Otkup vozila za reciklažu

U savremenom svetu, skoro ništa nije neupotrebljivo, pa tako i vaš stari auto, za koji ste mislili da samo oduzima prostor u garaži ili u dvorištu. Otkup vozila vam omogućuje da za svega par sati dođete do pristojne svote novca, i da se, u isto vreme, rešite dotrajalog ljubimca. 

 

Otkup vozila za otpad

Ono što će vam se sigurno najviše dopasti to je da vi ne morate da učinite baš ništa, sem da okrenete broj telefona odabrane firme koja se bavi otkupom vozila za reciklažu. Dalje je sve njihova briga, kao što je i transport starog auta. 

Ceo postupak može da se završi u toku istog dana. Imajte na umu da se sve može unovčiti, odnosno, vaš automobil ne mora da bude ceo – mogu da mu fale određeni delovi, spolja ili iznutra. Kada se kaže otkup auta na kilo, pod tim se misli na svaki limarijski deo vozila. 

Otkup starih vozila za reciklažu

Potrebno je da znate, da nije važno da li se nalazite u Beogradu ili u nekom drugom gradu ili mestu u Srbiji. Odakle god da pozovete, tim odabrane agencije će doći do vas. Procena se vrši na licu mesta, na osnovu vizuelnog pregleda. 

Takođe, nije važno koje je godine proizvedeno vozilo, u kakvom je stanju, koja je marka, koji je model... Imajte u vidu da se vrši otkup svih automobila, i neregistrovanih i odjavljenih. 

Ekipa će izaći na teren potpuno besplatno, tako da je jedini vaš posao da na kraju prebrojite zarađeni novac od otkupa auta koji ničemu više nije služio. 

Otkup vozila na kilo

Kao što smo napomenuli u tekstu iznad, otkup vozila na kilo je uvek moguć i to je rešenje u slučaju kada ne znate šta biste sa “starudijom“. Ipak, i ta „starudija“ nešto vredi, a to ćete saznati ako pozovete agenciju koja se bavi otkupom auta na kilo. 

 

 

Merenje i transport takođe su na teretu odabrane firme, i pri tome se ne pravi razlika između automobila koji su celi i onih kojima fali neki deo, spolja ili iznutra. Imajte na umu, da u kakvom god da je stanju vaš dotrajali ljubimac, on se može otkupiti, odnosno, vi možete na njemu zaraditi.

Otkup vozila za reciklažu cena

Ako ste sa čitanjem našeg teksta stigli do ovih redova, verovatno vas kopka pitanje – Koliko mogu da zaradim od davanja u otkup svog starog auta?

Na to pitanje možete veoma brzo da dobijete odgovor, ali će biti neophodno da pošaljete e mail odabranoj agenciji ili da jednostavno uputite jedan telefonski poziv. Kada ekipa izađe na teren, vizuelno pregleda i premeri vozilo, biće vam saopštena cena koju možete da dobijete. 

Na konačnu cifru će najviše uticati stanje vašeg auta, stepen oštećenja i slično. 

Ipak, već u startu možete da budete sasvim uvereni da će ponuđeni iznos biti više nego realan, posebno kada se uzme u obzir da biste sami morali da plaćate da neko odveze vaš neispravan automobil, i da možda niste ni razmišljali da na ovaj način možete da zaradite. 

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

29.10.2018
Marina Dakic

Licno smatam da je po pitanju otkupa vozila za reciklazu, ubedljivo najbolje resenje da posetite otpad Spasic.

14.09.2017
Mihajlo Nastasovic

Najvaznije od svega je pre svega to da su vozila za reciklazu u danasnje vreme zaisat postala nesto sto je bukvalno svakom gradu pa i manjoj mesnoj zajednici postalo od presudne vaznosti za opstanak. Ipak je ekoloska politika pocela na mnogo mesta da preuzima primat.

19.05.2017
Lea Stankovic

Koliko samo mogu da vidim, ovde je najvaznija stvar da se sve uradi kako treba.

08.05.2017
Todor Markovic

Koliko samo mogu da vidim, problem je pre svega u tome sto ova vozila nisu ni malo naivna sa cenama.

23.04.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, po pravilu su ovo i vise nego odlicna vozila

10.04.2017
Janko Zivanovic

Po pravilu, sto se ovih vozila tice, sigurno je kvalitet nesto sto pre ili kasnije treba i mora da dodje do izrazaja. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

23.03.2017
Marta Dencevic

Ovo je ono sto bi nas narod rekao nesto sto treba i mora da se debelo plati.

09.03.2017
Petar Jankovic

Kako god da okrenete, ova vozila moraju da se debelo plate. takva je jednostavna situacija.

06.03.2017
Ljubinka Sreckovic

Ovo je posebno zanimljiva kategorija vozila i verovali ili ne, nije ni malo jeftina.

15.02.2017
Ivan Stojanovic

Pre svega smatram da je sto se tice ovih vozila, veoma bitno da se odlucite za kvalitet.Sve drugo je onda mnogo gore resenje.

01.02.2017
Nikolina Pantelic

Koliko mi se samo cini, sto se ovih vozila tice, tu se pre svega misli na bas tesko havarisana vozila.

19.01.2017
Marko Petrovic

Mislim da je po ovom pitanju samo vazno da se odlucite za kvalitet. Ostalo nista ipak vise nije toliko vazno.

30.12.2016
Jana Stankovic

Sto se tice ove vrste vozila, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.

13.12.2016
Dusan Markovic

Koliko mogu da vidim sve veci broj ljudi se odlucuje da uradi bas tako nesto.

28.11.2016
Biljana Brankovic

Licno smatam da je po pitanju otkupa vozila za reciklazu, ubedljivo najbolje resenje da posetite otpad Spasic.