Dodaj firmu

Cecin Biošpajz zdrava hrana

4.6 | 18 ocena
Član od 2018.
Cena:
899 din.

Livadski med jača organizam i povećava zaštitne i imune mehanizme.
Sastav : 100% livadski med
Najkompleksniji med i sadrži najviše vitamina koji potiču od mnogih biljaka, a svaka biljka ima specifičan hemijski sastav. Negde u medu ima više alkaloida, negde mineralnih materija, negde vitamina, a posebno je značajno prisustvo eteričnih ulja i fitoncida (biljnih antibiotika sa kojima se biljka brane od mikroorganizama).
Zbog sadržaja vitamina, livadski med treba uzimati u vreme jesenjih i prolećnih prehlada. Livadski med jača organizam, povećava zaštitne i imune mehanizme. Pokazuje dobro dejstvo kod oboljenja disajnih puteva, gnojnih rana, i ginekoloških oboljenja. Kao sredstvo za iskašljavanje uzima se u vidu inhalacija, sirupa, ili u prirodnom obliku. Vrlo dobro deluje za lečenje hroničnih formi rinitisa, sinuzitisa kao i stomačno-crevnih i bubrežnih bolesti.
Livadski med sadrži 37 mineralnih materija( aluminijum, bor, gvoždje, jod, kalcijum, silicijum, magnezijum, mangan, bakar, nikl, kalaj, olovo, sumpor, hrom, cink i dr. ),
skoro sve aminokiseline (17) koje dolaze iz nektara i polena, brojne vitamine (B1, B2, B3, B6, B12, S, N, A, K, E, folna kiselina), organske kiseline i aromatične materije.

Kategorija: Zdrava hrana Beograd
Podkategorija: Organska hrana Beograd
Objavljeno: 28.08.2021.
# ID Oglasa: 067633
Firma: Cecin Biošpajz zdrava hrana
Website: cecinbiospajz.rs
Idi na vrh strane