Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Otirači
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Otirači

Iako na prvi pogled deluje da uloga otirača nije preterano značajna, mi ćemo vam reći da to nije tačno, a razloga za takvu tvrdnju ima dosta. Naime, prvo i osnovno jeste da otirač sakupi svu grubu nečistoću pre nego što neko zakorači u vaš životni ili radni prostor – što dalje znači da unutrašnjost takvog objekta ostaje čista, za razliku od situacije kada ispred praga otirač ne bi stajao.

otiraci

 

Prodaja otirača

Otirače možete da nabavite i online putem, dakle preko lepo osmišljenih web prezentacija firmi koje se bave njihovom prodajom. Prikazani su kroz slike i kraće tekstualne opise, gde se navode glavne karakteristike – od kojih je materijala izrađen otirač, kojih je dimenzija, u kojim bojama je dostupan, da li se trenutno nalazi na lageru i slično. Naravno, prikazana je i cena, koju je moguće uporediti sa drugim sličnim artiklima, a sve u cilju da biste vi odabrali najbolji proizvod, tj. onaj koji ima optimalan odnos cena – kvalitet.

Otirači za poslovne prostore

Otirači za poslovne prostore se nalaze na ulazu u objekat, i slobodno se može reći da je njihova korist velika. Prva korist se ogleda u tome da se umanjuju troškovi održavanja podnih obloga, pošto se sprečava da se u unutrašnjost unese gruba ili fina prljavština.

Možda niste ni razmišljali o tome, ali otirači poseduju i bezbednosnu funkciju. Naime, kada napolju pada kiša ili sneg, kada stupimo u prostoriju, to može da izazove pad ili klizanje, ako je đon cipele mokar.

Interesantno je da se otirači prave od posebnih vlakana, te je njihova moć upijanja veoma velika, tako da će oni sakupiti svu vlažnost sa obuće, ujedno čineći i da unutrašnjost prostorije ostane čistija.

otiraci cena

 

Gumeni otirači

Gumeni otirači se uglavnom nalaze u obliku pločica, ali postoji mogućnost spajanja dok se ne postigne željena veličina. Njihova najbolja osobina je struganje grube nečistoće sa obuće, i pružaju lak prelazak iz unutra ka spolja i obratno.

Alunimijumski otirači

Postoje ugradni i nadgradni aluminijumski otirači koji poseduju ispunu od gume, tekstila ili četke i namenjeni su za sve vrste javnih objekata. Aluminijumski otirači se koriste kao spoljni i unutrašnji, što zavisi od vrste ispune. Lep estetski utisak ostavlja i aluminijumski ram, a on daje i nepromenljiv oblik otiraču.

Alu otirači

Na primer, alu otirači koji imaju ispunu od gume, prikladni su za prostore koji su otvoreni, dok oni koji imaju tekstilnu ispunu, koriste se za drugu i treću zonu čišćenja.

Ono što je zajedničko svim alu otiračima, to je da su izuzetno kvalitetni, i da veoma efikasno uklanjaju svu nečistoću sa obuće, što sve doprinosi da se unutrašnjost nekog objekta u manjoj meri prlja.

Otirači – cena:

Cena otirača zavisi od njihovih dimenzija, materijala izrade, i slično. U tom smislu, potrebno je izdvojiti u proseku između 1000 i 1500 dinara, ali i više, za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.