Otežan protok vode u sudoperi

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Otežan protok vode u sudoperi din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Otežan protok vode u sudoperi

Otežan protok vode u sudoperi

Aroma doma se stvara baš u kuhinji – jer, to nije mesto gde se samo sprema hrana, već je stecište okupljanja svih ukućana, uvek je živo, veselo, prijatno... Centralno mesto u kuhinji zauzima sudopera, i stoga je jako važno da ona bude uvek funkcionalna.

Šta znači otežan protok vode u sudoperi?

Ako primetite da duže vremena perete sudove, nego što ste to činili ranije, to nije do vas – voda sporije protiče. Korito sudopere počinje da se polako puni prljavom vodom, a onda i prestaje da odlazi, tj. počinje da preliva... Da biste izbegli mini poplavu koju možete da imate zahvaljujući zapušenoj sudoperi, najbolje je da pozovete ekipu vodoinstalatera kada primetite ove prve znake da nešto nije u redu, a jedan od sigurnih signala je i klokotanje u cevima – to znači da se negde stvorio čep.

Čep ne mora da bude kod vas, jer ako živite u višespratnici, zapušenje može da se dogodi kod komšinice, a da se izliva kod vas. Jedan telefonski poziv znači da će ekipa majstora biti na vašoj adresi za najviše do sat vremena.

U specijalno opremljenom vozilu oni imaju sve potrebne alate i opremu, kako bi vašu sudoperu otpušili i omogućili vam da se vratite normalnom životu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Vodoinstalater