O nama - OPTIKA LENTILUX

Optika LENTILUX je porodična zanatska radnja koja poseduje 23 godina dugu tradiciju uspešnog poslovanja na istom mestu, u samom srcu Banovog brda. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman dioptrijskih i sunčanih naočara, kao i kontaktnih sočiva vodećih svetskih proizvođača, među kojima se posebno izdvajaju: RayBan, Emporio Armani, Silhouette, Police, Vogue i mnogi drugi.

Najbolja potvrda kvaliteta našeg rada jeste preko 40 godina iskustva u optičarskom poslu. Zahvaljujući maksimalnoj posvećenosti, neprekidnom učenju i usavršavanju našeg tima, može se reći da za nas postoji jako malo tajni u ovom poslu. Naše iskustvo, ljubav prema poslu i odnos prema mušteriji, sada nastojimo i da prenesemo na buduće generacije naše porodice.

Optika LENTILUX nudi širok asortiman proizvoda i usluga za negu i zaštitu Vašeg oka:

 • -Oftalmološki pregled
 • -Ugradnja stakala
 • -Popravka dioptrijskih ramova
 • -Personalizacija progresivnih sočiva
 • -Prodaja naočara za sunce

Sa željom da našim klijentima ponudimo kompletnu uslugu, u sklopu naše radnje nalazi se i specijalistička oftalmološka ordinacija Dr Snežana Marić koja nudi kompletan oftalmološki pregled:

 • -Određivanje dioptrije i propisivanje naočara
 • -Dijagnostika, lečenje i praćenje bolesti oka
 • -Pregled za kontaktna sočiva
 • -Kućne posete i sistematski pregledi

Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu u Beogradu, Dr Snežana Marić, završila je specijalizaciju iz oblasti oftalmologije na VMA-a, gde je radila dugi niz godina do osnivanja svoje ordinacije 2006. godine. Opremljena najsavremenijom aparaturom, ordinacija omogućava brzo i precizno obavljanje oftalmološkog pregleda, bez zakazivanja, svakog radnog dana između 11 i 19 časova.

Pored stručnosti i kvalifikovanosti, ono po čemu se izdvajamo od konkurencije jeste činjenica da smo mi pre svega majstori zanatlije, a tek onda prodavci. Upravo iz tog razloga, u mogućnosti smo da sve optičarske usluge ponudimo na licu mesta. U našem radu koristimo mašine marke Briot za obradu svih dioptrijskih stakala, među kojima se izdvajaju svetski priznati proizvođači: Essilor, Hoya, Zeiss i OKM.

Idući u korak sa svetom, optičarska radnja LENTILUX je opremljena Hoya Visureal sistemom za centriranje, koji omogućava personalizaciju progresivnih sočiva. Primenom ovog najnovijeg sistema automatski se određuju svi neophodni parametri za precizno centriranje bifokalnih i multifokalnih stakala.

Optika LENTILUX vrši i sve vrste popravki ramova, kao što su: zavarivanje, bušenje, zamena flexa, promena papučica i sl. Važno je naglasiti da se tokom popravke naočara koriste originalni rezervni delovi za dioptrijske i sunčane naočare iz Luxottica grupe (RayBan, Vogue, Emporio Armani, D&G….), kao i za Shiluette ramove.

Naše posvećeno i ljubazno osoblje pruža stručnu pomoć u postupku biranja dioptrijskog rama i tipa stakala koji će najbolje odgovoriti Vašim potrebama, ali Vam i lepo stajati. Sa ciljem da Vas iz naše radnje ispratimo zadovoljne i sa osmehom, završni korak je podešavanje rama prema Vašem licu, kao i preporuka kako da održavate odabrana dioptrijska stakla.

Idealna lokacija u jednoj od najprometnijih uglova Požeške ulice, optika LENTILUX je lako dostupna iz svih delova grada zbog velikog broja autobuskih i tramvajskih linija. Pronađite sve za negu i zaštitu oka na jednom mestu, u Vašem komšiluku!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-20h
subota od 09-15h
nedelja neradna

Optika LENTILUX, Požeška 146a, Banovo brdo, Čukarica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Opticarske radnje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Optika LENTILUX
 • Optika LENTILUX,
 • Optika LENTILUX Čukarica,
 • Optika LENTILUX Beograd,
 • Optika LENTILUX radno vreme,
 • Optičarska radnja LENTILUX