Otpušavanje kuhinjske sudopere

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Otpušavanje kuhinjske sudopere din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Otpušavanje kuhinjske sudopere

Otpušavanje kuhinjske sudopere

Mnoge domaćice se prema svojoj sudoperi ne ponašaju baš kako bi trebalo, tj. dozvoljavaju da razni ostaci hrane i ostalih nečistoća, zalutaju u odvod. Naravno, to dovodi do toga da se cevi zapuše i da sudopera postane neupotrebljiva, sve dok se ne otpuši.

Kako se radi otpušavanje kuhinjske sudopere?

Ako se ponašate neodgovorno, tada će vam se javiti i prvi problemi u vidu sporog oticanja vode iz korita sudopere. Nakon toga, voda počinje da se zadržava par minuta, pre nego što protekne a u nekom trenutku ćete imati potpuni zastoj – sudopera će biti puna vode i sasvim nefunkcionalna.

To već spada u hitne intervencije, tako da je neophodno da odmah pozovete majstore, kako biste izbegli poplavu u kući. Vodoinstalateri će upotrebiti sajlu, koja ima rotirajuće glave i može da poseduje i nastavke, kako bi prošla što dublje i dalje kroz cevi. Rotirajuća glava uklanja sve prepreke pred sobom, i strana tela i masnoće. Zahvaljujući tome, cevi postaju prohodne, i možete ponovo da perete sudove u svojoj sudoperi.

Dežurni vodoinstalateri vam stoje na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini, bez obzira na vikende, dan ili noć, praznike, godišnje odmore... Budite slobodni u svakom trenutku da ih kontaktirate.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Vodoinstalater