Dodaj firmu

MIA DG Zdrava hrana

5.0 | 6 ocena
Član 1 godinu
Cena:
1300 din.

Akai prah 100gr organic We Are One
Akai je vrsta palme koja raste u srednjoj i južnoj Americi. Plodovi akai palme su male, okrugle, crno-ljubičaste bobice koje su izgledom slične grožđu.

Budući da prirodno sadrži esencijalne masne kiseline, vitamine i antioksidante, acai se smatra superhranom. Acai prah je prirodno bogat vitaminom C i nezasićenim masnim kiselinama te ima vrlo visok antioksidativni kapacitet od čak 82500 ORAC jedinica.

Uživajte u svojstvima acai praha u frapeu, svom omiljenom napitku ili kao dodatak prirodnim poslasticama. Jelima i pićima daje intenzivno ljubičastu boju.

Sastav
100% Akai prah

Acai je bogat magnezijumom, kalcijumom i dobar je izvor gvožđa. Kalcijum igra ulogu u mnogim funkcijama organizma, uključujući i doprinošenju normalnom funkcionisanju mišića, prenosu informacija kroz nervni sistem i održavanju zdravih kostiju i zuba.

Magnezijum doprinosi održavanju normalnih kostiju i zuba, normalnoj funkciji mišića, metabolizma i smanjuje umor.Gvožđe doprinosi normalnom transportu kiseonika kroz telo, takođe doprinosi normalnim kognitivnim funkcijama, normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora.

Dejstvo:
Antioksidant-neutrališe slobodne radikale, štiti organizam od infekcija, virusa, bakterija i parazita, štiti ćelije od oštećenja netralizujući dejstvo toksina.

Detoksikacija-acai berry izbacuje toksine iz organizma, poboljšava rad creva, i oslobađa višak tečnosti iz organizma.

Kardioprotekt-acai berry snižava masnoće u krvi i tim štiti srce i krvne sudove. Povoljno deluje na zdravlje srca i kompletan kardiovaskularni sistem, sprečava nastanak tromba i čini krvne sudove elastičnim.

Mršavljenje-acai berry ubrzava metabolizam, topi masne naslage, izbacije višak tečnosti, poboljšava varenje, daje osećaj sitosti a samnuju apetit što doprinosi samnjenju telesne težine.

Eliksir mladosti-acai berry štiti ćelije od oksidativnog oštećenja i na taj način usporava proces starenja, B3 vitamin daje energiju tako da se na kraju dana manje osećate umornim i iscrpljenim, doprinosi boljem pamćenju i boljoj koncentraciji, održava raspoloženje.

Nutritivna vrednost na 100g:
Energetska vrednost 588kcal/2420kJ
Ukupne masti 54g
od kojih zasićene masti 33g

od kojih mono-nezasićene 17g
od kojih polinezasićene 1, 6g
Dijetalna vlakna 32g
Proteini 8, 8g
Ukupni ugljeni hidrati 1, 3g
od kojih šećeri 0, 9g
So 0, 2g

Minerali:
Kalijum 860mg
Kalcijum 347mg
Gvožđe 3, 8mg
Vitamin A 374µg

Način upotrebe:
Preporučeni dnevni unos od 1-3 kafene kašičice. Možete ga dodati u sladoled i zdrave poslastice, ili u vaš omiljeni napitak kao što je sok, biljno mleko, proteinski šejk, smuti…
https://zdravahranamia.com/proizvod/akai-prah-100gr-we-are-one/#

Kategorija: Zdrava hrana Beograd
Podkategorija: Organska hrana Beograd
Objavljeno: 20.03.2022.
# ID Oglasa: 078716
Firma: MIA DG Zdrava hrana
Website: zdravahranamia.com
Idi na vrh strane