O nama - KONOBA AKUSTIK - ORGANIZACIJA PROSLAVA I SVADBI


Konoba Akustik idealno mesto za sve vrste svečanosti.

Dopustite da organizijemo sve vrste proslava, svečanosti, ili poslovni ručak, kapaciteta do 120 sedećih mesta. U ponudi za grupne posete je 5 specijalno osmišljenih menija, osmišlenih i prilagodjenih različitim budžetima i zahtevima. Njihove cene se kreću od 900 RSD do 1900 RSD po osobi.

Ukoliko Vašu svečanost organizujete u bilo kom drugom prostoru tim konobe Akustik će na Vaš zahtev organizovati bilo koju vrstu keteringa.

U srcu Beograda, na veoma atraktivnoj lokaciju, dobro poznatoj svojim sugrađanima nalazi se "Konoba Akustik". Smeštena u ulici Cara Dušana broj 13, na Dorćolu, svakodnevno srdačno dočekuje svoje goste iz zemlje i inostranstva. Veliko nam je zadovoljstvo da možemo da Vam priredimo trenutke za pamćenje u neponovljivom ambijentu.

Enterijer "Konobe Akustik" uređen je u jedinstvenom rustičnom stilu, koji dočarava duh starih vremena, kroz koji je protkana živopisna prošlost Beograda. Mesto koje svojim izgledom, domaćinskom atmosferom i pozitivnom energijom prosto mami posetioce, i čini da nam se uvek iznova rado vraćaju.

Želeći verno da prikažemo minula vremena, svakom detalju u našoj "Konobi Akustik" posvetili smo posebnu pažnju. Biće Vam zaista teško da poverujete da Vas izvan zidina ovo malog kutka u kom je vreme stalo s početka 20.veka, očekuje moderan svet koji nema vremena da zastane i uživa u trenutku.

Savršen prostor za Vaše svakodnevno uživanje u bogatom asortimanu hrane i pića, kao i za organizovanje Vama važnih proslava, već od 1500 dinara po osobi. Vrhunski majstori kulinarstva, koji za Vas pripremaju ukusna jela, učiniće da postanemo Vaš prvi izbor kada tražite idealan prostor za slavlje po Vašem izboru.

Ogranizacija proslava u svadbi u "Konobi Akustik" biće zasigurno nešto što ćete dugo pamtiti. Naše ljubazno osoblje pobrinuće se da Vi i Vaši prijatelji budete usluženi na najvišem nivou. Velikim izborom jela, savršeno aranžiranih i serviranih, alkoholnim i bezalkoholnim pićima i vinima prve klase, predstavljamo mesto koje će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Ukoliko želite da Vama važan datum proslavite u duhu starih vremena, kada se poštovala tradicija, prepustite nam organizaciju Vašeg slavlja, svadbe, krstenja, banketa, maturske veceri, susreta generacija...

Učinićemo sve da ispoštujemo Vaše zahteve i priredimo prijatne trenutke prisutnim gostima.

Uveličajte Vašu proslavu, autentičnom atmosferom "Konobe Akustik" u Beogradu.

Pogledajte naš objekat za organizaciju proslava i svadbi u Pančevu.

Iskustva i preporuke posetilaca

11.06.2016 12:00
Ilija Radovic

Ukoliko zelite da vama vazan datum proslavite u duhu starih vremena,kada se postovala tradicija,prepustite im organizaciju vaseg slavlja,svadbe,krstenja,banketa,maturske veceri,susreta generacija.Sve preporuke.

27.04.2015 02:55
Ivana Jovic

Konoba Akustik je najbolje mesto za provod u Beogradu..tamburasi uzivo u Beogradu i najludja atmosfera u gradu..

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Organizacija proslava i svadbi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Konoba Akustik
  • konoba akustik organizacija proslava i svadbi,
  • organizacija proslava konoba akustik,
  • konoba akustik organizacija svadbi,
  • konoba akustik,
  • konoba akustik radno vreme,
  • konoba,
  • akustik