Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup Alfa Romeo vozila
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup Alfa Romeo vozila

Možda, dok je vaš auto bio nov, i vi ste se u njemu osećali poput Romea, sa sve Julijom pored sebe. Međutim, kako je vreme prolazilo, vaš ljubimac je stario, pa sada ne izgleda više reprezentativno. Pošto ste u mogućnosti da sebi obezbedite nov automobil, postavlja se pitanje – gde sa starim kolima i da li je u toj priči moguće i nešto zaraditi?

 

Otkup Alfa Romeo automobila

Ako je ovo pitanje koje vam se mota po glavi, na pravom ste mestu da pronađete odgovor. Naime, ma koliko bio star Alfa Romeo, uvek se može unovčiti na neki način, a možda još važnije od toga, vi ćete osloboditi svoju garažu ili dvorište za njegovog naslednika. 

Postoji dosta firmi koje se duži niz godina bave otkupom polovnih automobila. Dovoljno je da ih kontaktirate putem telefona ili e-maila. Dalje, sve će biti u njihovim rukama, a u vašim novac od otkupa.

Otkup polovnih Alfa Romeo vozila

Ukoliko ste „kratki sa vremenom“, jednostavno uslikajte svog ostarelog limenog ljubimca, sa svih strana i uz fotografije priložite i opis stanja u kome se auto nalazi. Sve to pošaljite putem elektronske pošte odabranoj firmi koja vrši otkup polovnih Alfa Romeo vozila. 

Veoma brzo, stići će vam odgovor u kome ćete biti obavešteni o ceni koju možete da dobijete. Ukoliko vam sve to odgovara, sledeći korak je da tim dođe na vašu adresu.

Otkup Alfa Romeo 147

Cela procedura će se završiti mnogo brže nego što pretpostavljate. Naime, stručni tim će doći na vašu adresu onda kada se dogovorite, u vreme koje vi želite. Još jednom će se obaviti procena stanja auta, a važno je napomenuti da su sve procene potpuno besplatne.

 

Otkup Alfa Romeo 159

Dobro je znati da firme koje se bave otkupom polovnih vozila, takođe obavljaju i otkup havarisanih automobila, auta za reciklažu i automobila za otpad i delove. Ova vozila će biti odvezena iz vaše garaže ili dvorišta bez ikakve nadoknade, tako da ćete dobiti oslobođen i uredan prostor, za novog ljubimca koji će tu stići.

Ukoliko ima bilo kakvih detalja koji su bitni za sam otkup i utiču na cenu istog, o njima će biti postignut dogovor na licu mesta. 

Otkup Alfa Romeo Giulietta

Kada je reč o samoj proceni, stručni tim će obratiti posebnu pažnju na stanje u kome se automobil nalazi, zatim na pređene kilometre... Svako želi da zna da će vrednosna procena biti u potpunosti realna, na šta svakako možete da računate obzirom na iskustvo zaposlenih u firmama koje se bave otkupom polovnih automobila. Mnogi vlasnici polovnih vozila se rukovode logikom da im stari auto nije više potreban, te da samo nepotrebno zauzima prostor i tokom vremena, propada sve više.

Zato je najbolje rešenje odmah organizovati otkup starog ljubimca, jer ćete u tom slučaju moći da dobijete najveći novčani iznos, koji možete da uložite u dodatno opremanje tek kupljenog auta. 

Otkup Alfa Romeo vozila – cena:

Kao što se vidi iz svega što ste pročitali, da biste došli do okvirne cene za svog ljubimca, morate pozvati firme koje se bave otkupom. Konačna cifra će biti određena na osnovu stanja u kome se vaše vozilo nalazi. 

*Za precizne cene, predlažemo da kontaktirate agencije koje se bave otkupom polovnih vozila a nalaze se oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

29.10.2018
Nikola Majstorovic

To su zaista posebna vozila ali ukoliko ste ih vec havarisali, onda je definitivno najbolje da svoje Alfa romeo vozilo prodate na neki otpad kao sto je primera radi auto otpad Marko.

14.09.2017
Filip Milutinovic

Nisam do sada sreo nekog vlasnika ALfa Romeo vozila a da mi se nije zalio na neki problem. Ta prica o ovim vozilima je veoma stara i cesto se zapravo moze desiti da bude i vise nego ispravna. Mene licno samo tu nista ne moze da iznenadi.

19.05.2017
Lea Stankovic

Alfa Romeo vozila su sigurno jedna od boljih vozila kod nas i po meni tu ne postoji nista neobicno.

08.05.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju su ovo vozila koja nisu bas sa cenama toliko povoljno za onoga ko ih prodaje.

22.04.2017
Simona Vucinic

Kako god da okrenete, ova vozila moraju da se debelo plate kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljnje vremena i nista vise sem toga.

10.04.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju otkup ovih vozila ije bas nesto sto je previse jeftino i sa cenama pristupacno. Mada, nemaju bas nesto ova vozila neku posebnu cenu.

23.03.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ovih vozila, pre ili kasnije cete sigurno biti u situaciji da se na vreme odlucite za pravi model vozila. Alfa je u tom pogledu odlicno resenje.

09.03.2017
Janko Zivanovic

Sada vec Alfa romeo moze da skupi za do 2000 eura a da pri tome bude kao nova - potpuno utegnuta.

06.03.2017
Ljubinka Sreckovic

Samo slobodno mogu da kazem da je ovo posebna vrsta vozila u koju zapravo treba da imate puno poverenje

15.02.2017
Petar Jankovic

Ja kada gledam automobile gledam pre svega u kakvom su stanju, tako da mi nije previse bitno da je to Alfa ili neki drugi model.

01.02.2017
Nikolina Pantelic

Pogledajte samo oglae, iodmah ce vam biti jasno da su sve ovo vozila koja imaju poprilicno jaku cenu.

19.01.2017
Ivan Stojanovic

Potpuno se slazem sa tim da po pitanju ovih vozila, ne treba bas da ocekujete kvalitet.

30.12.2016
Dusan Markovic

Ovo su ako mene pitate bas onako ozbiljna vozila. Mada nisu ona ipak za svakoga. Mada, verovatno ce vam za njih i dati neke bas male cene.

13.12.2016
Marko Petrovic

Po ovom pitanju ne treba nista da brinete posto su cene uglavnom smeste posto Alfa vozilima zaista brzo pada cena.

28.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju kvalitetnih alfa romeo uredjaja, samo treba da posetite mesto koje se zove Aca Ford. Mislim da je to otpad koji ima jedne od najpovoljnijih cena u Beogradu.

08.11.2016
Biljana Brankovic

To su zaista posebna vozila ali ukoliko ste ih vec havarisali, onda je definitivno najbolje da svoje Alfa romeo vozilo prodate na neki otpad kao sto je primera radi auto otpad Marko.