Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Paletari
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Paletari

Paletari se drugačije nazivaju paletni viljuškari, i oni će svoje „radno mesto“ najčešće pronaći u magacinima ili proizvodnim halama. Služe za laku i brzu manipulaciju teretom, koja bi bila gotovo nemoguća bez ovih radnih mašina.

 

 

Električni paletni viljuškari za nisko podizanje nude odgovarajuće rešenje za sve vaše zahteve, i pojavljuju se u mnogo različitih modela. 

Prodaja paletara

Izbor paletara je veoma širok, naravno, sve zavisi šta je vama potrebno. Na primer, mogu imati platformu za stajanje ili sedište. Nosivost električnih paletnih viljuškara ide od 1600 do 3000 kilograma, i nude ekonomično prilagođavanje svakoj transportnoj primeni.

Paletari su posebno ekonomični pomoćnici pri utovaru i istovaru teretnih vozila, kao i kod prevoza paleta na kratkim rastojanjima. Određeni modeli imaju prednosti u tom smislu što imaju izuzetno kratku prednju dimenziju pa se ovakvi paletari mogu pomerati i u najužem prostoru.

Postoje takvi modeli paletara koji su toliko snažni da se koriste svuda gde je potrebna visoka produktivnost i propusna moć, kao na primer kod utovara i istovara teretnih vozila na rampi, ili se koriste u trajnoj primeni sa teretima velike težine.

U ponudi ćete pronaći modele koji imaju šasiju od nerđajućeg čelika, sa odličnom tehnologijom pogona i upravljanja. 

Servis paletara

Niko ne želi da dođe u situaciju da na primer, mora da se prenese određena roba, koja je tek stigla, ali se paletar pokvario i ne radi. Tada ćete početi da se „čupate za kosu“, i da se kajete zašto niste redovno servisirali svoje paletare. 

 

 

Poenta servisiranja je upravo u tome: da se preduprede mogući kvarovi, da se otkriju problemi koji postoje i pre nego što su se oni pokazali u radu. I ovde važi stara narodna „bolje spečiti nego lečiti“, pa je smisao servisa paletara u preventivi, ali i u dužem trajanju ovih radnih mašina.

Popravka paletara

Da bi se paletari popravili, ne morate ih dovoziti u servis. Serviseri će specijalno opremljenim vozilima doći u sedište vaše firme, i izvršiti pregled, dijagnostiku i otklanjanje kvara. 

U vrlo kratkom roku, paletari će biti spremni za nove radne poduhvate, i proces proizvodnje može da se nastavi. Popravka paletara je svakako jeftinija od nabavke nove radne mašine, ali je najbolja opcija da do kvara uopšte i ne dođe jer ćete redovno servisirati mašine mesečno, na tri meseca, pola godine ili godinu dana.

Polovni paletari

Novo ili polovno, odlučite sami. Polovni paletari su dobar izbor, kada želite da uštedite nešto novca, a pri tome znate da kupujete uređaje koji su prošli kroz redovno održavanje i servis, sasvim remontovane i ispravne.

Tako možete kupiti polovne paletare koji imaju takvu širinu šasije koja ih čini idealnim za pozicioniranje paleta u unutrašnjosti kamiona, kao i za brz utovar ili istovar.

Ako vas zanima transport robe na dužim deonicama, tu su paletari koji imaju sedište za vozača. Omogućavaju fin start vožnje, snažna ubrzanja i velike brzine vožnje. Jednostavno rečeno, stvaraju optimalne uslove za visoku produktivnost. 

Paletari – cena:

Cene se kreću od 150 do 500 evra, u zavisnosti od modela paletara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

31.10.2018
Nenad Pavlovic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni paletari, onda je najbolje da posetite Apex Tehniks. Cene koje se mogu pronaci na ovom mestu su sigurno jedne od najboljih i najpouzdanijih u Beogradu.

15.09.2017
Marina Zivkovic

Nisu u svakom slucaju paletari kako god da okrenete ni malo jeftini. Sa cenama takodje ne bi u tom pogledu onda trebali da previse kuburite.

19.05.2017
Jovana Milinkovic

Imaju oni sigurno povoljne cene, mnogo povoljnije nego sto stvarno vrede.

08.05.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi se samo cini, svi plaetari imaju neke svoje posebne cene.

24.04.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, svi paletari trebaju da dobro plate. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

10.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni svi paletari imaju nesto sto je samo njihovo. Odnosno, u velikoj meri oni mnogima olaksavaju rad. Nista tu po meni nema neobicno.

23.03.2017
Simona Vucinic

Problem sa paletarima je tome sto dosta trebaju da se plate. Sve drugo je po meni daleko manje vazno i bitno.

10.03.2017
Todor Markovic

Oduvek su paletari bili poznati po tome sto imaju nesto malo jace cene.

06.03.2017
Marta Dencevic

Nisu ovo bas toliko skupe masine kao sto se mozda na prvi pogled cini.

15.02.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete, po ovom pitanju vam je kvaltiet i vise nego potreban.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Zaista paletari u danasnje vreme nisu nesto posebno skupi.

19.01.2017
Petar Jankovic

Svakom ozbiljnom stovaristu treba i ozbiljan paletar.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista ne treba da brinete.

14.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene licno pitate, po ovom pitanju treba da se orpdelite za kvalite i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.

28.11.2016
Jana Stankovic

Ukoliko su vam vec i potrebni kvaliteni polovni paletai, moje je misljenje da samo treba da posetite servis Demal i vise se sigurno nikada necete pokajati. Naravno, ukoliko ste raije imali neko negativno iskustvo.

09.11.2016
Biljana Brankovic

Veoma kvalitetne paletare mozete da kupite ili iznajmite u mestu okje se zove Heli. To je jednostano mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

20.09.2016
Ivan Stojanovic

Jedno od najpoznatijih mesta po pitanju mogucnosti da kupite neke kvalitetne paletare je Apex Tehniks. To su jednostavno ubedljivo najbolje resenje za vas.

17.08.2016
Marko Petrovic

Posto sam jedno vreme radio kao fizikalac u magacinu ne bih u danasnje vreme mogao da zamislim neki iole efikasan rad bez paletera. Zbogt oga je najbolje da posetite neko provereno mesto kao sto je primera radi BT Comapny i licno pitate sve sta vas zanima.

15.07.2016
Dusan Markovic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni paletari, onda je najbolje da posetite Apex Tehniks. Cene koje se mogu pronaci na ovom mestu su sigurno jedne od najboljih i najpouzdanijih u Beogradu.