Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup Dacia vozila
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup Dacia vozila

Zamislite situaciju, prodajete svoju Dacia Logan, i umesto da se obratite firmama koje se profesionalno bave ovom vrstom posla, vi stavite na parčetu papira napisan tekst: „Prodajem auto, godina proizvodnje...“

 

Otkup Dacia automobila

Sada razmislite – na takav oglas, ko bi vam se i kada javio? To jeste neka vrsta pokretne reklame, jer vi vozite svuda po gradu, ali da li ćete imati sreće da baš prođete pokraj zainteresovanog kupca?

Daleko veće šanse imate da svoj polovni auto udomite preko agencija za otkup, i da pri tome sasvim pristojno zaradite. Jer, oni nude veoma realne cene. Sada ćemo objasniti i kako se dolazi do cifre koja bi vama odgovarala.

Otkup polovnih Dacia vozila

Dakle, vi ste na jedan telefonski poziv ili na jedan mejl udaljeni od prodaje vašeg četvorotočkaša. Vrlo kratak put, zar ne? Zaista je tako, jer kada okrenete broj, javiće vam se iskusni agent, koji će postaviti nekoliko pitanja vezanih za stanje u kome se Dacia nalazi.

To su podaci o modelu automobila, godini proizvodnje, stanju limarije, stanju motora, broju pređenih kilometara... Zahvaljujući godinama rada u otkupu vozila, agent će na osnovu vaših odgovora moći da vam da prilično tačnu okvirnu cenu.

Otkup Dacia Logan

U varijanti gde komunicirate putem interneta, bićete u prilici da popunite jedan upitnik, u kome se nalaze ista pitanja kao što bi vam postavio agent. Ovde ste u blagoj prednosti, jer možete da pošaljete i slike, da se lepo vidi kako izgleda vaša Dacia. 

Dalja procedura je ista, ako ste saglasni sa ponudom, tim agencije izlazi na teren. Zanimljivo je da je dolazak veoma brz, i može biti za svega pola sata, ukoliko se nalazite u Beogradu, ili u većim gradovima Srbije. To je moguće zahvaljujući razgranatoj mreži saradnika agencija koje se bave otkupom polovnih automobila. 

Otkup Dacia Sandero

Nekada se ljudima jako žuri da dođu do novca od prodaje svog polovnog ljubimca. Za takve situacije, postoji opcija takozvanog hitnog otkupa, kada se cela procedura završava u najkraćem mogućem vremenskom roku. 

 

Pošto ste prihvatili ponuđenu cenu za otkup, sledi potpisivanje ugovora koje se obavlja u najbližoj opštini ili sudu. Kao što vidimo, ovo je veoma brz i sasvim legalan način da prodate polovnu Dacia Sandero. 

Kada je reč o isplati, što je i sama suština celog posla, agencije su u mogućnosti da novac isplate odmah, a na vama je da birate da li želite „keš na ruke“, ili neku drugu opciju koja vama više odgovara.

Ljudi posebno vole što su oslobođeni glavobolja oko papirologije, pošto se u istu mnogi ne razumeju. Ova briga pada na teret odabrane agencije. Dakle, ceo vaš posao se svodi na upućivanje jednog telefonskog poziva ili mejla, a sve ostalo prepuštate stručnom timu.  

Firme koje otkupljuju polovne automobile na tržištu su prisutne dugi niz godina i iza sebe nemaju nezadovoljne klijente, u šta ćete se i sami uveriti ako im poklonite svoje poverenje.

Otkup Dacia vozila – cena:

Koliko novca ćete dobiti za svoju polovnu Daciu, zavisi od više faktora – u kakvom je stanju motor, limarija, koliko je Dacia prešla kilometara, koja je godina proizvodnje... Da biste došli do okvirne cene, najbolje je da pozovete firme koje vrše otkup, radi besplatne procene. 

*Za precizne cene, predlažemo da kontaktirate agencije koje se bave otkupom polovnih vozila a nalaze se oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

29.10.2018
Uros Vukicevic

Mislim da ce vecina otpada prihvatiti da vam otkupi dacia vozilo. Jedino je pitanje koje cene mozete da dobijete. Pri tome, je mozda najbolje da posetite auto otkup Vladu.

14.09.2017
Marina Zivkovic

Kada se vec dodje do Dacia vozila, veoma brzo cete moci da vidite da su ovo vozila koja imaju neku svoju posebnu cenu, koja je doduse veoma mala. Ne treba onda prilikom otkupa da se ovde nesto previse nadate.

19.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Samo treba da znate da su ova vozila nesto sto zaista posebno treba da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

08.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko samo mogu da vidim, tesko da ova vozila mogu da imaju neku posebno veliku cenu.

22.04.2017
Todor Markovic

po pravilu, ova su vozila nesto sto bi deblo trebalo da se plati.

22.04.2017
Lea Stankovic

Dacia vozila su nesto sto u svakom slucaju treba da se plati.

10.04.2017
Janko Zivanovic

Po meni, ako nesto valja onda su Dacia vozila ali ako nesto ne volja onda je to los dizajn. Sve se to po meni samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Ostale stvari po meni samo nisu vazne.

23.03.2017
Simona Vucinic

Ipak su ovo vozila koja po meni i dalje drze veoma jaku cenu.

09.03.2017
Petar Jankovic

pre svega smatram da Dacia vozila nisu bas tako kvalitetna. To i ne treba da vas nesot posebno zacudi.

06.03.2017
Marta Dencevic

Pre svega, slobodno mogu samo da kazem da su ovo i vise nego posebna vozila. Sve drugo je mnogo manje vazno.

15.02.2017
Ivan Stojanovic

Moje licno misljenje je da sto se ovih vozila tice, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Ako pricamo realno ovo i nisu bas neka prodajna vozila, posebno ako ste malo nabili cenu.

19.01.2017
Marko Petrovic

Sto se ovoga tice, mislim samo da je veoma vazno da se dalje odlucite za kvalitet. Nista vise po tom pitanju ne mogu da vam kazem.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju ove vrste vozila, odmah treba da znate da su cene zaista i vise nego smesne.

13.12.2016
Dusan Markovic

Ako mene pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i tako je najbolje. Ipak vam nista necete znaciti ako ustedite nekoliko hiljada dinara.

28.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju Dacia vozila, ubedljivo je najbolje resenje da posetite mesto koje se zove Jolly i u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Mislim da ce vecina otpada prihvatiti da vam otkupi to vozilo. Jedino je pitanje koje cene mozete da dobijete. Pri tome, je mozda najbolje da posetite auto otkup Vladu.