Otpusavanje lavaboa Beograd

Adresa: Vojvode Stepe 323
Beograd
Adresa: Kuršumlijska 5, Beograd
Beograd
Adresa: Omladinskih Brigada
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog
Beograd
Adresa: Ustanička
Beograd
Adresa: VII sutjeska 11 v, Kotež
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada bb
Beograd
Adresa: Vidikovački venac 104b, Srpskih udarnih brigada 17
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Miljakovačke staze 8
Beograd
Adresa: Braće Jerković 50
Beograd
Adresa: Majke Jugovića 16a
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Beranska 18d
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 19
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 334
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd
Adresa:
Beograd
Adresa: Kapetana Miloša Žunjića 35b, Mirijevo
Beograd
Adresa: Franca Jankea 5/15
Beograd

Otpusavanje lavaboa Novi Sad

Adresa: Janka Veselinovića 38
Novi Sad

Otpusavanje lavaboa Kragujevac

Adresa: Sretenskog Ustava 46
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otpusavanje lavaboa
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otpusavanje lavaboa

Često se dešava da je odvod lavaboa u potpunosti zapušen, ili da je oticanje vode jako otežano, nekada se voda  preliva iz lavaboa. U tom slučaju, naravno, ovaj deo enterijera vašeg kupatila ne možete koristiti. 
 
 
 
Mnogi od nas probaju sami da reše problem tako što u odvod lavaboa sipaju neka hemijska sredstva, koja su skupa, a i štetna zbog svojih isparenja. To može pomoći, ukoliko je zapušenje malo. Ako je zagušenje veće i ozbiljnije, ipak ćete morati da pozovete profesionalni vodoinstalaterski servis.

Odgušenje lavaboa

S obzirom da je pozicija kanalizacionog odvoda iza samog stalka, majstor će prvo njega ukloniti da bi omogućio pristup samoj instalaciji koja je skrivena. U najvećem broju slučajeva, stalak nije fiksiran, već je lavabo naslonjen na stalak. Majstor će jednostavnim izvlačenjem doći do odvoda. 
Kanalizaciona cev pod lavaboom gotovo uvek sadrži neku količinu vode koja se naziva vodeni čep. Time se sprečava širenje neprijatnih mirisa kanalizacije u prostor kupatila. Vodoinstalater će ukloniti svu prljavštinu koja je dovela do zapušenja slivnika. 

Mašinsko odgušenje lavaboa

Samo otpušavanje lavaboa obavlja se mašinskim putem, odnosno uz pomoć električnih mašina. Kao što smo naveli, prvo će biti urađena demontaža sifona, a potom detaljno čišćenje masnoće i prljavštine sa zidova cevi. Vaš vodoinstalater će spiralnim sajlama otkloniti uzrok začepljenja. Sifon će biti opran i ponovo montiran. Vaš lavabo će biti doveden u funkcionalno stanje, puštanjem vode, koja će sada oticati normalno. Potom će majstori urediti prostor na kome su vršili intervenciju. 
 
            

Otpušavanje lavaboa – iskustva

Možda ste se nekada zapitali, zašto se lavabo uopšte zapuši, iako vi pazite da se to ne dogodi? Odgovor je zapravo jednostavan, jer kada peremo ruke, mi sa njih uz pomoć raznih sredstava, skidamo i razne masnoće i prljavštine, dok neki ljudi čak ispiraju molerski alat u lavabou. To su samo neki od razloga zbog kojih dolazi do stvaranja masnih naslaga i začepljivanja odvoda. Isti problem može da izazove i taloženje dlaka, na primer. Količina vode je nedovoljna da bi ove naslage isprala, pa se one lepe za zidove cevi, zbog čega vremenom, dolazi do slabijeg protoka vode, a potom i do potpunog začepljenja.

