Optika Piljak

4.3 | 6 ocena
Ulica: Resavska 1
Grad: Novi Sad
Optika Piljak
Telefon: 021/
Mobilni: 064/
www.optikapiljak.rs

O nama

OPTIKA PILJAK

Optika Piljak je preduzeće za maloprodaju dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva, kao i naočara za sunce, koje se nalazi u Resavskoj ulici, broj 1, u Novom Sadu.

Zahvaljujući vrhunskoj opremi i obučenosti našeg osoblja, brzo i kvalitetno izrađujemo naočare po Vašoj želji i meri. Optika Piljak nudi Vam sledeće usluge:

 • Veliki izbor dioptrijskih ramova renomiranih svetskih proizvođača
 • Izradu naočara
 • Sunčane naočare najpoznatijih svetskih brendova
 • Sve vrste kontaktnih sočiva i tečnosti za održavanje
 • Pravilno i precizno određivanje dioptrije za naočare i kontaktna sočiva

Sa željom da Vam ponudimo samo najkvalitetnije kako dioptrijske, tako i naočare za sunce, u našoj radnji možete pronaći proizvode renomiranih svetskih proizvođača: Ray Ban, Vogue, Versace, Luxottica, Arnette, Sferoflex, Diesel, Timberland, Replay, Just Cavalli, D&G, Armani, Oakley i mnogih drugih.

Kupovinom kod nas, možete da budete sigurni da ste za svoj novac dobili isključivo originalnu i kvalitetnu robu, jer je Optika Piljak jedan od samo četiri zvanično ovlašćena distributera Ray Ban naočara, koje uz to nudimo po veoma pristupačnim cenama.

Izrađujemo i sve vrste dioptrijskih stakala:

 • plastična
 • bifokalna
 • polikarbonantna
 • multifokalna (progresiv)
 • antirefleks

Bilo da su Vam potrebni metalni i plastični okviri, na raspolaganju su Vam brendovi poput: Vogue, Luxottica, Anne Marry, Cerutti, Mezo, Romeo, Versace, Armani, Hugo Conti i naravno Ray Ban.

Kontaktna sočiva imaju niz prednosti u odnosu na naočare, kao što su bolje postizanje oštrine vida, neograničeno vidno polje, a posebno su korisna kod osoba koje imaju visoku dioptriju na jednom ili oba oka, kao i kod onih koji se bave sportom.

U našoj ponudi na raspolaganju su Vam sve vrste sočiva: meka, tvrda ili polutvrda, koja mogu biti mesečna, tromesečna, godišnja, dnevna, kao i sočiva za produženo nošenje. Kvalitet i pouzdanost obezbeđuju Vam brendovi poput Alcon, Bausch&Lomb, Super Vision i drugih.

U Optici Piljak možete pronaći i sve ono što Vam je potrebno i za njihovo pravilno održavanje. Ukoliko ste tek nedavno počeli da koristite kontaktna sočiva ili tek nameravate da počnete, budite takođe bez brige, jer je naše stručno osoblje uvek tu da Vam pomogne pri izboru najboljeg proizvoda za Vas kao i odgovarajućeg sredstva za pravilnu negu sočiva.

Ukoliko želite da Vaše oči zaštite od štetnog UV zračenja na adekvatan način, a da pri tom nosite naočare koje će se savršeno uklopiti i u Vaš modni stl, nudimo Vam veliki izbor sunčanih naočara vodećih brenodva: Ray Ban, Armani, Versace, Oakley, Vogue, Diesel, Timberland, Replay, Just Cavalli, D&G i mnogih drugih.

Optika Piljak, Resavska 1, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Ginter optika optičarska radnja, Trg Republike 25, Novi Sad
  Orange Optic Plus optičarska radnja, Nikole Pašića 12, Novi Sad