Dodaj firmu

Organizacija sahrana Millennium

Kompletne pogrebne usluge na jednom mestu u Beogradu. prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, organizacija sahrane, refundacija preko PIO fonda, pogrebna oprema, prikupljanje dokumentacije.
Pročitaj više

Prote Milorada Pavlovića 57a
Čukarica, Beograd

Organizacija sahrana Vrata Raja

Pogrebna oprema i usluge “Vrata Raja” nalazi se u Beogradu. “Vrata Raja” će vam pomoći u teškim trenucima i umesto vas preuzeti sve obaveze oko preuzimanja pokojnika, pripreme sahrane i papirologije koja je njen neizostavni deo.
Pročitaj više

Svetog Nikole 50
Zvezdara, Beograd

Oganj Udruženje

Udruženje "Oganj" omogućava svojim članovima da uz značajne pogodnosti otplate troškove svoje sahrane ili kremacije na način koji bi oslobodio njihove bližnje svih obaveza, koje Udruženje preuzima na sebe u slučaju smrti člana
Pročitaj više

Sime Igumanova 14
Vračar, Beograd

In Memoriam pogrebne usluge

In Memoriam pogrebne usluge dostupne su na svim grobljima u Beogradu i Srbiji sa željom da Vam bar malo olakšamo teške trenutke. Naše usluge obuhvataju organizaciju sahrana i kremacija, prodaju pogrebne opreme, kao i prevoz pokojnika u zemlj...
Pročitaj više

Drenovačka 1, Karaburma
Palilula, Beograd

Pan Man pogrebne usluge

Sa preko tri decenije iskustva Pan Man pogrebno nastoji da Vam pruži podršku i u najtežim trenucima. Na jednom mestu nudimo: organizaciju sahrana, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, sređivanje dokumentacije, prodaju pogrebne opreme
Pročitaj više

Kosovska 22
Beograd

Pogrebne usluge Kralj

Sve usluge oko organizacije sahrane i prevoza pokojnika poverite Pogrebnom preduzeću Kralj, uz moguću refundaciju troškova od PIO fonda
Pročitaj više

Mladenovačka 11, Sretena Mladenovića Mike 14b
Čukarica, Beograd

Sever Pogrebne usluge

Pogrebne usluge Sever dostupne su svim klijentima u Beogradu ali i u celoj zemlji. Umesto vas organizujemo kompletnu sahranu i dokumentaciju, prodaju kompletne opreme za sahrane.
Pročitaj više

Put za koloniju 109
Voždovac, Beograd

Organizacija sahrana Pogrebne usluge Delić

Firma za pogrebne usluge Delić nalazi se na opštini Rakovica u Beogradu i ima višegodišnje iskustvo u obavljanju pogrebnih usluga, organizaciji sahrana
Pročitaj više

Borska 7
Rakovica, Beograd

Karma medjunarodne pogrebne usluge

Pogrebna oprema i prevoz na teritoriji Beograda, Srbije i cele Evropske Unije. Povoljno i ekspeditivno sa iskustvom dužim od 20 godina. 00-24h
Pročitaj više

Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo, Beograd

Neol-San

Marička 45
Rakovica, Beograd

Organizacija sahrana je zahtevan posao. Smrt ne bira u kom trenutku će se dogoditi. Istina je da čovek nikada nije spreman na taj tužan momenat. Porodica preminulog najpre se nađe u velikom bolu i šoku nakon takvog saznanja, ali baš je tada potrebno obaviti mnogo stvari, za koje možda psihički nismo spremni.

Postoje preduzeća koja se bave organizacijom sahrana, iza kojih je dugogodišnje iskustvo i koja vam mogu biti od velike pomoći u teškim trenucima.

Sahrane

Veoma je važno znati da su preduzeća dostupna od 00-24 časa i da možete pozvati u bilo kom trenutku. Potrebno je naglasiti da sama organizacija sahrane podrazumeva nekoliko koraka:

- zakazivanje dana i termina sahrane

- odabir pogrebne opreme: sanduka, garniture, krsta

- davanje čitulja

- preuzimanje i prevoz pokojnika.

Na koji način se vrši preuzimanje pokojnika? U zavisnosti gde je smrt nastupila, da li u stanu ili kući, ili u bolnici, preminuli se dalje prevozi vozilom za prevoz posmrtnih ostataka, do rashladnog uređaja, gde biva smešten do dana sahrane.

Sa druge strane, pokojnik može biti preuzet direktno iz bolnice i prevežen na mesto na kome će se održati sahrana.

Organizacija sahrana – iskustva

U zavisnosti gde će obaviti, sahrane mogu biti gradske ili će se pokojnih sahraniti na nekom od seoskih grobalja. Gradske sahrane se obavaljaju na Novom groblju, Novoj Bežaniji, Lešću, Orlovači... 

Kada govorimo o gradu, potrebno je istaći da se sahrana može organizovati ukoliko preminula osoba poseduje grobno mesto, ili će rodbina kupiti novo grobno mesto ukoliko groblje takva mesta poseduje. 

Neophodno je da vi, kao porodica date ovlašćenje zaposlenima u preduzeću koje organizuje sahranu. Na taj način zaposleni mogu završiti svu potrebnu dokumentaciju i obaviti sve što je potrebno.

Kao što smo naveli, zaposleni će zakazati sahranu, izradiće umrlice i objaviće čitulje u dnevnim novinama, naravno sve u dogovoru sa vama; bićete obavešteni o datumu i terminu sahrane, a kada se ista završi i obavi, predaće se papirologija u Fond penzionog i invalidskog osiguranja, da bi stranka ostvarila pravo na refundaciju troškova od strane države, što bi značilo da kao osiguranik, preminulo lice, odnosno, njegova porodica imaju pravo na povraćaj novca za sahranu i pogrebnu opremu.

U teškim trenucima, dobro je osloniti se na nekoga ko ima iskustvo i pouzdanost u dugogodišnjem radu, te tako barem malo lakše prebroditi gubitak voljene osobe.

Organizacija sahrana – cena:

Prosečni troškovi sahrane su 33700 dinara, računajući i pogrebnu opremu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate preduzeća za pogrebne usluge, ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane