Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup Audi vozila
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup Audi vozila

Mnogi vlasnici automobila misle kako je procedura otkupa polovnih vozila nešto komplikovano, što jako dugo traje. Mi ćemo vas u tome razuveriti, i reći da je dovoljno svega sat vremena da se rešite svog dotrajalog ljubimca i da oslobodite prostor u garaži ili dvorištu.

 

Otkup Audi automobila

Vrlo je korisno znati da vi ne morate da se nalazite u Beogradu da bi ovako ekspresan otkup bio moguć. U većini gradova u Srbiji moguće je organizovati veoma brzo ovu akciju. Takođe, nije potrebno ni da previše brinete u kakvom je stanju vaš Audi, jer se sve može otkupiti. 

Dosta automobila je prešlo ogroman broj kilometara, na limariji, tj. farbi postoje razna oštećenja ili je motor u lošem stanju... Sve to ne predstavlja nikakav problem za firme koje se dugi niz godina bave otkupom polovnih Audi automobila.

Otkup Audija

Sada želimo da vam plastično objasnimo kako izgleda sama procedura otkupa vašeg starog četvorotočkaša. Naime, i ako je vikend ili bilo koji drugi dan u nedelji, uvek možete da okrenete broj telefona ili da pošaljete e-mail.

Ukoliko ste se odlučili za slanje mejla, svakako će biti potrebno da priložite fotografije vozila, kao i da ukratko opišete stanje u kome se Audi nalazi, kako bi procena bila što preciznija.

Otkup polovnih Audi vozila

Ako ste okrenuli telefon, biće vam postavljena određena pitanja o Audiju, na koja ćete odgovoriti što detaljnije. Na sajtovima firmi koje se bave otkupom, često se nalazi i jedan upitnik koji je potrebno popuniti. Dočekaće vas pitanja kao što su - model automobila, godina proizvodnje, kao i to da li ste vlasnik auta, cena koju očekujete da dobijete i slično.

Otkup Audija A1

Dalje, postoji pet polja, gde možete da unesete slike svog ljubimca. Potrebno je da upišete očekivanu otkupnu cenu, kao i kratak opis stanja automobila i eventualne dodatne napomene.

Otkup Audija A3

Pretpostavimo da vam za gore opisani posao nije potrebno više od pola sata vremena. Procena vašeg automobila je uvek besplatna, bilo da se radi o pozivu telefonom, upućivanju mejla ili izlasku ekipe na teren.

 

Otkup Audija A4

Agenti koji rade u firmama za otkup polovnih vozila poseduju višegodišnje iskustvo, tako da će vam stići ponuđena realna otkupna ponuda, i to u veoma kratkom vremenskom roku. 

Ukoliko vam svi ponuđeni uslovi odgovaraju, sledeći korak jeste dogovaranje oko potpisivanja ugovora i isplate. Veoma je korisno znati da se isplata novca može izvršiti odmah, što je mnogim vlasnicima vrlo bitno.

Otkup Audija A5

Pošto je neophodno potpisivanje ugovora, to će biti obavljeno u najbližoj opštini ili sudu, nakon čega sledi isplata. Dok ste čitali naš tekst, možda vam se učinilo da je potrebno dosta vremena, ali je činjenica da se u praksi, ovakvi poslovi završavaju za oko samo sat vremena od kako vam agent da ponudu.

Otkup Audija A6

Na ovaj način, brzo i lako se rešavate starog Audija, i oslobađate prostor u garaži za novog ljubimca, dok ste pri tome i dodatno zaradili, što sve možete da uložite u opremanje tek pristiglog četvorotočkaša.

Otkup Audi vozila – cena:

Orijentacionu cenu je veoma teško dati, jer se polovna vozila nalaze u različitom stanju. Iz tog razloga, najbolje je pozvati odabranu firmu koja vrši otkup polovnih automobila, da bi se izvršila procena. 

*Za precizne cene, predlažemo da kontaktirate agencije koje se bave otkupom polovnih vozila a nalaze se oglašene ispod našeg teksta. 

Otkup vozila super cene

Otkup vozila super cene

Otkup automobila

Otkup automobila

Otkup vozila

Otkup vozila

Otkup audi vozila

Otkup audi vozila

Otkup vozila Audi

Otkup vozila Audi

Otkup audija

Otkup audija

Otkup audi vozila
Nedostupno

Otkup audi vozila

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i preporuke posetilaca

29.10.2018
Uros Filipovic

Po pitanju auto vozila mislim da nije generalno toliko veliki problem po pitanju otkupa. Shodno tmoe, slobodno mozete da posetite Veljka i dogovorite se oko cene.

14.09.2017
Mihajlo Nastasovic

Audi vozila su odlicna vozila. Kada realno pogledate, veoma je vazno da se unapred prvo raspitate o cenama da biste tacno znali sta vam je cini. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nsta vise od toga.

19.05.2017
Jovana Milinkovic

Samo treba da znate da su ovo vozila bez cijeg kvaliteta se u svakom slucaju ne moze. Sve drugo je stvari su daleko boljeg kvlaiteta.

08.05.2017
Todor Markovic

Licno smatram da su ova vozila nesto sto je sa cenama i vise nego daleko od pristupacnog.

22.04.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju moraju ova vozila da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

10.04.2017
Janko Zivanovic

Po pravilu, sto se ovog otkupa tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja. Sve ostalo je mnogo manje vazno i bitno koliko mi se cini.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni od ovih vozila zaista ne postoji nista bolje. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

09.03.2017
Petar Jankovic

U svakom slucaju ovaj otkup mora da se ozbiljno plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.

06.03.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju su ovo i vise nego posebna vozila u koja zaisat trebad a imate puno poverenje. Ako vec dodje do prodaje u svakom slucaju treba da gledate najbolju cenu.

15.02.2017
Ivan Stojanovic

Kako god da okrenete, ovo su poseban vozila, sve drugo je naravno daleko manje vazno. Pri tome, kada govorimo o audi vozilima kvalitet je naravno i vise nego vazan.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi je samo poznato, Audi vozila su uvek imala i uvek ce imati i vise nego dobru cenu.

19.01.2017
Marko Petrovic

Koliko mi se samo cini, sto se ovoga tice, samo treba da se odlucite za kvalitet.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Sve naravno verovatno zavisi od toga koje je godiste audi. U tom pogledu uvek morate da racunate na to da cete izgubiti nesto novca.

13.12.2016
Dusan Markovic

Po pitanju ovog tipa vozila, samo treba da znate da je potrebno da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne traba da brinete.

28.11.2016
Jana Stankovic

Moje licno misljenje je da po po pitanju audi vozila, samo treba da posetite servis BG Zemun i vise nista oko toga nemate da se brinete.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju auto vozila mislim da nije generalno toliko veliki problem po pitanju otkupa. Shodno tmoe, slobodno mozete da posetite Veljka i dogovorite se oko cene.