Dodaj firmu

Organizacija pogreba Millennium

Kompletne pogrebne usluge na jednom mestu u Beogradu. prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, organizacija sahrane, refundacija preko PIO fonda, pogrebna oprema, prikupljanje dokumentacije.
Pročitaj više

Prote Milorada Pavlovića 57a
Čukarica, Beograd

Organizacija pogreba Oganj Udruženje

Udruženje "Oganj" omogućava svojim članovima da uz značajne pogodnosti otplate troškove svoje sahrane ili kremacije na način koji bi oslobodio njihove bližnje svih obaveza, koje Udruženje preuzima na sebe u slučaju smrti člana
Pročitaj više

Sime Igumanova 14
Vračar, Beograd

Organizacija pogreba In Memoriam pogrebne usluge

In Memoriam pogrebne usluge dostupne su na svim grobljima u Beogradu i Srbiji sa željom da Vam bar malo olakšamo teške trenutke. Naše usluge obuhvataju organizaciju sahrana i kremacija, prodaju pogrebne opreme, kao i prevoz pokojnika u zemlj...
Pročitaj više

Drenovačka 1, Karaburma
Palilula, Beograd

Pan Man pogrebne usluge

Sa preko tri decenije iskustva Pan Man pogrebno nastoji da Vam pruži podršku i u najtežim trenucima. Na jednom mestu nudimo: organizaciju sahrana, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, sređivanje dokumentacije, prodaju pogrebne opreme
Pročitaj više

Kosovska 22
Beograd

Organizacija pogreba Kralj

Sve usluge oko organizacije sahrane i prevoza pokojnika poverite Pogrebnom preduzeću Kralj, uz moguću refundaciju troškova od PIO fonda
Pročitaj više

Mladenovačka 11, Sretena Mladenovića Mike 14b
Čukarica, Beograd

Sever Pogrebne usluge

Pogrebne usluge Sever dostupne su svim klijentima u Beogradu ali i u celoj zemlji. Umesto vas organizujemo kompletnu sahranu i dokumentaciju, prodaju kompletne opreme za sahrane.
Pročitaj više

Put za koloniju 109
Voždovac, Beograd

Organizacija pogreba Pogrebne usluge Delić

Firma za pogrebne usluge Delić nalazi se na opštini Rakovica u Beogradu i ima višegodišnje iskustvo u obavljanju pogrebnih usluga, organizaciji sahrana
Pročitaj više

Borska 7
Rakovica, Beograd

Organizacija pogreba Karma

Pogrebna oprema i prevoz na teritoriji Beograda, Srbije i cele Evropske Unije. Povoljno i ekspeditivno sa iskustvom dužim od 20 godina. 00-24h
Pročitaj više

Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo, Beograd

Organizacija pogreba Neol-San

Neol-San se bavi organizacijom sahrana, kremacija, eshumacija, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, prodaja kompletne pogrebne opreme, cuvanje i spremanje umrlih lica.
Pročitaj više

Marička 45
Rakovica, Beograd

Organizacija pogreba je nesto sto ce nam svima zatrebati. Pogreb ili poslednji ispraćaj i pozdrav, odavanje poštovanja i zahvalnosti dragoj preminuloj osobi, često nam natera suze na oči, čak i ako se ubrajamo samo u mnogobrojne prijatelje. Svaki odlazak je bolan, a naročito kada se odlazi zauvek.

Porodica koja je u velikoj žalosti, često ni ne zna šta je sve potrebno za organizaciju pogreba, ili je u takvom emotivnom šoku i bolu, da i nema snage za to. Da ne biste morali sve preuzimati na sebe, postoje preduzeća koja se bave pružanjem pogrebnih usluga, i koja mogu za vas i u vaše ime, završiti sve što je bitno oko organizacije pogreba, nabavke pogrebne opreme i slično. Vama samo ostaje da se dostojanstveno oprostite od preminule osobe.

Organizacija pogreba – iskustva

Na vaš poziv, lica iz odabranog preduzeća za pružanje pogrebnih usluga, doći će u vaš dom, ili ćete vi doći u prostorije firme. Oko svih detalja ćete se dogovoriti, kao što su štampanje umrlice i objavljivanje čitulje u dnevnim novinama.

Ljudi često žele da znaju šta sve podrazumeva kompletna pogrebna oprema? Da li u sedištu preduzeća čije usluge koristite, ili na njihovoj web prezentaciji, možete pronaći katalošku ponudu sanduka ili kovčega, najčešće izrađenih od hrasta ili topole; potom, pokrov za telo pokojnika, kao i dušek i jastuk. 

Ako želite odabraćete krst, sa slovima, imenom pokojnika i datumom i godinom njegove smrti.

U ponudi je i kompletna crnina, kao i venci, suze, buketi i ikebane. 

Sama organizacija pogreba podrazumeva zakazivanje tačnog termina i dana kada će se isti obaviti. 

Međutim, često je potrebno i da se pokojnik preveze, u zavisnosti od mesta na kome je nastupila smrt, pa će tako prevoz biti obavljen od kuće do rashladnog uređaja gde će preminulo lice boraviti do dana sahrane, ili direktno iz bolnice, do groblja, na sam dan kada je zakazan pogreb.

Pogreb može biti organizovan na gradskim grobljima, kao što su Novo groblje, Lešće, Zbeg, Orlovača, Nova Bežanija... A takođe i na nekom od mesnih, seoskih grobalja. 

Kada se pogreb obavlja na gradskim grobljima, veoma je važno da porodica preminulog poseduje grobno mesto. Ukoliko isto ne poseduje, rodbina mora kupiti novo grobno mesto, ukoliko groblje poseduje takva mesta.

Zaposlenima u preduzeću koje se bavi pružanjem pogrebnih usluga, vi dajete sva potrebna ovlašćenja, što omogućava da se može završiti ceo posao oko dokumentacije, a kasnije, po završetku pogreba, biće predati potrebni dokumenti u Fond penzijskog i invalidskog osiguranja, da bi se ostvarilo pravo refundacije, odnosno, povraćaja novca od strane države, koji je utrošen na organizaciju pogreba i pogrebnu opremu. 

Ljubaznost, profesionalnost, a pre svega lepa reč zaposlenih u preduzećima za pružanje pogrebnih usluga, svakoj ožalošćenoj porodici mnogo znači u trenucima kada je ostala bez dragog člana.

Organizacija pogreba – cena:

Prosečni troškovi sahrane su 33700 dinara, računajući i pogrebnu opremu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate preduzeća za pružanje pogrebnih usluga ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane