polovni paletari

Novo ili polovno, odlučite sami. Polovni paletari su dobar izbor, kada želite da uštedite nešto novca, a pri tome znate da kupujete uređaje koji su prošli kroz redovno održavanje i servis, sasvim remontovane i ispravne.Tako možete kupiti polovne paletare koji imaju takvu širinu šasije koja ih čini idealnim za pozicioniranje paleta u unutrašnjosti kamiona, kao i za brz utovar ili istovar.Ako vas zanima transport robe na dužim deonicama, tu su paletari koji imaju sedište za vozača. Omogućavaju fin start vožnje, snažna ubrzanja i velike brzine vožnje. Jednostavno rečeno, stvaraju optimalne uslove za visoku produktivnost.

Paletari – cena:

Cene se kreću od 150 do 500 evra, u zavisnosti od modela paletara.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nenad Pavlovic
  31.10.2018 12:10

  Ukoliko su vam potrebni kvalitetni paletari, onda je najbolje da posetite Apex Tehniks. Cene koje se mogu pronaci na ovom mestu su sigurno jedne od najboljih i najpouzdanijih u Beogradu.

  Marina Zivkovic
  15.09.2017 09:38

  Nisu u svakom slucaju paletari kako god da okrenete ni malo jeftini. Sa cenama takodje ne bi u tom pogledu onda trebali da previse kuburite.

  Jovana Milinkovic
  19.05.2017 08:23

  Imaju oni sigurno povoljne cene, mnogo povoljnije nego sto stvarno vrede.

  Filip Milutinovic
  08.05.2017 09:13

  Koliko mi se samo cini, svi plaetari imaju neke svoje posebne cene.

  Lea Stankovic
  24.04.2017 07:08

  Koliko mi se samo cini, svi paletari trebaju da dobro plate. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Mihajlo Nastasovic
  10.04.2017 01:34

  Po meni svi paletari imaju nesto sto je samo njihovo. Odnosno, u velikoj meri oni mnogima olaksavaju rad. Nista tu po meni nema neobicno.

  Simona Vucinic
  23.03.2017 10:08

  Problem sa paletarima je tome sto dosta trebaju da se plate. Sve drugo je po meni daleko manje vazno i bitno.

  Todor Markovic
  10.03.2017 07:25

  Oduvek su paletari bili poznati po tome sto imaju nesto malo jace cene.

  Marta Dencevic
  06.03.2017 06:16

  Nisu ovo bas toliko skupe masine kao sto se mozda na prvi pogled cini.

  Janko Zivanovic
  15.02.2017 08:56

  Kako god da okrenete, po ovom pitanju vam je kvaltiet i vise nego potreban.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 01:36

  Zaista paletari u danasnje vreme nisu nesto posebno skupi.

  Petar Jankovic
  19.01.2017 05:58

  Svakom ozbiljnom stovaristu treba i ozbiljan paletar.

  Nikolina Pantelic
  30.12.2016 10:08

  Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista ne treba da brinete.

  Ivan Stojanovic
  14.12.2016 05:03

  Ako mene licno pitate, po ovom pitanju treba da se orpdelite za kvalite i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.

  Jana Stankovic
  28.11.2016 12:25

  Ukoliko su vam vec i potrebni kvaliteni polovni paletai, moje je misljenje da samo treba da posetite servis Demal i vise se sigurno nikada necete pokajati. Naravno, ukoliko ste raije imali neko negativno iskustvo.

  Biljana Brankovic
  09.11.2016 11:50

  Veoma kvalitetne paletare mozete da kupite ili iznajmite u mestu okje se zove Heli. To je jednostano mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

  Ivan Stojanovic
  20.09.2016 10:07

  Jedno od najpoznatijih mesta po pitanju mogucnosti da kupite neke kvalitetne paletare je Apex Tehniks. To su jednostavno ubedljivo najbolje resenje za vas.

  Marko Petrovic
  17.08.2016 08:55

  Posto sam jedno vreme radio kao fizikalac u magacinu ne bih u danasnje vreme mogao da zamislim neki iole efikasan rad bez paletera. Zbogt oga je najbolje da posetite neko provereno mesto kao sto je primera radi BT Comapny i licno pitate sve sta vas zanima.

  Dusan Markovic
  15.07.2016 10:38

  Ukoliko su vam potrebni kvalitetni paletari, onda je najbolje da posetite Apex Tehniks. Cene koje se mogu pronaci na ovom mestu su sigurno jedne od najboljih i najpouzdanijih u Beogradu.