Dodaj firmu

Kako da povećate vrednost vozila pre nego što ga oglasite za otkup polovnih automobila?

Kako da povećate vrednost vozila pre nego što ga oglasite za otkup polovnih automobila?

Ako spremate svoje vozilo za otkup polovnih automobila, to može biti dosta komplikovano ali uz nekoliko strateških koraka, možete značajno povećati njegovu vrednost i osigurati najbolju moguću cenu.

Otkup polovnih automobila u Beogradu je razvijena grana koja omogućava dobru zaradu i kupcima i prodavcima. Nije na odmet znati šta sve možete uraditi kako biste ostvarili bolju cenu i brže prodali vozilo.

Redovno održavanje i servis

Prvi i najvažniji korak za povećanje vrednosti vašeg automobila je redovno održavanje. Kupci traže automobile koji su dobro održavani i spremni za vožnju bez dodatnih ulaganja. Iako su firme za otkup polovnih automobila Beograd, zainteresovane i za vozila koja nisu u voznom stanju, kako bi ih uzeli za delove, popravljali i prodavali dalje.

Detaljno čišćenje

Prvi utisak je izuzetno važan. Potencijalni kupci će više ceniti automobil koji izgleda i miriše kao nov. To će takođe zainteresovati i firme koji se bave otkupom polovnih automobila.

Pripremite sve neophodne papire

Priprema kompletne dokumentacije je znak da ste pouzdani i time povećavate šansu da vas takve agencije kontaktiraju a samim tim i vrednost vašeg automobila:

Dobre fotografije i oglas sa pravim informacijama

Kvalitetan oglas sa detaljnim opisom i kvalitetnim fotografijama može privući firme koje se bave otkupom. Iako ove firme za otkup polovnih vozila otkupljuju sva vozila i vozila koja su u dobrom stanju i ona koja nisu u voznom stanju, što je vaše vozilo u boljem stanju, imate više šanse da ga prodate po boljoj ceni.

Dogovor oko cene

Proces otkupa se odvija tako da vam ove firme isplaćuju novac na licu mesta. Cena koju će vam dati, zavisi od stanja vašeg vozila ali i vaše lokacije. Zato je korisno da pozovete više ovakvih firmi i rasptate se koju cenu bi mogli da postignete sa svojim vozilom.  

Firme povezane sa tekstom

Otkup automobila 069 333 33 78

Ukoliko želite saradnju sa najprofesionalnijom i najefikasnijom agencijom koja se bavi otkupom automobila, onda se nalazite na pravom mestu. Otkup automobila Beograd 069 333 33 78
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 85
Novi Beograd, Beograd

Otkup automobila Zoran Beograd

Ukoliko posedujete staro, polovno, oštećeno i havarisano vozilo i razmišljate o njegovoj prodaji, naša agencija za otkup automobila je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Ilije Đuričića 60
Čukarica, Beograd

Otkup polovnih automobila 066 929 01 11

Ukoliko posedujete polovan automobil koji želite da prodate brzo i po povoljnoj ceni, bez gubljenja vremena na oglase ili obilazak auto pijaca, Otkup polovnih automobila 066 929 01 11 je pravo mesto za Vas
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 68
Palilula, Beograd

Otkup automobila Beograd 064 908 17 11

Vršimo otkup automobila svih marki. Ukoliko je otkup automobila ono što Vam je potrebno, na pravom ste mestu. Otkup automobila sa lizinga je jedna od mnogih vrsta otkupa koje radimo.
Pročitaj više

Klare Cetkin 8
Novi Beograd, Beograd

Najbolje cene otkupa automobila 069/411 32 73

ZAŠTO DA NAMA PRODATE VAŠ AUTO? Zato što MI NISMO PREPRODAVCI automobila. MI SMO AUTO SERVIS GDE ĆE VAŠ AUTO DOBITI CENU KOJU ZASLUŽUJE.
Pročitaj više

Ripanjska 6a
Čukarica, Beograd

Otkup vozila Marko

Ono što nas razlikuje od drugih jeste da prilikom otkupa „stranaca“ ili udarenih vozila ne gledamo godište niti pređenu kilometražu Vašeg automobila, za nas su sva vozila ista bez obzira na marku, vrstu goriva ili dodatnu opremu .
Pročitaj više

Borska 14
Rakovica, Beograd

Otkup automobila Beograd - brzo i pouzdano

Otkup automobila brzo i pouzdano Beograd vrši otkup svih modela vozila starijih i novijih, otećenih I havarisnih automobila, kao i otkupom na kilo, kada su u pitanju polovni delovi sa isplatom i odvoženjem automobila sa lica mesta.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 58
Vračar, Beograd

Otkup polovnih automobila Dević

Otkup vozila Dević nudi najbolje uslove za otkup svih marki automobila. Stanje vozila nije bitno, kao ni koliko je km prešlo. Otkup vozila vršimo u skladu sa realnim stanjem vozila, u vrednosti od 50 do 5.000 evra. Klijentima nudimo i uslugu iznajmljivanja prikolice.
Pročitaj više

16.oktobra 3
Zvezdara, Beograd

Otkup vozila, Vlada, Beograd

Otkup svih vrsta vozila Vlada otkuplljuje sve vrste vozila, novih, polovnih, havarisanih, uništenih, oštećenih vozila, automobila, kamiona, kombija na teritoriji Beograda ali i cele Srbije.
Pročitaj više

Vladimira Tomanovića 20
Voždovac, Beograd

Otkup automobila Veljko

Pored otkupa polovnih automobila za reciklažu i na kilo, kupujemo i vozila sa stranim tablicama, a od skora smo počeli i sa otkupom plovila. Sve dodatne informacije o otkupu polovnih vozila za reciklažu možete dobiti na telefon: 064/33 07 132.
Pročitaj više

Beogradska bb
Vračar, Beograd

ASENA Otkup automobila

Otkup polovnih, oštećenih, havarisanih, novih vozila na teritoriji Beograda. Isplata istog dana, dolazak na adresu i preuzimanje vozila.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

AT Otkup automobila Beograd

AT Otkup automobila vrši otkup svih vrsta vozila; havarisanih, oštećenih, oldtajmera, novih, polovnih automobila na teritoriji Beograda i Srbije. Isplata odmah!
Pročitaj više

Jurija Gagarina 165
Novi Beograd, Beograd

Knežević otkup vozila za reciklažu

Otkup havarisanih, oštećenh vozila za reciklažu na teritoriji Beograda. Brz dolazak, plaćanje na licu mesta.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

SmartPro otkup vozila

Otkup polovnih Smart vozila na teritoriji cele Srbije u auto servisu u Beogradu.
Pročitaj više

Milorada Jovanovica 4a
Čukarica, Beograd

Otkup polovnih automobila Uroš

U roku od 24h od Vašeg poziva dolazimo i do najudaljenijeg grada u Srbiji kako bi procenili Vaše havarisamo vozilo, a cifre koje smo mi spremni da izdvojimo za otkup Vašeg automobila kreću se od 50-2.000 EUR.
Pročitaj više

Savska bb
Savski venac, Beograd

OTKUP HAVARISANIH AUTOMOBILA 060/6 999 698

Prodaja vozila može biti stresan i dug proces, ukoliko nemate pouzdanog partnera. Naša agencija za otkup havarisanih automobila je siguran, brz i efikasan način da prodate Vaše polovno, havarisano ili neregistrovano vozilo, uz besplatnu procenu i isplatu na licu mesta.
Pročitaj više

Avalska bb
Vračar, Beograd
Idi na vrh strane