Konoba 32

  • 7
5.00 | 3 ocena

O nama - ORGANIZACIJA PROSLAVA KONOBA 32


Savršen prostor za organizaciju proslava u Pančevu je svakako restoran "Konoba 32".

Za sve vaše srećne trenutke, slavlja i proslave... Već od 900 do 1500 dinara po osobi


Stvarajući jedinstven brend u našem gradu, odgovorili smo na očekivanja naših sugrađana po pitanju idealnog prostora za najrazličitije vrste njihovih proslava. Polazeći od činjenice da je većina restorana u Pančevu, uređena u modernom stilu, mi smo odabrali drugačiji pristup uređenju restorana za proslave "Konoba 32".

Enterijer u rustičnom stilu, koji oživljava prošlost i vraća sećanje na vremena s početka 20. veka, vrlo je interesantan našim gostima jer verno dočarava istoriju i tradiciju našeg naroda. Sa velikom pažnjom, poklonjenom svakom detalju, uredili smo prostor za ogranizaciju slavlja.

Uveličaćemo Vašu proslavu rođendana, krštenja, godišnjice ili venčanja na visokom nivou. Uz maksimalno poštovanje Vaših želja i zahteva, potrudićemo se da apsolutno uživate u svakom trenutku provedenom kod nas. Uspomene za pamćenje ono su što želimo da Vam obezbedimo.

Vrhunski specijaliteti srpske kuhinje, koje će za Vas spremiti naših majstori kulinarstva, oduševiće Vaše goste. Savršeno aranžirani i servirani nacionalni specijaliteti, povešće Vas na putovanje u prošla vremena.

Sladokuscima smo pripremili i veliki izbor poslastica, deserta, sladoleta, torti i kolača, koji će zasladiti Vama važne trenutke. Organizacija proslava u restoranu "Konoba 32" je najbolji potez koji možete da napravite.

Naše ljubazno i visoko profesionalno osoblje je tu da Vam izađe u susret i pobrine se da svi prisutni budu ugošćeni i usluženi na najvišem nivou. Biće nam zadovoljstvo da budemo domaćini Vama bitnih trenutaka.

Odlučite se za drugačiji način proslave u jedinstvenom ambijentu, restorana za svadbe "Konoba 32" u Pančevu.

Pogledajte naš objekat za organizaciju proslava u Beogradu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Organizacija proslava i svadbi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Konoba 32
  • restorani za proslave pancevo,
  • restoran za svadbe pancevo,
  • proslava rodjendana pancevo,
  • restoran za krstenja pancevo,
  • restoran za susret generacija pancevo