Kupola lux sala za proslave

  • 0
5.00 | 3 ocena
  • Ulica: Braće Jovanovića 46
  • Grad: Pančevo
  • Mobilni: 063/Prikaži broj

O nama - KUPOLA LUX SALA ZA PROSLAVE


Sala za proslave i igraonica u Pančevu "Kupola Lux" nalazi se u ulici Braće Jovanovića broj 46. Savršen prostor u kom možete proslaviti Vama važan datum, bilo da je reč o godišnjici, krštenju ili rođendanu Vašeg deteta. Nevezano za činjenicu da li se radi o okupljanjima isključivo odraslih osoba ili želite Vašem mališanu i njegovim drugarima da priredite nezaboravnu proslavu dečijeg rođendana "Kupola Lux" je tu za Vas. Uvek spremini da Vas dočekamo i ugostimo.

Prostor koji je osmišljen i uređen da bude dečija igraonica u "Kupoli Lux" namenjen je deci različitog uzrasta. Od onih najmlađih za koje je predviđen Baby kutak sa lopticama i igračkama, do školaraca od 12 godina, za koje smo namenili 3D lavirint i mnoštvo drugih zanimljivih penjalica, tobogana i igrica. Idealan prostor , koji je savršeno bezbedan za igru svih mališana postao je omiljeno mesto razigranih dečaka i devojčica čija mašta nema granice, uvek spremnih za veselo druženje i igru.

Sala za preoslave Pancevo "Kupola Lux" ima i svoje animatore koji će se pobrinuti da Vašim mališanima trenuci u našoj dečijoj igraonici ostanu u lepom sećanju. Stručni i veoma ljubazni vaspitači- animatori nasmejaće sve mališane, probudiće dečiju maštu, približiti im svet snova, bajki i priča i zajedno sa Vama, Vašim detetom i njegovim drugarima zaploviti u brojne avanture.

Vreme ispunjeno zabavom, smehom i simpatičnom muzikom koje provedete sa Vašim detetom u dečijoj igraonici "Kupola Lux" prosto će Vam proleteti i poželećete da nam dođete opet.

Ukoliko se odlučite za proslave za odrasle osobe, u ponudi su Vam 2 sale "Kupole Lux". Prva kapaciteta do 30 osoba, a druga veća sala za proslave prima čak 100 ljudi. Moderno uređen prostor, komfor i najviši vid usluge, odlike su "Kupole Lux". Naše sale za proslave možete iznajmiti zajedno sa igraonicom ili bez nje. Takođe naše profesionalno osoblje i njihove usluge su Vam je na raspolaganju ukoliko to želite.

Vrlo rado pobrinućemo se da proslava Vama važnog datuma protekne u najboljem redu i dobrom raspoloženju. Pozivamo Vas da zajedno proslavimo rođendane, krštenja i druge vidove slavlja u našoj kući "Kupola Lux".
Sala za proslave i igraonica "Kupola Lux" Pančevo.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Organizacija proslava i svadbi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kupola lux sala za proslave
  • kupola lux sala za proslave,
  • sala za proslave kupola lux,
  • kupola lux,
  • kupola lux pancevo