Ponekad se vlasnici pitaju, „da li je moje vozilo previše staro i da li bih mogao da ga dam u otkup?“ Ako nije u voznom stanju, ljudi sebi postavljaju pitanje – „da li ću morati dodatno da plaćam da se auto odveze iz garaže?“

U daljem tekstu ćemo detaljno objasniti koje su sve prednosti i pogodnosti otkupa vozila, i zašto je to najbrži i najpouzdaniji način da stavite novac u džep, koji kasnije možete da uložite kod kupovine novog četvorotočkaša.

 

Otkup Mitsubishi automobila

Dakle, evo i odgovora. Gotovo svako vozilo se može otkupiti, a da biste u to bili sigurni, dovoljno je da pozovete telefonom ili da uputite mejl agenciji koja se bavi otkupom polovnih automobila.

Što se tiče odvoza neispravnih vozila, isti se dodatno ne naplaćuje. Kada kontaktirate agenta, on će vam postaviti određena pitanja koja će pružiti vernu sliku o stanju vašeg Mitshubishi automobila.

Otkup polovnih Mitsubishi vozila

Da bi se formirala okvirna ponuda, neophodno će biti da pružite informacije tipa – kada je proizveden automobil, koliko kilometara je prešao, u kakvom stanju je motor i limarija, da li postoje neka značajna oštećenja i slično.

Godine iskustva i rada omogućavaju stručnim timovima agencija veoma realnu procenu, tako da posle saradnje sa njima, postajete još jedan zadovoljan klijent u nizu, koji će širiti dalje preporuke. 

U varijanti kada kontaktirate email-om, imate mogućnost da postavite slike svog Mitsubishi auta, i to do pet fotografija, slikanih iz različitih uglova. Nije loše prikazati i unutrašnjost vozila.

Na e-mail će vam biti odgovoreno u rekordno kratkom vremenu, nakon čega, tim izlazi na teren, pošto ste se vi složili sa okvirnom cenom. Doći će se na lokaciju koja vama odgovara, i u vremenu koje vi želite.

Otkup Mitsubishi Colt

Nije važno ni to da li živite u Beogradu ili u nekom drugom gradu u unutrašnjosti Srbije, jer firme koje se bave ovom delatnošću imaju veoma razgranatu mrežu svojih saradnika. To bi dalje značilo da procedura neće biti nimalo usporena, već  naprotiv, ukoliko ste u nekom većem gradu, poput Niša, Kragujevca ili Novog Sada, otkup se može obaviti za svega sat vremena.

 

Ovde je bitno napomenuti i varijantu takozvanog hitnog otkupa. Nekim ljudima se žuri, jer im je novac neophodan. U ovom slučaju, možete pozvati agencije za otkup bilo kog dana u nedelji.

Otkup Mitsubishi Outlander

Otkup polovnih automobila je potpuno legalan, brz i jednostavan način da se rešite dotrajalog ljubimca, to jest, da isti pretvorite u novac, koji kasnije možete da uložite u proširenje ili modernizovanje svog voznog parka.

Ugovor o otkupu se potpisuje i overava u opštini ili sudu, nakon čega sledi isplata i to u varijanti koju želite – keš na ruke, ili uplata na račun.

Otkup Mitsubishi vozila – cena:

Veoma je teško dati bilo kakvu cenu, pošto se svi polovni automobili veoma razlikuju – neki su noviji, drugi su veoma stari, jedni su prešli manji broj kilometara, drugi mnogo više i slično.

Kao što smo naveli u tekstu, pozovite agencije ili uputite mejl, radi formiranja okvirne ponude.

*Za sve precizne informacije, na usluzi vam stoje firme koje se bave otkupom polovnih automobila, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup Mitsubishi vozila
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2017
Filip Milutinovic

Nista ne postoji bolje od ovih vozila. Naravno da je njihovo kvalitet nesto sto bi u potpunosti trebalo da se podrazumeva. Sve drugo je licno smatram samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

19.05.2017
Lea Stankovic

Sto se mene licno tice, vazno je samo da znate da ova vozila moraju da se debelo plate.

08.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pitanju Mitsubishi vozila, kvalitet je naravno i vise nego bitan.

23.04.2017
Simona Vucinic

Ova vozila su u svakom slucaju nesto sto valja. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

10.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu sto se tice ovih vozila, kvalitet je naravno i vise nego vazan. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

23.03.2017
Marta Dencevic

Po mnogo cemu su ova vozila jedno i vise nego idealno resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

09.03.2017
Janko Zivanovic

Kako god da okrenete, ovaj otkup mora da se dosta plati pre ili kasnije.

06.03.2017
Ljubinka Sreckovic

verovali ili ne, ova vozila takodje drze nesto malo jacu cenu.

15.02.2017
Petar Jankovic

Ovo su naravno i vise nego kvalitetan vozila. Ukoliko se vec za njih odlcuite, sigurno je da se pre ili kasnije necete pokajati.

01.02.2017
Nikolina Pantelic

Mozda neki terenci ove marke vozila drze stalno cenu ali je po pitanju limuzina situacija daleko od idealne.

19.01.2017
Ivan Stojanovic

Rekao bih da koliko mi se cini, ovo ipak mogu da budu bas onako ozbiljna vozila.

30.12.2016
Marko Petrovic

Nisu ovo ipak vozila za svakoga. Ako se za neko od njih odlucite odmah treba da se pomirite sa tim da cete na kraju nesto da izgubite.

13.12.2016
Dusan Markovic

Ovo us ipak jak dobr ai posebna vozila i bas iz tog razloga je bitno da ih cuvate. Ako ih ne budete cuvali, docicete u priliku da ih prodate kao staro gvozdje.

28.11.2016
Jana Stankovic

Licno, smaram da je po pitanju Mitsubishi vozila, ubedljivo najbolje resenje da posetite otpad Perisic. To je prema tome otpad i koji mozete da imate puno poverenje.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Sigurno da je po pitanju ovog tipa vozila, ubedljivo najbolje resenje da posetite auto otkup Etna.