Zapušena wc šolja otpušavanje

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Zapušena wc šolja otpušavanje din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Zapušena wc šolja otpušavanje

Zapušena wc šolja otpušavanje

Nekada davno, wc šolje su se otpušavale ručnim sajlama. Tada nisu postojale mašine koje rade na struju, niti pod pritiskom, a nije bila poznata ni metoda snimanja cevi pomoću kamere. U višespratnim zgradama, često se dešava da se stvori čep negde u cevima, zbog toga što postoje nesavesni stanari koji bacaju u wc šolju otpatke kojima tamo nije mesto, na primer – vlažne maramice, higijenske uloške, masnoće, ostatke hrane... Naravno da će sve ovo stvoriti čep na nekom mestu i da će on blokirati normalan protok vode.

Uz pomoć kamera koje snimaju cevi, jasno se može videti gde se čep formirao, pa čak i to od čega je sastavljen. Kamerama rukuju iskusni vodoinstalateri, i na ovaj način prikupljaju vrlo bitne informacije, koje im omogućavaju da postave pravilnu dijagnostiku i da odluče kako je najbolje da se reši problem koji postoji.

Cevi mogu da se otpušavaju uz pomoć mašinskih sajli koje rade na struju i one imaju rotirajuće glave. Ove glave se stalno okreću u krug, i neprestano prodiru napred kroz cevi, pa zahvaljujući svemu tome, one uništavaju sve fizičke prepreke pred sobomo, a ujedno i skidaju nataložene masnoće na unutrašnjim zidovima cevi, nakon čega one ostaju čiste i prohodne, a vaša wc šolja biće otpušena.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Vodoinstalater