Mašinsko otpušavanje sudopere i snimanje cevi

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Mašinsko otpušavanje sudopere i snimanje cevi din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Mašinsko otpušavanje sudopere i snimanje cevi

Mašinsko otpušavanje sudopere i snimanje cevi

Bez sudopere je teško zamisliti jednu kuhinju, tako da ona mora da bude uvek funkcionalna. Domaćice često bacaju mnogo toga čemu nije mesto u odvodu sudopere, a to su masnoće, ostaci hrane... Vremenom, one primećuju da voda ne otiče tako brzo kao nekada, što im usporava pranje sudova. Nakon toga, začuće i zvuk klokotanja u cevima, što je sada jasan i siguran znak da nešto bitno nije u redu i da se u cevima stvorio i formirao čep.

Kako se radi snimanje cevi i mašinsko otpušavanje?

Kada pozovete majstore, oni će najpre snimiti cevi, i ustanoviti u čemu je kvar – gde je tačno lociran čep, od čega je sastavljen, te da li je cev u redu ili je potrebno da se zameni... Ponekad vodoinstalateri rade sanaciju stare cevi koja nastavlja da se koristi.

Metoda mašinskog odgušenja je zaista najefikasnija, jer se pri tome koristi specijalna oprema koja radi pod pritiskom, posebne sajle koje imaju rotirajuće glave i tako ulaze duboko u cevi, čisteći pred sobom sve fizičke prepreke i masnoće.

Nakon toga, imaćete ponovo prohodne cevi, ali je savet za ubuduće, da ako primetite prve znake da nešto nije u redu sa proticanjem vode, da se odmah obratite stručnim licima.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Vodoinstalater