Interesuje vas otkup satova? Nije svejedno kakav sat nosimo, jer taj modni detalj puno govori o našem ukusu i stilu. Ipak, događa se, iz raznih razloga, da želimo svoj sat da damo u otkup, jer možda hoćemo da kupimo lepši, skupoceniji, savremeniji model.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje rade OTKUP SATOVA

Beograd

Antikvarsko-zlatarska radnja DOK
Bulevar Despota Stefana 47
Stari grad Pozovi

Antikvarsko-zlatarska radnja DOK (antikvarnica DOK) nalazi se u centru Beograda i vrši otkup i prodaju antikviteta...
Pročitaj više

Otkup dragocenosti Antika 011
Ruzveltova 8
Zvezdara Pozovi

Antikvarnica Antika 011 vrši za Vas usluge komisione prodaje i besplatne procene svih vrsta dragocenosti....
Pročitaj više

Pre 8 h poslednji put pozvana firma
OTKUP SATOVA Alfa i Omega 060/447 70 37

Čukarica Pozovi

Otkup skupocenih i vintidž satova u Beogradu. Efikasan otkup ekskluzivnih i vintidž satova na teritoriji cele Srbije i regiona....
Pročitaj više

Pre 14 h poslednji put pozvana firma

Interesuje vas otkup satova? Nije svejedno kakav sat nosimo, jer taj modni detalj puno govori o našem ukusu i stilu. Ipak, događa se, iz raznih razloga, da želimo svoj sat da damo u otkup, jer možda hoćemo da kupimo lepši, skupoceniji, savremeniji model.

Ako sat ima svoju vrednost, jer je brendiran, onda je šteta da ga samo ostavite po strani, i da stoji uzalud u fioci, kada na njemu možete pristojno da zaradite.

Otkup ručnih satova

Sa druge strane, nekim ljudima je neophodan novac i to odmah, a jedan od najbržih načina da se do istog dođe, jeste da se renomirani sat da u otkup.

Postupak izgleda ovako – najpre pozovete firmu koja se ovim poslom bavi, a potom se proceni vrednost sata. Nakon toga se dogovor potvrdi i isplata se odmah izvrši, po sistemu – novac u ruke.

Otkup polovnih satova

Možda ne želite samo da date sat u otkup, već biste radije da firma koja se bavi pružanjem ove usluge, posreduje u nalaženju kupca za vaš polovan sat. Moguće je da će postignuta cena na ovaj način biti nešto veća.

Otkup luksuznih satova

Luksuzni satovi, ma koliko da su korišteni, uvek imaju svoju vrednost koja se može unovčiti. Potrebno je naglasiti da se otkupljuju sasvim novi ali i korišćeni originalni luksuzni satovi renomiranih svetskih proizvođača.

Otkup se može obaviti i ukoliko ne posedujete kutiju ili papire, a bitno je da model bude nešto noviji i da sam sat bude u ispravnom stanju a ne pokvaren.

Otkup švajcarskih satova

Svi znamo da su u celom svetu najpoznatiji satovi upravo švajcarski. Tačan kao švajcarski sat – sasvim sigurno nije uzalud rečeno, pa ukoliko posedujete takav model, i više ga ne želite, iz bilo kog razloga, dobra odluka je da ga date u otkup i fino zaradite.

Satovi švajcarskih proizvođača mogu biti kupljeni preko firme ili od fizičkih ili pravnih lica. Takođe, obavlja se i otkup luksuznih švajcarskih satova koji su nabavljeni u inostranstvu.

Otkup dragocenih satova

Ukoliko imate sat koji je dragocen, to jest, čija je vrednost visoka, tada je šteta da isti ne date u otkup, već da ga samo odložite na dno neke fioke i da zaboravite na njega. Potrebno je da znate da firme koje se bave otkupom, mogu doći i na vašu adresu, nakon poziva, posle čega će biti procenjena vrednost i postignut dogovor oko konačne cene.

Otkup novih satova

I novi satovi se mogu naći u otkupu, iz raznoraznih razloga – možda ste dobili poklon koji vam se previše ne dopada jer nije u vašem stilu, ili već posedujete sat koji volite, pa vam još jedan nije neophodan.

Obično se najviša cena postiže sa novim luksuznim švajcarskim satovima, pa ukoliko ste vlasnici brendiranog modela, možete odmah pozvati firme koje su oglašene ispod našeg teksta i ući u proces otkupa sata.

Otkup satova – cena:

Koliko novca ćete dobiti za svoj sat, zavisi od više faktora kao što su – da li je sat nov, ili je polovan; da li je skupocen i brendiran; da li je model noviji i popularniji; da li je sat u potpunosti očuvan i slično.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  11.03.2020 06:38

  baowao@yahoo.com
  kontaktirajte. ispravan sve radi i sve originalno

  Neregistrovan korisnik
  11.03.2020 06:37

  NA PRODAJU

  Midhat Bedzetovic Midhat Bedzetovic
  01.08.2018 11:01

  nemam komentar ali imam sat star oko 100 godina ,,OMEGA,, U ISPRAVNOM STANJU depni sat srebreni ako ima kakav kolekcionar ja bih taj sat prodao zainteresovani da se jave