Vaša Toyota nije što je nekad bila, pa vi jednostavno želite da je se „rešite“, kao i da na tome zaradite. Najbolji način da to i postignete, jeste da se obratite firmama koje se bave otkupom polovnih automobila.

 

Otkup Toyota automobila

Možda vam se to čini kao neka komplikovana i dugotrajna procedura, ali ona to ni u kom slučaju nije. U to ćete se i sami uveriti, a sve počinje time što upućujete jedan telefonski poziv ili e-mail, putem kojih želite da se informišete na koliko novca možete da računate.

Otkup polovnih Toyota vozila

Podrazumeva se da cena ne može biti konačna, dok stručni tim ne izađe na teren i vizuelno ne pregleda vozilo. Preko telefona ili interneta, biće vam data okvirna ponuda, ali koja se neće puno razlikovati od konačne.

Razlog tome je iskustvo zaposlenih u agencijama za otkup, pošto oni iza sebe imaju dugu poslovnu praksu, prilikom koje nisu stekli nezadovoljne klijente.

Otkup Toyota Auris

Ako postoje još neke finese, o svemu se možete dogovoriti sa agentima „u hodu“, to jest, kada oni već dođu na vašu adresu. Bitno je naglasiti da će stručni timovi doći gde i kada vama odgovara, odnosno, to može biti i vikend.

Otkup Toyota Avensis

Kada već spominjeno bilo koje vreme u koje možete da uputite poziv, to se odnosi i na takozvanu opciju hitnog otkupa. Nekada je ljudima novac potreban momentalno, pa u tom smislu, telefonski poziv možete da uputite tokom 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Do same realizacije, tj. novca u vašim rukama, dolazi se veoma brzo.

 

Otkup Toyota Corolla

U svim ostalim slučajevima, procedura takođe ne traje predugo; naime, uobičajeno se završava istog dana kada i dobijete okvirnu ponudu. Procena stanja vaše Toyote je uvek besplatna, bilo da se radi o pozivu agenta ili o kontaktu mejlom. 

Kada posetite sajtove firmi za otkup automobila, tamo ćete zateći jedan upitnik, koji je potrebno popuniti informacijama koje su od značaja da bi se formirala što realnija okvirna ponuda.

Otkup Toyota Land Cruiser

Dakle, podaci koje bi trebalo da ostavite su model vaše Toyote, godina njene proizvodnje, broj pređenih kilometara, opšte stanje koje podrazumeva stanje motora i limarije, te postojanje eventualnih oštećenja i slično.

Na ovaj način možete dostaviti i slike svog auta, i to u poljima koja su posebno naznačena za to. Pet fotografija vozila, slikanog iz različitih uglova, sa prikazom enterijera, biće dovoljno iskusnim agentima za kvalitetnu procenu.

Otkup Toyota RAV4

Kao što se vidi iz čitave naše priče o otkupu Toyota automobila, cela procedura je sasvim legalna, brza i efikasna. Zapravo, ona predstavlja najkraći put za popunjavanje budžeta koji je namenjen kupovini novog limenog ljubimca.

Otkup Toyota Yaris

Zaista, nemate šta da izgubite, kada je čak i procena besplatna. Zbog čega ne biste znali koliko vaše staro vozilo vredi, kada je to možda više nego što očekujete i baš to bude presudno da Toyota automobil date u otkup?

Otkup Toyota vozila – cena:

Za cene je najbolje da se informišete na načine kao što smo opisali u tekstu, dakle kontaktiranjem agenata odabrane agencije. Nakon uvida u godinu proizvodnje auta, pređenog broja kilometara, kao i opšteg stanja, moći će da vam se predstavi okvirna ponuda.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave otkupom polovnih automobila, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup Toyota vozila
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2017
Lea Stankovic

Koliko samo mogu da vidim, najvaznije od svega je da se svako Toyota vozilo plati na jedan pravi nacin. Sve drugo bi koliko mi se samo cini moglo da bude cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

19.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko samo mogu da vidim kod ovih vozila je ubedljivo najvaznija stvar da se odrzi prava cena. Nista vise drugo po meni nije bas toliko vazno.

19.05.2017
Simona Vucinic

Sto se mene licno tice, odmah treba da znate sta je to kvalitet. Druge stvari sigurno nisu bas toliko vazne kao sto se mozda na prvi pogled cini.

08.05.2017
Todor Markovic

Ukoliko pricamo o kvalitetnim vozilima ove vrste, odmah treba da znate da zasluzuju svaku paznju.

23.04.2017
Marta Dencevic

Koliko mi se samo cini, kako god da okrenete, ova su vozila ipak nesto posebno i nesto bez cega se ne moze.

10.04.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete, ona trebaju i moraju da se lepo plate. Druge stvari po meni onda i nisu bas toliko vazne.

23.03.2017
Janko Zivanovic

Po meni su ova vozila zaista nesot sto je i vise nego posebno. Sve drugo je samo po meni gubljenje vremena.

09.03.2017
Petar Jankovic

O kvakvim vozilima se radi, nije ni cudo da ona kostaju toliko koliko kostaju.

06.03.2017
Petar Jankovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta vozila. Ukoliko se bas za njih odlcuite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.

15.02.2017
Ivan Stojanovic

Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego kvalitetna vozila, sve drugon je daleko losije resenje.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, kod ovakvih vozila je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

19.01.2017
Marko Petrovic

Mislim da je jedino realno ocekivati da se po ovom pitanju opredelite za kvaltiet. Ostalo ipak nije bas toliko vazno.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Samo treba da se odlucite za to da na vreme prodate ovo vozilo.

13.12.2016
Dusan Markovic

Ako vam je vozilo bas teze havarisano, samo treba da ga bacite na neki otpad i da vise nista oko toga ne brinete.

28.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju Toyota vozila, samo treba da posetite otpad Marko posto na tom otpadu daju i najpovoljnije cene.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju Toyota vozila, smatram da je ubedljiov najbolje resenje da posetite auto otkup Vladu i da se tamo licno uverite u kvalitet.