O nama - OČNA KUĆA PRŽULJ

Očna kuća Pržulj nalazi se na Voždovcu i pruža široku paletu usluga za Vaše oči, od kontrole vida do izrade naočara ili sočiva. Ukoliko želite da Vaše oči zaštitite od sunca na pravi način, iz naše ponude izdvajamo sunčane naočare marke Polaroid za decu i odrasle.

U prijatnom ambijentu naše očne kuće nudimo Vam kontrolu dioptrije koja se vrši kompjuterski najsavremenijim aparatima. Pored oftalmološkog pregleda, kod nas možete naći dioptrijske ramove renomiranih proizvođača, po pristupačnim cenama. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam sve neophodne savete pri odabiru naočara ili sočiva.

Očna kuća Pržulj nudi Vam sve vrste stakala, kao i zaštitna stakla vrhunskog kvaliteta koja se brzo i precizno digitalno ugrađuju. Bilo da su Vam potrebna stakla za rad na računaru, noćnu vožnju, UV zračenje ili antirefleks, svratite do nas. U našoj ponudi nalaze se optički proizvodi vrhunskog kvaliteta, poznatih robnih marki.

Zaštitni znak očne kuće Pržulj su naočare za sunce renomiranog brenda Polariod koji najveću pažnju poklanja sigurnosti oka. Zahvaljujući polarizovanom filteru koji se nalazi u centru, Polariod naočare omogućavaju 100% zaštitu od negativnog UV zračenja što ih čini idealnim kako za decu, tako i za odrasle. Jednom kada probate Polariod sunčane naočare, nikada više nećete nositi obične naočare za sunce.

U našoj ponudi nalazi se i veliki izbor kontaktnih sočiva vodećih svetskih proizvođača: Air Optix, Dailies, B&L i drugi. Ako želite da istaknete prirodnu boju Vaših očiju ili da je u potpunosti promenite, nudimo Vam sočiva u boji, sa i bez dioptrije. Sočiva u boji mogu se nositi svaki dan, kao i sva druga mekana kontaktna sočiva.

Očna kuća Pržulj – sve za Vaše oči na jednom mestu!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-19h
subota od 09-12h

Očna kuća Pržulj, Vojvode Stepe 189, Voždovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Opticarske radnje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ocna kuca Przulj
  • Ocna kuca Przulj,
  • Ocna kuca Przulj radno vreme,
  • Ocna kuca Przulj kontakt tlefon