Otpusavanje sudopere Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Džordža Vašingtona 26
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: VII sutjeska 11 v, Kotež
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Vidikovački venac 104b, Srpskih udarnih brigada 17
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Miljakovačke staze 8
Beograd
Adresa: Braće Jerković 50
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 19
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Kapetana Miloša Žunjića 35b, Mirijevo
Beograd
Adresa:
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 16a
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa: Voždovac
Beograd
Adresa: Pavla Popovića 9a
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd

Otpusavanje sudopere Novi Sad

Adresa: Janka Veselinovića 38
Novi Sad

Otpusavanje sudopere Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otpusavanje sudopere
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otpusavanje sudopere

Često se dešava, i najsavesnijim domaćicama, da komadići hrane „zalutaju“ u odvod sudopere i nestanu u cevima. Razni ostaci hrane, kao i masnoće, vremenom mogu uzrokovati da se vaša sudopera zapuši. Sudovi se moraju prati nekoliko puta na dan, tako da je pravo vreme za pozvati vodoinstalaterski servis da reši ovaj neugodan problem.
 
 

Odgušenje sudopere

Od svih zagušenja u domaćinstvu, zagušenje sudopere „drži“ prvo mesto. Poseban problem predstavljaju stanovi u zgradama. Ljudi se ponekad čude, kako im se sudopera zapušila, jer oni zaista vode računa o tome šta odlazi u odvod, ali je sasvim dovoljno da samo jedno domaćinstvo ne pazi na istoj vertikali i tako dolazi do problema za sve. 
Možda niste znali, ali sos od kafe je najzaslužniji za teška zagušenja sudopere. On u sebi ima toliko masnoće da se lepi na zidove kanalizacije baš kao i holesterol na krvne sudove kod čoveka. Tako dolazi do začepljenja i do vraćanja otpadnih voda i do izlivanja u stanu. Sada ćete se začuditi kada ćemo vam reći, da je zagušenje kuhinjske vertikale uvek teže i prljavije od fekalne. 

Otpušavanje sudopere – kako se radi?

Kada je zagušenje sudopere tako veliko da ne pomažu creva pod pritiskom ni ručne sajle, mora se pribeći odgušenju električnim sajlama. U nekom najgorem slučaju, ne pomaže ništa, sem da se otvori zid i zamene cevi. To se najčešće dešava sa starim kanalizacionim odvodima koji su od olova ili gusa. Može doći i do predvertikalnih zagušenja i to u kolenima i krivinama kanalizacije. 
 
                         

Odgušenje sudopere – kanalizacione cevi

Važno je znati, da ako je već došlo do problema, njegovo rešavanje prepustite profesionalnim licima. Ako pokušavate sami da uzmete „stvar u svoje ruke“, može se desiti ne da popravite kvar, već da ga iskomplikujete, pa da posle morate izdvajati još veće sume novca za popravku a i za saniranje štete nastale vašim neveštim pokušajem iz dobre namere. 
Saveti su da ne bacate sos od kafe u odvod sudopere, kao ni vlažne maramice, jer su to dve najgore stvari koje izazivaju zagušenje. Ne samo da ćete napraviti problem sebi, nego i svim vašim komšijama koji žive na istoj vertikali. To onda košta sve, a bez potrebe, jer je dovoljno povesti više računa. 
Međutim, ukoliko zagušenje sudopere već postoji, kontaktirajte provereni vodoinstalaterski servis, koji će brzom, kvalitetnom i profesionalnom uslugom rešiti ovaj problem. 

Otpušavanje sudopere – cena

Cene za ovu uslugu, kreću se u rasponu od 2000 do 4000 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod tekta.

