Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otkup Alcatel telefona
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otkup Alcatel telefona

Prateći stalno nove trendove Alcatel telefoni bivaju sve veći i sve tanji. Telefoni ove marke su kompaktni, jednostavni i funkcionalni mobilni uređaji. Njih krase aktuelni, moderni dizajni koji su uobičajeni kod Android smart telefona, a aluminijumska lajsna, koju obično poseduju, daje im notu elegancije i prefinjenosti.

 

 

Velike ekrane karakteriše jasna slika, živih boja. Na Alcatel telefonima možete u potpunosti uživati u video igrama, filmovima, kao i svim drugim multimedijalnim sadržajima koje preferirate.

Otkup Alcatel-a

Alcatel telefoni, obično nude odličan odnos cene spram kvaliteta, i to je dobra praksa koja se poštuje godinama. Mobilni telefoni ove marke su atraktivni i funkcionalni, i mogu predstavljati pravi izbor za vas.

Polovne Alcatel telefone možete pronaći u specijalizovanim prodavnicama, koje ujedno vrše i otkup telefona.

Pošto tehnologija napreduje neverovatnom brzinom, lako se može dogoditi da vaš nedavno kupljeni Alcatel više ne podržava neku zahtevnu igricu, na primer, koju želite da koristite. Shvatili ste da vam je potreban brži uređaj, snažnijih performansi.

Međutim, vaš Alcatel je još uvek nov, i možda i pod garancijom? Otkup je način i da uštedite novac za noviji model i da se rešite starog telefona, koji bi u protivnom završio na dnu neke fioke, zaboravljen.

Polovni Alcatel telefoni

Specijalizovane prodavnice polovnih telefona pri otkupu vašeg Alcatel-a će vam ponuditi sasvim realnu cenu. Ta se cena formira tako što se posmatra stanje na tržištu, odnosno, koji modeli su trenutno aktuelni i traže se. Ako je vaš model Alcatel-a među njima, neće biti problem da dobijete i do 80% od tržišne cene.

 

 

U protivnom, ako je vaš Alcatel stariji od dve godine, ukoliko je neispravan ili poluispravan, ta će cena srazmerno kvalitetu telefona, biti manja.

Uvek vam može biti ponuđena zamena, znači, vaš Alcatel za neki drugi telefon koji se nalazi u bogatoj ponudi prodavnica. 

Da bi do otkupa došlo, neophodno je da imate originalnu opremu, znači pravi punjač ili garanciju, kao i dokument sa slikom, odnosno, ličnu kartu ili pasoš. Novac će vam biti isplaćen odmah.

Modeli koji su zanimljivi drugim ljudima, od proizvođača Alcatel su Alcatel Pop Star, Alcatel OneTouch Pop D5, Alcatel OneTouch Pixi 3, Alcatel Pixi 3 4.5, Alcatel 2007X...

Sigurni smo da i imate šta da ponudite, ali i šta da pronađete za svoj ukus i svoj džep.

Otkup Alcatel telefona – cena:

Za vaš Alcatel telefon, u zavisnosti od karakteristika koje su navedene u tekstu iznad, možete dobiti otkupnu cenu od 50 do 120 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.08.2018
Uros Filipovic
Nedavno sam imao neki stari Alcatel da prodam i od svih servisa koju otkupljuju najbolju ponudi dao mi je maconi. Tako da, ako vas interesuje otkup alcatel telefona obratite se maconiju i necete se pokajati.
29.08.2017
Milen Jovanovic
Kako god da okrenete, moraju HTC telefoni da se lepo plate. Sve drugo je onda cista obmana. Alcatel telefoni su ipak daleko povoljniji za tu svotu novca nego neki drugo telefoni.
16.05.2017
Jovana Milinkovic
Tesko da od ovih telefona mozete da pronadjete nesto bolje. Sve drugo samo moze da bude gubljenje vremena.
28.04.2017
Filip Milutinovic
U svakom slucaju ovi telefoni moraju da se dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
18.04.2017
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini i koliko odgovorno mogu da tvrdim, Alcatel telefoni su zaista nesto sto je i vise nego posebno i u sta zaista treba da se sami uverite.
04.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Jenodtavno, ovi telefoni, retko kada mogu da se kupe za male pare.
31.03.2017
Simona Vucinic
Po pravilu od ovog otkupa ne postoji nista bolje.
16.03.2017
Todor Markovic
Sto se mene licno tice, po pitanju Alcatel telefona je situacija bar jasna. Oni dosta kostaju ali su ipak i solidnog kvaliteta.
27.02.2017
Marta Dencevic
Mogu samo slobodno da kazem da nikada ne bih kupio ovakav jedan telefon. Sve je to nesto sto je po meni dosta komplikovano.
08.02.2017
Janko Zivanovic
Alcatel telefoni nisu bas dobri telefoni ali je problem u tome sto kada dodje do prodaje tesko da mozete da dobijete neku dobru cenu.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Ovo su za te pare po kojima se otkupljuju i prodaju i vise nego odlicni telefoni.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju otkupa Alcatel telefona, samo treba da od samog pocetka budete svesni da ipak to nije nesto toliko povoljno po vas. odnosno, cene nisu ni malo povoljne.
06.12.2016
Ivan Stojanovic
Definitivno se slazem sa tim da su ipak ovo telefoni kojima relativon brzo moze da padne cena.
18.11.2016
Jana Stankovic
Kada vec pricamo o otkupu Alcatel telefona, nekako mi se cini da sam skoro veoma povoljne cene za polovne mozete da pronadjete u radnji Elektra.
31.10.2016
Biljana Brankovic
Alcatalet telefoni su svakako oni telefoni kojima veoma brzo pada cena.
07.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko trazite neko pouzdano mesto na kojem mozete da kupite kvalitetno telefone kao sto su Alcatel telefoni, definitivno je najbolje da posetite mesto kao sto je primera radi Sky Line.
02.08.2016
Dusan Markovic
Kada pricamo o otkupu Alcatel telefona, slobodno mogu da kazem da je bolje i humanije da svojoj Alcatel telefon nekome poklonite, zbog toga sto su otkupne cene za polovne modele poprilicno jeftine. To ne znaci da su ovi telefoni losi. Naprotiv, mogu da budu veoma kvalitetni.
04.07.2016
Petar Jankovic
Ukoliko zelite da po povoljnoj ceni prodate ili kupite Alcatel mobilni telefon onda je svakako najbolje da ga prodate po nekoj najboljoj mogucoj ceni nekom privatnom licu.