Otkup Blackberry telefona Beograd

Adresa: Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Beograd
Adresa: Novi Beograd
Beograd
Adresa: Balkanska 14
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 368
Beograd
Adresa: Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup Blackberry telefona
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup Blackberry telefona

Blackberry važi za poslovno koncipiran telefon. I zaista, najčešće ga viđamo prislonjenog na uvo raznih biznismena, advokata, političara... On je uvek prvi izbor kada su mobilni telefoni u pitanju, za ljude koji vole pouzdanost i kvalitet ispred svega.
 
 
Naravno, ciljna grupa kojoj je namenjen Blackberry ima svoje zahteve, a oni se ogledaju u tome da telefon omogućava stabilan rad, da samo telefoniranje, sms poruke, i e-mailovi funkcionišu besprekorno, kao i da baterija bude dugotrajna.

Polovni Blackberry telefoni

Vremenom, Blackberry mobilni telefoni su napredovali još više u smislu hardvera, adekvatnog User interface-a, kao i dodatnih proširenja u smislu aplikacija, igara, multimedije i slično.
Možda želite Blackberry aparat, ali niste u mogućnosti, iz nekih razloga, da kupite nov? Rešenje uvek postoji, prodavnice mobilnih telefona nude bogat izbor polovnih Blackberry-a. 
Oni imaju zvanje polovan, a možda od novog do polovnog telefona, stoji tek jedna mala sitnica – na primer, neprimetna ogrebotina, dok telefon besprekorno radi. 
Mnogo je razloga zašto je neki telefon svrstan u ovu kategoriju. Znamo da, čim neki proizvod izađe iz prodavnice, on više nije nov. Dalje, ako vi želite da takav proizvod prodate, vi ga ne možete prodati kao novog, već kao polovnog. 
Sa druge strane, prodavnice koje vrše otkup, kasnije mogu dati u ponudu Blackberry telefone koji su stari jedan dan, odnosno sasvim nekorišćene, i vi tako po povoljnijim uslovima, možete doći do svog Blackberry-a. Zvuči dobro, zar ne?

Otkup Blackberry aparata

Ako imate Blackberry Porsche Design P9983, ili Leap, Blackberry Porsche Design P’9982, Z30 ili Passport, svakako ćete dobiti zanimljivu cenu, koja može biti i do 80 posto od tržišne cene. Uslov je još da je vaš telefon nov, ispravan, sa originalnim punjačem.
 
 
Ukoliko je Blackberry nešto stariji, al ii dalje pod garancijom, koja obično važi dve godine, i ako je u ispravnom stanju, takođe ćete dobiti realnu otkupnu cenu.
Isplata se vrši odmah, potrebno je da imate dokumentaciju o telefonu, kao i svoju, odnosno ispravu koja poseduje vašu sliku, poput lične karte ili pasoša.

Zamena Blackberry telefona

Postoje dva principa “Novo za novo” i “Staro za novo”.
U prvom slučaju, vi imate odličan nov Blackberry koji vam nije potreban, jer želite skromniji model, u tom slučaju će prodavnica vama ponuditi nov telefon koji želite uz doplatu razlike u ceni.
Obrnut primer jeste kada imate Blackberry koji je nešto stariji, a želite nov, u tom slučaju ćete vi doplatiti prodavnici odgovarajuću razliku i odšetati sa novim modelom u džepu.

Otkup Blackberry – iskustva

Najpre, možete telefonom pozvati izabranu prodavnicu i pri tome će vam biti ponuđena otkupna cena. Ako vam odgovara, možete odmah i doći na adresu. Na licu mesta se vrši provera ispravnosti, i provera stanja, a potom sledi isplata. Ništa lakše, a vi ste sasvim fino profitirali.

Otkup Blackberry telefona – cena:

Za vaš Blackberry telefon, kao otkupnu cenu možete dobiti iznos od 90 do 810 evra, a sve u zavisnosti od karakteristika koje su navedene u našem tekstu, i od modela aparata koji posedujete.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Milana Aleksic
kada je u pitanju otkup Blackberry telefona preporucujem svima na posete maconija na novim beogradu. covek daje najbolje orkupne cene
Suzana Dashtevska Suzana Dashtevska
Postovani, zelim prodati Blackberry passport bele boje, u ispravnom stanju i sa originalnim punjacem, da li vrsite otkup i pod kojim uslovima?Pozdrav Suzana Dashtevska
Milen Jovanovic
Generalno govoreci ne postoje bolji telefoni od Blackberry telefona ali je problem u tome sto kao i svi drugi telefoni, pocnu naglo da gube na ceni kada se dodje do otkupa. Nista drugo tu po meni ne treba da bude cudno, pogotovo kada govorimo o Beogradu.
Jovana Milinkovic
Po meni, ukoliko nesto vredi u celoj prici, onda su to svakako ovi telefoni ako nisu bas pristupacni sa cenam.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, nisu ovi telefoni nesto sot je bas posebno jeftino.
Lea Stankovic
Zaista su po meni koliko samo mogu da vidim ovo telefoni koji zaista predstavljaju kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih telefona tiec, sigurno cete pre ili kasnije doci do nekog kvaliteta.
Simona Vucinic
Po pravilu, sto se ovih telefona tice, kvalitet je i vise nego vazan.
Todor Markovic
Sto se mene licno tice, nisu ovo ipak telefoni koji su svakome namenjeni.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, Blackberry telefoni su zaista i vise nego odlicni. Ako se za njih odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati.
Janko Zivanovic
Licno mislim da su ovo odlicni telefoni. Ako se bas za njih opredelite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
ovo su zaista odlicni telefoni, ako se bas za njih odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Ovo su zaista i vise nego dobri telefoni. Jedino sto je malo problem u smislu otkupa je to da ima relativno brzo pada cena.
Ivan Stojanovic
Po pitanju ove vrste telefona samo treba da odlucite da posetite neko strucno i provereno mesto. Sve je vise takvih mesta u Beogradu koja daju bas povoljne cene.
Jana Stankovic
veoma kvalitetne cene za otkup Blackberry telefona ima radanj Planeta Shop. Pri tome, to je definitvno mesto u koje prema tome mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da kupite ili prodate Blackberry telefone, najbolje resenje za vas bi bilo da se posavetujete sa nekim strucnim licem, koje se vac bavi tim poslom, kako bi na sto bolji nacin mogli sa njim da se posavetujete oko cene.
Dusan Markovic
To je potpuno tacno. Evo, pricam iz licnog isksustva. Kada sam odlucio da promenim svoj Blackberry telefon suoci sam se sa mnogim problemima. Retko ko je zapravo hteo da ga kupi. Takodje, velikoj vecini ljudi pa i meni nije odgovaralo to sto to nije opensource telefon.
Petar Jankovic
Nekako mi se cini da su ovi mobilni telefoni sa pojavom iPhone telefona pali potpuno u drugi plan. Nekada (do pre 4-5 godina) su bas bili popularni. Sada se mogu bukvalno prodati-kupiti za dzabe.