Otpušavanje lavaboa – cena

Za odgušenje lavaboa, u proseku potrebno je izdvojiti od 2500 do 3500 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Otpusavanje lavaboa je problem za koji smatram da ga skoro svaki muskarac moze samostalno resiti. Naravno, samo je pitanje da zeli da mu se posveti i dobro ga prouci kako bi tacno video u cemu je problem.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete nije otpusavanje lavaboa bas nesto previse jeftino. Pre svega je koliko samo mogu da vidim ono nesto sto treba ili mora da kosta. Sve druge stvari su koliko samo mogu da vidim gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
Kod otpusavanja lavaboa bi idealno bilo da unapred tacno znate sta je to dovelo do toga da vam se kada zapusi. Mada, cesto jako tesko mozete da dobijete odgovor na ovo pitanje.
Filip Milutinovic
Mora otpusavanje lavaboa da se posebno plati. Pri tome, cene koje takav jedan lavabo treba da pruzi su ipak neka garancija kvaliteta i udobnost. Sve drugo bi po meni trebalo i moglo da bude cisto gubljenje vremena.
Ivana Petrovic
Moze ono po meni da se uradi bez nekih vecih problema. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju otpusavanje lavaboa nije nesto sto je bas narocito jeftino i sa cime mozete narocito da se ozbiljno pohvalite.
Todor Markovic
Po pravilu, sto se ovog otpusavanja tice, najbolje je zaisat da pozovete neko strucno lice koje tacno zna sta radi.
Petar Jankulovski
Kako god da okrenete, otpusavanje lavaboa je nesto sto skoro svaki ozbiljna muskarac moze da uradi bez nekih vecih problema.
Marina Zivkovic
U svakom slucaju je ovo nesto sto manje vise, svaki covek bi trebao da moze sam da uradi bez necije puno velike pomoci.
Milen Jovanovic
Ma, smatram da je voo nesto sto svaki covek bez nekih vecih problema moze da uradi. Sve ostalo je cisto gubljenje vremana.
Jovana Milinkovic
Uvek je otpusavanje lavaboa bilo nesot sto mora posebno da se plati. Drugacije to ipak ne moze da se uradi.
Filip Milutinovic
Samo je lavabo u kupatilu jedan od znakova da je nesto u njemu cisto ili ne.
Lea Stankovic
Ako vas muz ne moze da vam ovo uradi, onda ga u svakom slucaju u zatvor treba zatvoriti!
Mihajlo Nastasovic
Licno mislim da je po ovom pitanju samo vazno da se odlucite za kvalitet. Dalje vise ipak nista nije moguce ustanoviti.
Simona Vucinic
Lavabo je ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje.
Todor Markovic
Ako mene licno pitate po ovom pitanju samo treba da potrazite neko provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Marta Dencevic
Po ovom pitanju samo treba da potrazite enkog proverenog vodoinstalatera koji ume da radi posao ali koji istovremeno nece da vas nesto puno laze kada bi to mogao da uradi.
Janko Zivanovic
Ako mene pitate, ipak je otpusavanje lavaboa nesto u sta mozete da se pouzdate da cete sami moci da uradite. Ako sa druge strae , vidite da ne ide, onda svakako trab da za to platite profesionalca.
Ljubinka Sreckovic
Mislim da je vodoinstalaterska radnja Vodopad jedna od najboljiih radnji u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju je ubedljivo najbolje da posetite agenciju V i EP.
Jana Stankovic
Ovo nije ni malo tesko i mogu da urade kako muskarci tako i zene ali vam je ipak ptrbno da posetite agenciju Brza Vod ai njih pitate za mogucnost otpusavanja.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitentom otpusavanju lavaboa ubedljivo je po meni za svaku zenu najjednostavnije resenje da angazujete agenciju Sutex koja zaposljava veoma profesionalne majstore.
Petar Jankovic
Ako ste vec uspeli da zapusite lavabo, onda je najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem ali da pokusate da ga jednostavno sami otpusite.
Ivan Stojanovic
Otupasavanje lavaboa je u svakom slucaju aktivnost koju svaki muskrac u svojoj kuci treba da zna da uradi.
Marko Petrovic
Meni se nekoliko puta do sada desilo da imam problem sa zapusenim lavaboom. Uspeo sam na kraju nekako da ga otpusim sam bez majsora.
Dusan Markovic
Meni se licno lavabo nije toliko cesto zapusavao, odnosno zaista nisam nesto upadao u problem ove vrste. Mogu slobodno da vam za razlicite vrste vodoinstalaterskih usluga preporucim vodoinstalatera Rada koji radi poprilicno kvalitetno i to po veoma povoljnim cenama.
Stojance Ristovski
Otpusavanje lavaboa je problem za koji smatram da ga skoro svaki muskarac moze samostalno resiti. Naravno, samo je pitanje da zeli da mu se posveti i dobro ga prouci kako bi tacno video u cemu je problem.