Iskustva i komentari posetilaca

Dragana Misic
Ako vam treba kvalitetno i povoljno otpusavanje sudopere moja preporuka je vodoinstalter sica. Covek je profesionalac u svoma poslu i svaki problem sa lakocom resava.
Petar Jankulovski
Otpusavanje sudopere nije nesto sto je previse tesko ali nije ni u isto vreme nesto sto bi mogloda predstavlja neki posebno veliki problem.
Ivana Petrovic
Otpusavanje sudopere je veoma vazna i znacajna aktivnost. Takva jedna aktivnost ima naravno svoje prednosti i svoje mane. Pre svega, onaj ko vam radi otpusavanje kanalizacije treba da vam uradi i neke druge stvari ukoliko mislite da sve to bude kvalitetno.
Stojance Ristovski
Nikada otpusavanje sudopere nije bilo bas toliko jeftino. Pogotovo ne ukoliko pozovete najboljeg vodoinstalatera u kraju. Takav sigurno ima neku posebnu tarifku koja bi trebala nekako da se posebno plati.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju ono moze da se uradi bez nekih vecih problema.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, meni licno najvise odgovara onaj koncept uradi sam.
Ivana Petrovic
Po meni je ovo nesto sto sa ovim savremenim uredjajima za ciscenje ne moze da bude nesto posebno tesko. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju, kako god da okrenete, ono nije nesto sot je bas posebno jeftino.
Petar Jankulovski
Sto se sudopere tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je po meni manje bitno i vazno.
Todor Markovic
Sto se ovoga tiec, kvalitet je i vise nego vazan.
Milen Jovanovic
Sto se sudopere tice, bar to nije previse veliki problem da se resi. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Marina Zivkovic
U svakom pogledu je ovo poprilicno nezgodna aktivnost koja u svakom slucaju zahteva jednu posebnu paznju. Ako se odlucite za kvalitet,onda to treba i da kosta.
Filip Milutinovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da otpusavanje sudopere bude bas onako dobro i kvaltietno.
Jovana Milinkovic
Ako pricamo realno, svako od nas moze da ovo uradi bez nekih posebno vecih problema.
Mihajlo Nastasovic
Ipak je sto se ovoga licno tice, veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo po ovom pitanju je daleko manje vazno.
Lea Stankovic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju treba samo da se opredelite za kvalitet na taj nacin da u njega zaista nemate razlog da nesto posebno sumnjate.
Todor Markovic
Ako pricamo o otpusavanju sudopere, meni se do sada nekoliko puta zapusila. Problem je bio u tome sto je to sve nastalo kao poseledica taloga i ostataka hrane.
Simona Vucinic
Licno, bez ljutnje, ali svaki muskarac bez nekih vecih problema moze ovo da uradi. Samo je naravno pitanje koliko je spretan i vest.
Janko Zivanovic
Po ovom pitanju samo treba da potrazite neko strucno lice u ciji kvlaitet je po meni najbolje da se uverite sami kada ga budete angazovali.
Marta Dencevic
Moja licna preporuka svima je da po pitanju otpusavanja sudopere samo posetite agenciju Dejan i po tom pitanju se licno opredelite za kvalitet.
Ljubinka Sreckovic
Ako imate neki veci problem a potrebno vam je kvalitetno otpusavanje sudopere, najbolje je da posetite agenciju Kanal Tehnik i da se u njoj odlucite za kvalitet.
Nikolina Pantelic
Smatram da vecina muskaraca to moze sama da uradi ali ako vec to nije slucaj , onda je najbolje da posetite vodoinstalatera Dula i bas njega angazujete.
Jana Stankovic
otpusavanje sudopere zaista ne bi trebalo da bude nesot posebno tesko. Ako vec to sami ne mozete da uradtie, uvek mozete da posetite agenciju Beohome Tim u koju mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Pre svega, kada pricamo o kvalitentom otpusavanju sudopere, ubedljivo je najbolje resenje da se posavetujete sa nekim strucnim licem kao sto je primera radi Sutex.
Petar Jankovic
Prosto je neverovatno koliko samo zena puta moze da zapusi sudoperu ali zato isto toliki broj puta moze da mi gundja da joj sudoperu otpusim.
Ivan Stojanovic
Ukoliko zapane u takav problem da vam se sudopera zapusi, onda je svakako to problem koji na neki nacin mozete i sami da resite bez nekih velikih problema.
Marko Petrovic
Mislim da bi svaka zena trebala na prvom mestu da vodi racuna o tome kako pere svoje sudove. Ukoliko bi i makar malo promenili svoje navike po tom pitanju, sigurno bi situacija bila mnogo bolja.
Dusan Markovic
Hoce sudopera da se zapusi ukoliko se dosta masnoce sliva u nju. Mada i deca umeju svasta tu da ubace pa se onda to zaglavi i napravi problem. Ako vec ne mozete sami da resite taj problem, onda je svakao najbolje da potrazite pomoc nekog profesionalnog vodoinstalatera.
Stojance Ristovski
Uglavnom sam do sada ovaj problem sam resavao tako sto sam sipao neko sredstvo i koristio onu cetku. Ukoliko se vama taj problem cesto desava, onda je svakako najbolje da se posavetujete sa nekim strucnjakom.