Organizacija svadbi i proslava Exclusive NS

5.0 | 5 ocena
Ulica: Bulevar Vojvode Stepe 52
Grad: Novi Sad
Organizacija svadbi i proslava Exclusive NS
Mobilni: 063/
www.exclusivens.com

O nama

ORGANIZACIJA SVADBI I PROSLAVA EXCLUSIVE NS


Restoran Exclusive NS nalazi se na tranzitnom putu, na Bulevaru Vojvode Stepe, broj 52, u Novom Sadu. Zahvaljujući idealnoj lokaciji do nas možete stići brzo i lako, a moderan enterijer našeg restorana idealan je za organizaciju svadbi i svih drugih vrsta proslava.

Organizacija venčanja u našem restoranu kapaciteta do 300 mesta obuhvata kompletnu organizaciju proslave, vodeći računa o svim sitnicama, kako bi Vama i Vašim gostima priredili najlepše venčanje o kojem će se još dugo pričati. Moderan enterijer, vrhunska usluga i dodatni sadržaji očaraju sve goste najlepše svečane sale u Novom Sadu i oni uvek požele da iznova dođu u nju.

Prostor našeg restorana je luksuzno opremljen banket stolovima, što ga čini idealnim za organizovanje svadbi i drugih vrsta proslava: veridbi, krštenja, rođendana, žurki, slava, kao i poslovnih ručkova i prezentacija. Naše stručno i profesionalno osoblje će Vam pomoći da zajedno sve Vaše želje sprovedemo u stvarnost.

U periodu od proleća do jeseni, organizacija svadbi u restoranu Exclusive NS moguća je u našoj prelepo uređenoj bašti koja pruža jedinstven ambijent za proslave pod otvorenim nebom. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor raznovrsnih menija u modernim aranžmanima, a postoji mogućnost dogovora oko kreiranja jelovnika, u skladu sa Vašim zahtevima i željama.

Ako želite da Vaše slavlje upriličite u modernom enterijeru, uz vrhunsku uslugu i dodatne sadržaje, restoran Exclusive NS je prava adresa za Vas. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je adekvatan parking prostor, tako da će Vaša kola biti na sigurnom, dok Vi i Vaši gosti uživate u slavlju.

Organizacija venčanja kapaciteta do 300 mesta
Moderan enterijer i vrhunska usluga za najlepše venčanje o kome će se još dugo pričati
Organizacija svadbi u prelepo uređenoj bašti

Poverite nam organizaciju Vaših najlepših trenutaka!

Organizacija svadbi i proslava Exclusive NS, Bulevar Vojovode Stepe 52, Novi Sad.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miljan Radojičić
  12.08.2015 09:35

  Organizacija venčanja Exclusive NS je najbolji prostor za slavlja kada je u pitanju organizacija proslava, organizacija krštenja, organizacija rođendana.

  Teodora Galovic
  17.07.2015 02:20

  Moderan enterijer, usluga vrhunska.

  Firme u blizini

  Natasa organizacija vencanja, Futoska 1a, Novi Sad, Novi Sad
  Proslave Karin Salaš, Salaš bela Jaroš 428, Srbobran, Novi Sad
  Idi na vrh strane