Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Odgušenje wc šolje i kupatilskog umivaonika

Prema wc šolji se često ponašamo veoma nedogovorno, i to tako što bacamo u nju vlažne maramice, prosipamo masnoće i ostatke hrane, ubacujemo upotrebljene higijenske uloške... Ovo su posebno situacije u javnim objektima i u poslovnim prostorima, gde cirkuliše veliki broj ljudi.

Zapušena wc šolja stvara mnogo problema, jer kao prvo – ona neće biti funkcionalna. A kao drugo, može da počne da se preliva, što stvara izrazito nehigijenske uslove i neprijatne mirise koji se šire svuda po domaćinstvu ili radnom mestu.

Odgušenje wc šolje je hitna intervencija i potrebno ju je obaviti što pre. To znači da poziv treba da upitite odmah i imajte na umu da se nijedan problem sa vodom nije rešio sam od sebe, već je potrebno da se reaguje adekvatno, inače će on postati samo veći.

Majstori dolaze na vašu adresu za oko sat vremena, od momenta kada uputite poziv. Dolazak ekipe se ne naplačuje, već samo uloženi rad i potrošeni materijal.

Takođe, pored odgušenja wc šolje, možete da otpušite i umivaonik, ako je zapušen sifon ili cevi koje vode dalje vodu u kanalizacionu mrežu.

Sve cene su veoma realne i prihvatljive, tako da nema ni nekih neprijatnih iznenađenja u vidu skrivenih troškova. Cene saznajete u startu, kada majstori dođu i pogledaju šta sve ima da se odradi.

Idi na vrh strane