Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.9 | 42 ocena
Član od 2010.

Otpušavanje

Otpušavanje kanalizacije je jedna od najčešćih intervencija koju rade vodoinstalateri. Tehnologija je napredovala, tako da se za odgušavanje koriste savremene metode, kao što je snimanje cevi kamerom.

Ovo je pouzdan način da se preciznim i oštrim okom kamere snimi unutrašnjost cevi i time se dolazi do zaključka u kakvom se stanju ona nalazi, da li postoje oštećenja, i slično. Ako se negde formirao čep, onda se može videti čak i od čega je nastao, kao i gde je lociran, što sve olakšava majstorima da na najadekvatniji način reaguju i reše problem.

Kako se radi otpušavanje kanalizacije?

Ovaj postupak se izvodi uz pomoć sajli, koje mogu da budu ručne i mašinske. Mašinske sajle imaju rotirajuće glave, koje prodiru duboko kroz cevi, čisteći pred sobom sve fizičke prepreke, masnoće i sve što se nalazi u cevima a onemogućava da voda protiče normalno.

Pored sajli, postoji i mašinsko odgušenje kanalizacije, što je najbolja metoda i na taj način se otpušavaju čitave vertikale u višespratnim zgradama.

Vaša najbolja odluka je da pozovete dežurne vodoinstalatere, koji će se pojaviti na vašim vratima za manje od sat vremena, ako se nalazite na teritoriji Beograda. Specijalno opremljeno vozilo, oprema i alat, znanje i iskustvo, garancija su da će uspešno i brzo završiti posao.

Idi na vrh strane