Otpusavanje slivnika Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Džordža Vašingtona 26
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: VII sutjeska 11 v, Kotež
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Vidikovački venac 104b, Srpskih udarnih brigada 17
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Braće Jerković 50
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 16a
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 19
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Kapetana Miloša Žunjića 35b, Mirijevo
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa:
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa: Pavla Popovića 9a
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd

Otpusavanje slivnika Novi Sad

Adresa: Janka Veselinovića 38
Novi Sad

Otpusavanje slivnika Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otpusavanje slivnika
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otpusavanje slivnika

Kada imaju problem sa zapušenim slivnikom, ljudi najpre pokušaju da problem reše sami, tako što kupuju raznorazna hemijska sredstva, koja su em skupa, em uopšte nije zdravo udisati njihova isparenja, naročito ako u kući imate malu decu. 
 
       
 
Da ne biste bacali novac i pri tom gubili vreme, živce i napravili još veću štetu, pozovite profesionalni vodoinstalaterski servis koji će ovaj problem rešiti brzo, jednostavno i kvalitetno.

Odgušenje slivnika

Detekcija kvara je obično besplatna. Pored usluge odgušenja i čišćenja slivnika u stambenim i poslovnim objektima, profesionalni servisi nude i uslugu otpušavanja gajger slivnika u dvorištima. 
 
                                 
 
Uz pomoć električnih mašina vaši slivnici će biti veoma brzo otpušeni. Na zidovima cevi se obično nakupi puno prljavštine i masnoće, tako da će prilikom odgušavanja slivnika i cevi biti temeljno očišćene. 
Sam uzrok zapušenja slivnika biće otklonjen uz pomoć spiralnih sajli. Majstori će po završetku rada, očistiti teren na kome je bila vršena intervencija. Vreme dolaska je obično do jednog sata od trenutka poziva. Profesionalni vodoinstalaterski servisi rade od 00-24 časa, sedam dana u nedelji, uključujući i praznike, tako da se možete obratiti u svakom trenutku.
Ukoliko je potrebno, cevi se mogu snimiti i kamerom. Za snimanje cevi koje obavljaju moderni vodoinstalaterski servisi koriste se sistemi najpoznatijih svetskih proizvođača. Ti sistemi se sastoje od monitora, na kome se prikazuje snimak, kao i od kamere koja vrši snimanje u cevi. Ovakve kamere su samohodne, a to bi značilo da poseduju sopstveni sistem za kretanje unutar cevi. 
Najvažnije je istaći, da se prilikom snimanja cevi kamerom, tačno može ustanoviti na kom mestu je nastalo zapušenje u vašem odvodnom sistemu, i samim tim se taj problem uspešno sanira.

Otpušavanje slivnika – cena

Cene za ovu uslugu kreću se u rasponu od 2500 do 3500 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Otpusavanje slivnika moze da bude veoma slozen i zahtevan posao. Zbog toga je najbolje da licno potrazite nekog profesionalca i da platite koliko je potrebno. Obicno se cena krece oko 3000 dinara.
Milen Jovanovic
Svako otpusavanje slivnika nije nesto sto bi posebno trebalo da kosta ili da se posebno plati. Ipak bi to trebalo da bude neka rutinska aktivnost i nista vise od toga.
Milen Jovanovic
Ako vam je potrebno otpusavanje slivnika, samo treba da vodite racuna o tome sta je zapravo stvarno to sta radite i sta je to sto bi zaista trebalo da se pre ili kasnije isplati.
Filip Milutinovic
Mora otpusavanje slivnika da se debrlo plati i u to nikako ne biste trebali da sumnjate. Kako god da okrenete otpusavanje slivnika je nesto sto bi trebalo da se posebno plati i nesto sto kako god da okrenete i nije bas previse jeftino.
Mihajlo Nastasovic
Moze ono da se uradi naravno bez nekih previse velikih problema.
Ivana Petrovic
Naravno da svako otpusavanje slivnika moze da se uradi bez nekih vecih problema. Samo treba da potrazizte jedno bas strucno lice.
Todor Markovic
Mora ovo otpusavanje da se dobro plati kako god da okrenete.
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, otpusavanje slivnika je nesto sto ce vam pre ili kasnije sigurno biti potrebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Petar Jankulovski
U svakom slucaju je ovo nesto sto treba i mora da se debelo plati.
Jovana Milinkovic
Problem je u tome sto je ovo nesto sto pre ili kasnije u svakom slucaju treba da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
Sto se otpusavanje slivnika tice, po meni je to odlicna aktivnost za smirivanje zivaca.
Lea Stankovic
u svakom slucaju je otpusavanje slivnika nesto sto mora posebno da se plati.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, otpusavanje slivnika je nesto sto mora posebno da se plati. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.
Simona Vucinic
Koliko se meni samo cini, najvaznije je da se odlucite za kvalitet. Ostalo ipak dalje i nije vise toliko vazno.
Mihajlo Nastasovic
Cesto koliko mi se samo cini, slivnik nije bas lako otpusiti. Zbog toga vam je cesto potrebna pomoc prijatelja.
Marta Dencevic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako bas to budete uradili u tom pogledu se sigurno necete pokajati.
Todor Markovic
Po pitanju otpusavanja slivnika, samo treba da pronadjete nekog profesionalca kojiu pruza ovu vrstu usluge. Ako to budete uradili, sigurno se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Po ovom pitanju samo treba da se posavetujete sa nekim strucim licem. Ako to budete uradili onda sigurno necete pogresiti.
Janko Zivanovic
Ovo je ipak nesto realno sto skoro svaki muskarac sam moze da uradi bez nekih vecih problema.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam se vec desi ovaj problem, najbolje je onda da posetite mesto kopje se zove Tim. To je mesto u koje prema tome mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Otpusavanje slivnika moze da bude bas nezgodno i zato je najbolje ako se prepustiste profesionalnicma kao sto je to V i EP.
Jana Stankovic
Otpusavanje slivnika ne bi trebalo da bude nesto puno tesko ali je u svakom slucaju potrebno da se pko toga orpedelite za nekog vodoinstalatera kao sto je primera radi Evga.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitetnom otpusavanju slivnika, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Petar Jankovic
Moja preporuka svima koji zele da otpuse slivnik brzo i efikasno je da se posavetuju sa vodoinstalaterom Acom, koji ce vas na najbolji moguci nacin uputiti sta je najbolje resenje za vas dok on ne dodje na lice mesta.
Ivan Stojanovic
Ovo zaista nije preterano tezak posao. Treba samo da mirno sagledate problem i sigurno cete biti u stanju da ga sami resite.
Marko Petrovic
Po meni cena zavisi od stepena zapusenja. Ona zapusenja koja su nesto teza naravno da i mnogo vise kostaju. Generalno, poprilicno je cena odredjena i licnim raspolozenjem vodoinstalatera.
Dusan Markovic
Po meni je ta cena od 3000 dinara poprilicno jaka cena. Mada, nista zapravo nemoze previse da me iznenadi posto pricamo o Beogradu gde majstori i za najmanju uslugu imaju obicaj da osure coveka
Stojance Ristovski
Otpusavanje slivnika moze da bude veoma slozen i zahtevan posao. Zbog toga je najbolje da licno potrazite nekog profesionalca i da platite koliko je potrebno. Obicno se cena krece oko 3000 dinara.