Otkup polovnih automobila Korekt

4.4 | 17 ocena
Ulica: /
Grad: Novi Sad
Telefon: 064/
otkupautomobilanovisad.com

O nama

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA KOREKT

Otkup polovnih automobila Korekt svih modela: novijih, starijih, ispravnih, neispravnih i havarisanih, isplata odma. Dolazak i procena vrednosti vozila na licu mesta, na teritoriji grada Novog Sada i okoline (100 km).

Otkup polovnih automobila Korekt nudi mogućnost kupovine automobila svih marki. Neposredno po Vašem pozivu, dolazimo na lice mesta i vršimo procenu vrednosti vozila koja je potpuno besplatna. Još jedna prednost koju Vam nudimo prilikom otkupa vozila jeste maksimalna realna isplata novca odmah. Ukoliko Vam odgovaraju ponuđeni uslovi i odlučite se da prihvatite našu ponudu, mi Vam nudimo realnu i najbolju cenu u Novom sadu i okolini od 100km.

Bilo da posedujete novi ili stari model automobila koji želite da prodate, ispravno, neispravno ili potpuno havarisano vozilo, otkup polovnih automobila Korekt je pravi izbor za Vas.

Naše usluge otkupa automobila su Vam dostupne na teritoriji Novog Sada i okoline u prečniku od 100 kilometara. Otkup svih modela polovnih automobila: starijih, ispravnih, neispravnih i havarisanih

Dolazak i procena vozila na licu mesta!

Maksimalna isplata odmah!

Radno vreme:
Svaki dan od 08-22h

Otkup polovnih automobila Korekt, Novi Sad

Ostavite komentar

Ocenite firmu

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Svetlana Miskovic
    28.12.2017 10:44

    Najbolja firma u Novom Sadu za otkup polovnih automobila! Sve pohvale

    Idi na vrh strane