Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ormari za kupatilo
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Ormari za kupatilo

Kao što imamo ormare u spavaćoj ili dnevnoj sobi, tako isto moramo posedovati ormariće za kupatilo, koji su veoma važan deo svakog životnog ili radnog prostora. Njihova uloga je najpre funkcionalna, jer nam pomažu da se bolje organizujemo, ali isto tako ormarići doprinose kompletnom estetskom utisku našeg kupatila.

 

Ormarići za kupatila

Verovatno su retki ljudi koji mogu da se pohvale izuzetno velikim kupatilom, već svi mi kuburimo sa prostorom i uvek nam fali koji kvadratni metar više. Međutim, nikada nemojte pomisliti da je vaše kupatilo toliko malih dimenzija da u njega ne može da stane adekvatan ormarić.

Naprotiv, potrebna je samo dobra organizacija prostora, pa i najmanje kupatilo postaje veoma funkcionalno, jer ste iskoristili svako ćoše, pri čemu ste se igrali i sa bojama, te ste i na taj način vizuelno uvećali prostor.

Interesantna je činjenica da je četiri kvadratna metara sasvim dovoljno da vam osigura funkcionalan i pravilan raspored svih potrebnih elemenata.

Na primer, kupovinom wc šolje monoblok manjih dimenzija, prostor na zidu ćete osloboditi za police i ormariće. Ormari za kupatilo svoje mesto pronalaze u sklopu umivaonika, kao toaletni ormarići, vertikalni, donji, ormarići sa ogledalom...

Uvek je dobro rešenje odabrati ormariće čija su vrata zapravo ogledala, jer se zna da svako ogledalo, ma gde se nalazi, uvek vizuelno povećava prostor. To je još jedan mali trik da vaše kupatilo dobije na estetici i da isto učinite većim.

Ormari za kupatila – iskustva

Možda vas zanima od čega su izrađeni ormari za kupatila? Reč je o medijapanu ili iverici. Kupci vole medijapan, zbog njegove osobine da se mogu postići različite nijanse boja, čime će se vaš novi ormarić sasvim sigurno dobro uklopiti u već postojeći enterijer.

 

 

Medijapan je farban najkvalitetnijim bojama, dok je iverica oplemenjena melaminskom folijom u koju je utisnuta tekstura drveta. Pored toga, iverica je presvučena specijalnim zaštitnim slojem, i kantovana je sa svih strana ABS ili melaminskom trakom. 

Na ovaj način, ormarići za kupatilo su paronepropusni i vlagootporni, što sve dalje znači kvalitet koji osigurava i njihovu dugovečnost. Takođe, svi mi volimo da se vrata i fioke otvaraju i zatvaraju polako. Upravo zbog toga, u ormariće za kupatilo se ugrađuje savremeni slowmotion mehanizam.

Posebni modeli ormarića poseduju LED rasvetu, koja ostavlja veoma lep estetski utisak, a pored toga ostvaruje i visoku ekonomičnost. 

Da biste stekli uvid u to kakva ponuda vas očekuje u salonima keramike, uvek možete da pogledate njihove lepo osmišljene web prezentacije. Ormari za kupatila su predstavljeni slikom i kratkim tekstualnim opisom, gde su navedene osnovne i najvažnije karakteristike. Moguće je uporediti cene, a naručivanje se obavlja u par lakih koraka, dodavanjem izabranog artikla u korpu.

Nakon izvršenog plaćanja, ormarići će u najkraćem roku biti isporučeni na vašu adresu. Na kraju, zaključićemo da i u najmanjem kupatilu ima dovoljno mesta za ormare, koji zapravo neće ukrasti prostor, već će isti učiniti funkcionalnijim i estetski ulepšanim.

Ormari za kupatilo – cena:

Cene ormarića za kupatilo se kreću u rasponu od 11500 din. sve do 57500 dinara, što zavisi od njihovih karakteristika. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone keramike koji se nalaze oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

31.07.2018
Andriajana Simic

Ormari za kupatilo mogu uvek da budu nesto posebno sto ce dodatno ukrasiti i ulepsati vase kupatilo. Medjutim to je i nesto sto i treba lepo da se plati ukoliko zelite kvalitet.

09.08.2017
Mihajlo Nastasovic

Nisu ormari za kupatilo nesto posebno skupi ali nisu kako god da okrenete ni nesto posebon jeftini. Generalno govoreci, uvek je bolje da na kraju pronadjete neko srednje resenje.

15.05.2017
Jovana Milinkovic

kako god da okrenete, moraju ovi ormari da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

15.05.2017
Todor Markovic

Ovi ormari moraju da se skupo plate, kako god da okrenete.

26.04.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju oni moraju da se dosta plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

13.04.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice ormara za kupatilo, pre ili kasnije sigurno da treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

30.03.2017
Simona Vucinic

Po meni je sto se tice ovih ormara kvalitet pre ili kasnije veoma bitan. Sve drugo je po meni samo cisto gubljenje vremena.

15.03.2017
Petar Jankovic

Sto se ovih ormatra tice, pre ili kasnije cete sigurno doci u situaciju da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je po meni gubljenje vremena.

23.02.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ormara za kupatilo, odmah treba da znate da je kvalitet i vise nego vazan.

07.02.2017
Ivan Stojanovic

Ovo je prosto neverovatno, koliko samo ormari za kupatilo kostaju. Sto se toga tice, zaisat treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

26.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Licno mislim da nikada ovi ormari ne mogu da budu nekog narocito dobrog kvaliteta.

10.01.2017
Marko Petrovic

Po pitanju ovih ormara, odmah treba da znate da je i vise nego bitno da ih pronadjete na nekom dobrom mestu i da ih tamo kupite i to po veoma povoljnim cenama.

20.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju ako mene pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i da se vise nista dalje po tom pitanju ne brinete.

01.12.2016
Dusan Markovic

Po pitanju kvalitetnih ormara za kupatilo, zaista ne biste trebali da nesto puno ustedite na novcu.

16.11.2016
Jana Stankovic

Ukoliko vec trazite proevrene ormare za kupatilo, onda je svakako najbolje resenje da posetite sapon Diplon.

26.10.2016
Biljana Brankovic

Ormari za kupatilo mogu uvek da budu nesot posebno. Medjutim, to je ipak nsto sto mora i kvalitetno da se plati.